Guest janoss2 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 mam taky problem niekedy dusi auto pridam plyn na podlahu a auto nejde trha znim a po asi 10 sekun prestane ho dusit a zacne tahat a mam aj problem z otackami niekedy klesnu po 500 otacok skoro zdochne a hnet dvyhne otacky to roby pri volnobehu Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 budu tak dobry že řeknu že mas modrou 406 v kombi z 1998 v 1,8i 16v a zlobí tě krokovy motorek Citovat
Guest janoss2 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 ano ale je bordovi z roku 1997 a to je drahy tek krokovi motorcek a moze to robyt aj to ze nema tach Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 jsem dobrej začal bych svičkama ,krokač cca 1800,- v druhovyrobe Citovat
Guest janoss2 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 sviečky som pomenil a ten motorček sa vymeni kus za kus alebo ho potom treba nastavit niejak Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 vymenis , pak jen na par minut zapnes klicek a pak nastartujes , nez ho koupis zkus si ho od nekoho pujcit Citovat
Guest janoss2 Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 tek klučik treba na par minut zapnut tak aby sa rozsvietila cela palubovka Citovat
Ryusei Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Zdravim ... mám podobný problém, teď v zimě (dnes poprvé) auto za studena po přidání plynu (hlavně v křižovatkách) začne pocukávat rozsvítí se kontrolka baterie (ale slabě) a kontrolka autodiagnostiky motoru (aspon myslim oranzova kontrolka s Kckem) cca po 15s zhasne a auto jede dál, při ohřátym motoru je to v pohodě P 306 1.8 16V - 1997 Baterie měněna dnes ráno Auto mám 14 dní a má nějaké ty mouchy ale tato je největší Citovat
Ferry Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 to skoro vypada na spatny alternator, nebo usmernovac s regulatorem napeti, ktery malo nebo spatne dobiji, potom poklesne napeti na baterii a RJ to vyhodnoti jako chybu (proto kontrolka diagnostiky) zmeril bych dobijeni, pri volnobehu bez zapnutych spotrebicu by melo byt napeti na aku cca 14.3V, pokud zapnes spotrebice (svetla, kabinovy ventilator naplno, vyhrivani zadniho skla atd.) tak by napeti na baterii stale nemelo klesnout pod 13.9V [upravil dne 13/12/09 Ferry] Citovat
omegascream Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 môže to byť aj u mňa vada krokového motorčeka keď za studena prišlapnem plynový pedál a auto sa skoro udusí? Keď sa ohreje, všetko je v poriadku (len sa mi zdá, že trochu slabšie ťahá). Sviečky NGK menené v lete, vzduchová klapka vyčistená - dnes som ju aj kontroloval, nové lambda sondy. Okrem toho mi ešte nesvieti kontrolka tlaku oleja S týmto autom mám len sané problémy.... ešte som zabudol pripísať, že keď sa za studena pridusí, nič mi neblikne, nerozsvieti ani neohlási [upravil dne 13/12/09 omegascream] Citovat
Ryusei Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: Ferry to skoro vypada na spatny alternator, nebo usmernovac s regulatorem napeti, ktery malo nebo spatne dobiji, potom poklesne napeti na baterii a RJ to vyhodnoti jako chybu (proto kontrolka diagnostiky) zmeril bych dobijeni, pri volnobehu bez zapnutych spotrebicu by melo byt napeti na aku cca 14.3V, pokud zapnes spotrebice (svetla, kabinovy ventilator naplno, vyhrivani zadniho skla atd.) tak by napeti na baterii stale nemelo klesnout pod 13.9V [upravil dne 13/12/09 Ferry] Tak jelikož je venku tma a bohužel je zde absence světla (lampu nedávno někdo vytřískal ) tak se na to mrknu ráno a napíšu jak sem dopadl, ale chci se zeptat jaká je cenová relace altíku bo usměrňovače, popřípadě jestli máte někdo nějaké zkušenosti s MK cars, diagnostiku by udělali za 400Kč Citovat
Ryusei Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Takze napeti jsem dnes zmeril (motor bezel za studena) a pri vypnutejch nesmyslech (radio, svetla, vetraky) bylo namereno 14,65V a pri zapnutejch 14,44V (coz me celkem prekvapilo jelikoz mam xenony a myslel sem ze ty si neco uz vezmou) ... takze prosim o dalsi radu na altik to asi nevypada (i kdyz se v tom nevyznam) Citovat
urdemala Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 byls na diagnostice? mě tohle dušení trápilo tak rok a půl, výměny všeho možnýho a nakonec stačilo origo peugeot diagnostikou promazat chyby a ve vteřině motor předl jako kocour Citovat
urdemala Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 k těm xenonům - dyť ty žerou zhruba polovinu co žárovky.. Citovat
Ryusei Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Mno na diagnostice sem nebyl, mám v plánu v pátek tak snad ... a k těm xenonům se chci zeptat, mám tam čirou optiku v chromovym provedení, a dálkový sou klasický žárovky ty sou ale bohužel slabší než ty xenony (svítěj sice dál ale slaběji), sice je moc nepoužívám ale chtěl bych o něco silnější jelikož jsou opravdu slabý (na 306 1,4 sem měl o něco silnější), můžete doporučit nějaký žárovky? -- Původní dotaz o xenonu zodpovězen by google -- [upravil dne 14/12/09 Ryusei] Citovat
Creams Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 No dnešní den pro mě nezačal moc dobře. Přišel jsem k autu otočím kličkem a nic tak ještě jednou a nic říkam baterkou to být nemůže .... zkusím potřetí a auto chytlo, ale mělo nějaky neklidny chod... Tak jsem vyjel z garáže a po pár metrech mi to nedalo a zkusil jsem vypnout motor a nastartovat znovu. Auto opět mělo neklidný chod a po přidání plynu vždy chcípne. Tak abych zajel zpět musel jsem pomoci plynu pořád přidávat plyn abych dojel zpět do garáže. Takže nevíte proč při studeném motoru po přidání motoru chcípne ? Motor je benzin 2,0XSi 89kw [upravil dne 16.12.2009 Creams] Citovat
Ryusei Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Původně zaslal: Creams No dnešní den pro mě nezačal moc dobře. Přišel jsem k autu otočím kličkem a nic tak ještě jednou a nic říkam baterkou to být nemůže .... zkusím potřetí a auto chytlo, ale mělo nějaky neklidny chod... Tak jsem vyjel z garáže a po pár metrech mi to nedalo a zkusil jsem vypnout motor a nastartovat znovu. Auto opět mělo neklidný chod a po přidání plynu vždy chcípne. Tak abych zajel zpět musel jsem pomoci plynu pořád přidávat plyn abych dojel zpět do garáže. Takže nevíte proč při studeném motoru po přidání motoru chcípne ? Motor je benzin 2,0XSi 89kw [upravil dne 16.12.2009 Creams] Ano čim větší zima tim víc mi to taky dělá ... v pátek v 7 30 du na diagnostiku tak pak napíšu čím to bylo u mě Citovat
Ryusei Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Takže vyřešeno, byla schnilá svorkovnice ... ve zprávě se píše výměna el. vedeni motorového svazku ... a vše je jak má Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.