Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny hrde majtele lvicat ss priponou 306 :aut

Je prosinec a s kabrem uz se neda jezdit :fnuk tak co s tim pres zimu...nechat ho jen tak stat zahazeny hadrama a v konzerve? kdyz mam poprve za 3roky volnou garaz pres zimu..to asi nee tak premyslim ze si na nem udelam LSD..a tak sem brouzdal po netu a koukal na panty nektery za 10 000kc a nektery za 40 000kc ..kdyz tak na to koukam stavbou a masivnosti se mi zdaly lepsi ty za 10 000kc...Tak bych se tu chtel zeptat nema s tim nekdo skusenosti popripade poradit jaky panty sou lepsi atd..Sem sice jen autoelektrikar :)ale nejak bych to zvladl i sam ale proc neco pastit kdyz se to da udelat lepe a esteticteji..:D

Takze za kazdou radu dekuju predem :roker

Odesláno

jn na to sem koukal ale nikde sem prave nevidel jak to ma udelany (nafoceny) nebo sem aspon nenasel ten topik...a uz sem mu psal...ale on asi neni jediny kdo to tu ma ne?Doufam lepsi je mit nazor od vicero lidi:)

Odesláno

Ja mam druhy auto na zimni jezdeni :D a moje kabro mam uz 2 rocky:)Takze sem se 2 roky vozil da se rict zadarmo tak mu to tet oplacim:)a rozmazluju ho...:roker

A stejne co bych delal celou zimu:)sedel doma na zatku a jedl cukrovy u televize kde davaji vanoce uz od listopadu a sou stejny jako ja 3roky predim:) to se radsi zavru do garaze...a na jare vyleze mazlik .....hlavne bych to chtel stihnout do brachovy svatby at ma luxusni vozitko pro nevestu...:aut

[upravil dne 4/12/09 tommas11]

[upravil dne 4/12/09 tommas11]

Odesláno

Sice vubec nevím o čem je řeč ale na nepraktické věci sem taky expert, nakonec \"oni\" ví, jaké sem koupil před dvěma týdny cabrio, přítelkyně mě má taky za blbce, že si koupím na zimu auto s diravou střechou. Taky si vzpoměla, že tři roky zpět sem si jel v únoru pro motorku, takže už ji to tolik nepřekvapuje.

Odesláno
Původně zaslal: JoseA

ach tak, tak to je to poslední co by mě na cabriu napadlo. Machři přece nasedají přes zavřené dveře ne? :mrk

Tak ted si to vystihl paradne, jen bacha na rozkrok chlapi :D:D

Odesláno
Původně zaslal: tommas11....hlavne bych to chtel stihnout do brachovy svatby at ma luxusni vozitko pro nevestu...:aut

No jestli bude nevěsta v bikinách tak nebude problém, ale pokud bude mít klasický svatební šaty a sukni třeba s drátěnou konstrukcí tak jí do toho kabria budete muset spustit jeřábem, protože se skrz ty LSD dveře neprocpe :D

Odesláno

Nevím u těch levnějších bych se bál :) přeci jen váha těch dveří od kabra je trošku jinde... osobně raději peníze dej do něčeho jiného na autě než do těch dveří...

Odesláno

Nie ze by som ich mal, ale co som tak o nich cital na nete, kazdy sa zhodol, ze tie lacne za 10 tisi a podobne dlho nevydrzia, zo zaciatku su dobre, ale rychlo sa opotrebuju.

Dobre LSD zase stoji pres 40 tisic, takze je otazne, ci chces narvat do nej takove prachy za nepraktickou vec ktera jak se tu psalo, uz je prozitek...

Za 10 tis, kc si radse predek predelej na facelift a nebo neco podobneho :) Bude to mit lepsi efekt :P

Odesláno

Horsi nazov ako LSD to uz snad mat nemoze, ked som videl nadpis \"LSD - Jak na to\", tak som si myslel ze chces zacat s drogami:bojim ... inak dvere stylu \"lambo\", ak niesu na Lambe, tak sa mi moc nepacia:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...