kaper Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Zdar Tak mám taký problém auto mi v poslednej dobe viac stojí ako jazdí. po výmene dopravného čerpadla vše ok najazdených 700km. V sobotu som auto natočil brnk bez problémov. Dnes idem auto poupratovať zajtra cesta do Poľska natočím pohoda vystúpim otvorím bránu vycúvam na cestu a stmavli mi budíky podsvietenie akoby niečo bralo prúd, a vtom auto skapalo. Tak som dal káble auto natočil na brnk a ide v pohode spravených 20 km. a nič. A zajtra sa mám vybrať kľudný do Polska? poradte čo tak na rýchlo?? Mám 306 kombi 2,0HDI r.v. 2000 ň Dík Citovat
jofo Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Skus skontrolovat kontakty na baterke, ci nie su zaoxidovane, potom konektory okolo poistkovych boxov. Citovat
marko306 Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 jj, tie kontakty na baterke pozry alebo kostru Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Nezomiera ti akumulator? Uz je chladno, skontroluj napatie pri starte a taktiez kontakty;) Citovat
kaper Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 Dík za rady kontakty som ošmirgloval dal som baterku druhú moju som dal nabíjať a rano ju dam do kufra prevezie sa pre istotu. A tie konektory poistkovych boxov čo si tím myslel? Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 No to su konektory ktore vychadzaju z poistiek;)...vacsinou v motorovom priestore, tak moze dojst k oxidacii, pozri ci niesu spinave, ale podla mna to je akumulatorom, neviem sice aky je stary, ale skusenosti su:aut Citovat
kaper Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 no baterka má asi 3 roky viem je stará ale je 72jka. Ale ked som v pohode natočil a potom chcíplo to mi nejde do hlavy. Citovat
jofo Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Mne sa to raz tiez stalo. natocil som a po 2 minutach auto sciplo. Natocil som a zasa. Nakoniec to bolo baterkou. Citovat
kaper Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Tak som sa šťastne vrátil z Polska mal som tam druhú baterku moju som dal na nabíjačku a teraz uvidíme. dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.