standa0080 Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Zdarec,Peugeotaci. Prestalo semnou mluvit vetrani.Klimoska se sepne,teplota jde regulovat,kdyz se vyndal vetrak a zkusil se,tak jde taky,ale z vetrani nejde nic. Nemate nekdo napad,cim by to mohlo byt?V ovladacim panelu by to taky byt nemelo.A kde najdu cidla od ventilatoru a topeni? Jsem laik,tak odpovedi,prosim,jak pro blbce. Predem moc dik. Citovat
Neon Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Jestli máš DIGI klimu, tak by to mohl být klidně ovládací panel, kor, když se při napojení natvrdo větrák točí, nebo zkus proměřit dráty k ventilátoru, jestli do nich jde šťáva. Čidla jsou v palubce - směrem ke sklu (někdo Ti sem hodí určo obrázek) a ve stropnici, jak je ovládání světel ... Možná si zkoušel, ale jako první bych prošel pojistky - myslim, že na ventilátor by měly být v motorovém prostoru, ale koukni i u řidiče, jestli jsou všechny OK. Citovat
standa0080 Odesláno 4. prosinec 2009 Autor Odesláno 4. prosinec 2009 Panel jsem nechaval prolezt a mel by byt v pohode.Za ty pojistky dik,koukal jsem jen na ty u ridice v palubce. Citovat
zzipCZ Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 u ventylátoru je jeho ovládání mněls to napojeno přes něj nebo přimo na motor mohlo by být špatný to ovládání přimo o motoru ventilátoru někdo už to tady mněl si matně spomínám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.