Matthew Odesláno 14. srpen 2004 Odesláno 14. srpen 2004 Zdar lidi, poteboval bych poradit, jak se dostanu k filtrům u ventilátoru na 206ce 1,9D. V tomhle vedru na trojku větrák sice slyším, ale necítím :-( Zkoušel jsem to \"od boku\" zalízt pod palubku u spolujezdce, ale v tý tmě jsem neviděl nic co by se dalo oddělat. Koupil jsem ji v bazaru, takže ani nevím jestli tam je pylák nebo ne. díky za každej hint. Citovat
voštík Odesláno 15. srpen 2004 Odesláno 15. srpen 2004 Pylak je na 206ce kdyz otevres kapotu, tak za pravym tlumicem - zevnitr se tam neleze. A taky muzes vycistit ten nasos na kapote, spis teda to co z nej je pod ni) good luck Citovat
Matthew Odesláno 18. srpen 2004 Autor Odesláno 18. srpen 2004 jesli myslíš tu \"hlubokou díru\" tak tam teda nic nemám - tudíž jsem zřejmě bez pyláku (nevadí, alergik je manželka ne já :-) Vitím tam jen kruhovou díru dole, kterou ten vzduch zřejmě putuje někam dál. Nasoska z kapoty je čistá, to bylo první co mě napadlo. nemáš jěště nějakej hint? díky Citovat
Matthew Odesláno 18. srpen 2004 Autor Odesláno 18. srpen 2004 samo že vitím nic nenavíjm ale mic nevidím :-) po 15 letech u kompu bych se už konečně moh naučit psát :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.