Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

manual jak na to


Guest jozefkral

Recommended Posts

Guest jozefkral

prosím peugeotakov nevie mi niekto poradiť kde by som našiel manuál ako na to lebo koli ziarovkam a vselijakym prkotinam stale do servisu su to strasne peniaze urcite by som z toho nieco zvladol aj sam 307 break 1,6 HDI 80kw r.v 11,2006

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 10 let později...
  • O 1 měsíc později...

Lenže ten tvoj dôkaz ešte nedokazuje, že nebolo 2. doplnené vydanie. Ale fakt je, že to neviem, len som to niekde zaregistroval, čo nemusí byť pravda. Pokiaľ ide o tie chýbajúce motory, tak tie sa predsa montovali do mnohých značiek, takže sa dajú dohľadať v iných knižkach. Okrem toho, v posledných rokoch je v týchto knížkach v skutočnosti minimum potrebných informácií, povedal by som menej ako základ. To je ale samozrejme stále viac ako nič.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Druhé vydanie bolo, v roku 2011, píšu tam, že je to pre peugeoty 307 z roku 2001-2008. Ale keďže mám zakúpenú knihu z prvého vydania 2007, kde sa píše pre peugeot 307 od roku 2001., a nové vydanie som ešte nemal možnosť vidieť tak netuším či to rozšírili alebo to iba prevzali tak ako to bolo. Pokiaľ ide o karosériu po FL tak máš asi pravdu, no to čo v tej knihe najviac ľuďom chýba je práve motorizácia 1,6 HDI.

Edit: Tak nakoniec mi to nedalo a trocha som pohľadal - https://www.kopp.cz/jak-na-to/peugeot/peugeot-307-2001-2008-jak-na-to-c-89

V novom vydani z roku 2011 sú teda všetky motorizácie. Či tam pridali aj FL karosériu to neviem, ale tá sa práveže až tak veľmi nelíši od starého modelu. To v čom je obrovský rozdiel je sieť CAN-CAN, ale o tom predsa tieto príručky vôbec nie sú, v týchto prípadoch zvyčajne iba odkazujú aby si navštívil servis peugeot.

Upraveno uživatelem 307rg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...