Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek panacci nevedel by nekdo, nebo nema nekdo zkusenosti s pripojovanim pocitacoveho repra do auta?? Tak jsem premyslel ze je to jak se rika za malo penez hodne muziky. Mam na mysli konkretne Creative Inspire 2.1 P380. Poradte prosim nekdo jesli nebudu mit problemy s napajenim k repru je totiz adapter na 12V tak ho tam nedat a napojit to naprimo??!!?? A co vystup z radia k temto bednam nebudou problemy s tim ze to bude vlastne dvakrat zesilene?? PLEASE HELP MEEE Diky

Odesláno

no nevim, co takhle problem 4 a 8 ohmu?

dalsim problemem je, ze v aute nemas cistejch 12 V, ale cca 11-17 V....

navic posledni, co mi prijde, tak stolni repraky jsou delany na stul - tomu je prizpusobena ozvucnice atd.... ale kdyz to bude pridelany k nejaky desce, ktera bude vibrovat diky autu... hm.....

nevim, zkusit to muzes, zazraky bych od toho necekal.

Odesláno

Chtěl jsi radu? Tak tady je: Nedělej to!!!

Do takovéhle montáže bych se nepouštěl. To co se ti zdá že doma hraje dobře tak v autě určitě neoceníš. Poslechni si někde dobře udělanou muziku ve voze a dáš mi za úpravdu a budeš přemýšlet o něčem jiném.

Odesláno

kromě toho 2x zesílení asi nebude taky to pravé ořechové. Né že by mě nelákalo mít v autě genius home theatre 5.1 ve dreve, ale nedoporučuji. Spíš si sem napiš kolik máš peněz a co od toho čekáš trěba ti něco za stejne peníze doporučíme.:papa

Odesláno

Diky panove tak jste me presvedcily. Bedynky si necham u pocitace nez si budu kupovat muziku tak musim vyresit ty otresny stafle (zadni naprava) tomu uz rozumim trochu vic (jsem strojar) ale jeste jednou diky!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...