Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji natáhnout nějakou dodatečnou elektroinstalaci pro \"hudbu\" z interiéru vozu do motoru (k baterii atd.), ale nenašel jsem žádné volné záslepky ani volné místo abych to vyvrtal. Nerad bych něco poškodil nebo navrtal. Nevidím řešení ani z motoru ani z druhé strany. A to nám opět venku i přístrojovku (budíky), ale je tam sames plast a trubky a svazky vodičů a místo žádné. Poraďte mi pokud víte jak na to nebo už jste tento problém řešili. Díky už mi došly nápady i síla pokračovat v bádání. :(

Odesláno

No ja to vetsinou u modernejsich aut resim tim tunelem, co vede pod volantem (zaslepka u dveri) - tim protahnu kabel az dolu ke krytce prahu, tou pak kabel tahnu dozadu a pak pod sedackama... Ale v 406 se jeste moc neorientuju...

Odesláno

Tak já to zítra okouknu, ale jestli jde o ten svazek jdoucí skrze bílej plast s matkovým šroubem uprostřed tak tudy cesta nevede. To už jsem zkusil. Ale někudy se tam prostě dostat musím, tak zítra další pokus. Dnes mě vyhnalo ošklivé počasí a žízeň nebo spíš chu? na nějakej kalíšek. :D

Odesláno

to komisar: A šel jsi směrem do motoru nebo do sloupku? Já prostě žádnou cestu nevidím. Byl jsem dnes 20min v servisu a říkali (práce tak na 2hodky) a musí se rozebrat buď blarník nebo kus motoru :( tak nevím jestli to každej se 406tkou má tak složitý?

Odesláno

A jsem tam. Ale byla to makačka. A navíc rozborka a sborka půlky auta. A pak že nedělám do aut. Ale bavit mě to nezačalo. Teď se poperu s rezonancí a pak a odrušením audio. To je nekonečný bájo. Závidím všem so si koupěj vše hotový. Nebo nechaj práci na firmě. fakt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...