white Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 Potřebuji natáhnout nějakou dodatečnou elektroinstalaci pro \"hudbu\" z interiéru vozu do motoru (k baterii atd.), ale nenašel jsem žádné volné záslepky ani volné místo abych to vyvrtal. Nerad bych něco poškodil nebo navrtal. Nevidím řešení ani z motoru ani z druhé strany. A to nám opět venku i přístrojovku (budíky), ale je tam sames plast a trubky a svazky vodičů a místo žádné. Poraďte mi pokud víte jak na to nebo už jste tento problém řešili. Díky už mi došly nápady i síla pokračovat v bádání. Citovat
Fx Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 No ja to vetsinou u modernejsich aut resim tim tunelem, co vede pod volantem (zaslepka u dveri) - tim protahnu kabel az dolu ke krytce prahu, tou pak kabel tahnu dozadu a pak pod sedackama... Ale v 406 se jeste moc neorientuju... Citovat
white Odesláno 19. srpen 2004 Autor Odesláno 19. srpen 2004 Tam už jsem bloudil 1000x a nic.Tedy ostatní věci jsem tudy řešil,ale prostup do motoru je zde asi \"nemožný\". Citovat
Fx Odesláno 19. srpen 2004 Odesláno 19. srpen 2004 No kdybych mel auto poruce, tak tam kvuli tobe snad i vybehnu:D a mrknu se... Citovat
Sepp Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 Hledej, hledej ) nerikej, ze tam nic nikde neni - tomu neverim ))) Citovat
white Odesláno 20. srpen 2004 Autor Odesláno 20. srpen 2004 Tak já to zítra okouknu, ale jestli jde o ten svazek jdoucí skrze bílej plast s matkovým šroubem uprostřed tak tudy cesta nevede. To už jsem zkusil. Ale někudy se tam prostě dostat musím, tak zítra další pokus. Dnes mě vyhnalo ošklivé počasí a žízeň nebo spíš chu? na nějakej kalíšek. Citovat
white Odesláno 24. srpen 2004 Autor Odesláno 24. srpen 2004 to komisar: A šel jsi směrem do motoru nebo do sloupku? Já prostě žádnou cestu nevidím. Byl jsem dnes 20min v servisu a říkali (práce tak na 2hodky) a musí se rozebrat buď blarník nebo kus motoru tak nevím jestli to každej se 406tkou má tak složitý? Citovat
white Odesláno 27. srpen 2004 Autor Odesláno 27. srpen 2004 A jsem tam. Ale byla to makačka. A navíc rozborka a sborka půlky auta. A pak že nedělám do aut. Ale bavit mě to nezačalo. Teď se poperu s rezonancí a pak a odrušením audio. To je nekonečný bájo. Závidím všem so si koupěj vše hotový. Nebo nechaj práci na firmě. fakt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.