Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

taky gratuluju,

co maj lidi s tema zvlastnima jmenama??

Ona maminka pracuje ve školce. No, takže pokaždý když jsem přišel se jménem klasickým, tak ho mělo strašně moc dětí, řečeno přesně \" to má každej \". Nebo se vymýšlely ještě víc netradiční jména, takže jsem za tu Vanessku docela rád. I když - jméno jsem psal do těch papírů asi ve 20 hodin, takže manželce bylo úplně jedno co tam napíšu. A jelikož jsme nevěděli co se nám narodí, tak jsem si byl 100

% jistej s klukem ( aneb dle slov místních kořenářek - \" ta je pěkná, to bude kluk, ta má břicho do špice, to bude kluk atd. atd. )a ani jsem si děvčátko nepřipouštěl . A nakonec jsem za ni moc rád :)

Odesláno

to je super :-)

az budem mit nekdy casem my, tak je jedno co to bude, hlavne at to bude zdrave a hraje to fotbal a ne na houslicky :D

Znamy pojmenoval dceru Natalie Arwen Tlusťáková, no mam ho rad, ale preci jen je to trocku zvlastni :(, ale of course je to kazdeho vec :-)

PS: my se taky nemuzeme shodnout ( a to jeste ani nic necekame :D )

Odesláno

Blahopřeju.

Bezstarostné dny možná na čas (tak dvacet, třicet let) skončily, ale to, co zažiješ s dětma bys jinak nezažil. Ad jméno - v pohodě, ani mne to nijak nezaskočilo, pořád lepší, než mít Hildegardu nebo Gertrůdu, ne? :)

Odesláno

Díky, no v porodnici byla to nejhodnější miminko na světě. Dneska jsme šli domů s cirkusem, potom ji TDI uspalo a doma zase nanovo. Jéje jéje. Už zase spinká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...