Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

repro do zadních dveří u 405 combi


Martin.405

Recommended Posts

Ahojte..

chci koupit tátovi k vánocům repráky do kombíku, akorát nemá plato takže jediný místo kam se dají dát je do dveří.. proto by mě zajímalo jestli se tam někam vejdou, nevybavuju si teď jak to vypadá pod tapecem, nemáte s tím někdo zkušenosti? popřípadě i jak velký by se tam vešli? děkuju za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepíšeš jestli má starej nebo novej model...jsou rozdílné tapeci...jinak repro se tam vejdou 165mm...ale podle mě tam musíš mít na to ten tapec uzpůsobený stejně jako u předních dveřích...(kdyžtak mě opravte jestli se pletu)

[upravil dne 7/12/09 KingSpade]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to starý model - rv. 90, a žádný uzpůsobení na to ve dveřích není.. měl sem to namyšlený tak že bych v nějakým vhodným místě (nejspíš asi někde pod švihadlem) prořízl v tapecu díru.. do dveří jako takových se mi moc řezat nechce, proto mě zajímá jestli je v nich někde dostatečná díra aspoň na 13/16 cm reprák...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Daval jsem nove repro 16cm do prednich dveri na stary model, a musel jsem vyrezavat originalni otvor na nove repro. Jenze moje repro jsou usazeny v litinovem kosi, na coz je potreba hodne prostoru. Nevim jake repro budes porizovat, ale pocitej s tim, ze asi budes muset vyrezavat trocha plastu.

[upravil dne 8/12/09 jodua]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no chci koupit obyčejný koaxiální repráky, táta není žádnej nadšenec do hudby, ale má akorát přední repráky trochu co k čemu, v zadu má takový křápy bakelitový namontovaný na liště nad sedačkou, vypadá to příšerně a ještě hůř to hraje.. takže proto do dveří, a řezání do tapecu mi nevadí, jedná se mi hlavně o to aby bylo místo přímo v plechu dveří, do toho se mi nechce řezat.. takže jestli je tam díra třeba na 10, nebo 13, nebo 16cm reprák..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...