Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau mám menší dotaz spíše na Diesláky chtěl bych se zeptat kdesik jsem tu četl že je dobré na tomto motoru něco zaslepit aby motor nenasával zbytečně výfukové plyny zpět do motoru ale už to nějak nemůžu najít :( předem díky za rady

Odesláno

Presne tento problem som riesil tento tyzden na Passate 1,9 TDi ked som menil s kamosom turbo a 2,5 TDi V6 ktoru odpalil buzerant na EK ked vytocil 5500 otacok na studeny motor a odpalil vysokotlakove cerpadlo. No a na 1,9 bola rura normalne otvorena ale na 2,5 bola rura zaslepena. Zacali sme nad tym rozmyslat ze vyfukove plyny sa vracaju do nasavanie ibaze to moze fungovat aj naopak. Cisty vzduch moze ist priamo do vyfuku a tak pomoct pri spalovani v katalyzatore. Tymto by sa zabili dve muchy jenou ranou. Pri vracani spalin do nasavacieho priestoru by sa spaliny este raz spalili a tym sa dosiahli mensie emisie rovnako ako pusteni cisteho vzduchu do vyfukoveho potrubia. Zaslepenim potrubia co spaja nasavanie a vyfuk by uz nemuseli sediet emise. Je to len moj sukromny nazor a nemusi sa zhodovat s pravdou takze ak trepem somariny povazujte moj nazor za bezpredmetny :D

Odesláno

Díky moc toto je přesně ono co jsem hledal ale nějak nenašel dneska už jsem to provedl na mém Peugeotu tak uvidíme zítra jestli bude nějaký rozdíl jak pojedu do práce ještě jednou dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...