patko79 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Zdar chlapi, tak po trištvrte roku sa mi objavila prvá chyba:( Vyhodilo to chybovú hlášku airback-u a pásu. Zatiaľ som s tým nič nerobil, len som to pichol na diagnostiku, kde vypísalo chybu E601 - prechodový odpor na čelnom airbacku vodiča Máte s tým niekto nejaké skúsenosti? Kde by som mal začať pred tým, ako to rozoberiem až po ten spomýnaný airback? Zatiaľ som len prekontroloval poistky. Nemohola by to spôsobovať aj chyba v signalizácii zapnutého pásu? Díky za každé info Citovat
patko79 Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 EE, búračka to nebola, sám som už najazdil 10 000km, vypľulo to tu hlášku dnes ráno prvý krát. Bolo to síce na dia od Boshu, ale hlásilo to prechodový odpor tak neviem, skúsil by som postup, ktorý je tu na fóre pri 307, ale neviem, či sa všetko zhoduje aj pri 407:myslim Citovat
blaza3 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Treba je to jen konektor, anebo airbag opravdu nemas a z konektoru vypadl odpor, ktery mel zahlusit chybovou hlasku. Citovat
patko79 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 no vyskúšal som konektory pod sedačkou a zatiaľ chybová hláška zmizla:super , takisto som sa dostal ku konektorom na volante, od boku je taká gumená záslepka, tak som ich tam trocha popritláčal, teda tie, na ktoré som dotiahol. Airback zatiaľ skladať nejdem, uvidím, či sa hláška objaví Inak nedával to niekto z vás dole? Je to rovnaké ako pri 307? Citovat
patko79 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: HonzaZ Koukni do mailu. Honza díííky :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.