Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

O2 adsl

Guest Scratch

Recommended Posts

Odesláno

ahoj vsem,

vim, ze to kazdemu bude u zadku, ale me to neda nenapsat, nezlobte se

POridili jsme si s miss scratch domu O2 adsl 8 mega, oproti 56 kb modemu je to uzasne rychly, proste super. Nenacita se mi stranka 20 minut huraaaaaaaa

A jeste jsem to sam zapojil. ja vim, ma to dneska kazdej, ale to je muj prvni internet doma rychlejsi 56 kb.

Musim koncit, vyprsel mi cas, ted uz to ma Miss Scratch

Uz mam kontrolu, tak se musim krotit, kazdopadne prosim Kurta kdyztak o smazani, úpokud to nezaujme a kazdopadne o zmenu nicku miss Scratch na Pani Tovarnikova Scratchova :D

No Kurte, zena te bude asi kontaktovat :D

Odesláno

Jsem rád, že jsem O2 zrušil. Z technického hlediska nebyli schopni se ani přiblížit k slibovaným 8mb/s, ale platil jsem jak mourovaný za osmičku.

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

taky sem si myslel že 56kb/s už není :aut

mám taky O2 ale pevná linka mě podporuje jen 6mb/s takže v reálu jedu asi na 5mb/s:nevim

V reálu ti bude stahovat 500-600kb/s :super

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

já se právě bezdrátu bojím, prý to ovliňuje počasí jak je venku:myslim

Tak to my hlava nebere. Jak ovlivňovat počasí?

Odesláno

Fusion, stahuju 800kb/s až 1,3mb/s:P

My sme měli mít taky bezdrát, ale vysílač je až na druhým konci vesnice a že když by byla vánice a podobně že by to jelo prý až o polovinu níň, tak sme šli radši do pevné

[upravil dne 18/11/09 Šalda]

Odesláno

Také mám od O2 ADSL a jede celkem slušně, mám na něj připojené dva počítače a zatím žádný problém. Mám ho už rok. Pro mě je důležité, že jsem si k němu od O2 pořídil mobilní internet za pouhých 150,- Kč měsíčně, který využívám na chalupě. Bohužel jí mám v oblasti bídného pokrytí signálem, takže mi to tam jede přes GPRS kde uvádějí rychlost 53,6kb/s, ale skutečnost je někde kolem 20kb/s a ještě často vypadává. Ale jinou možnost za tuto cenu lepší nemám a tak jsem spokojen.

Odesláno

ne nechteli :-),

ja mel jenom radost.

dlouhon jsem to domu odmital, kdyz u toho sedim celej den v praci, ale tech 56 mi uz fakt zacalo vadit

ja moc moznosti poripojeni taky nemel, ale kamarad od O2 se postaral aby vse melo hladky prubeh a teklo to co ma :-)

Odesláno

o2 jsou zloději, v životě už od nich nic mít nebudu. možná už jsem to tu psal, jak mě okradli, nemám už chuť se o tom víc rozepisovat. další věc, která mi připadá u týhle společnosti ubohá, je podmínka platit k internetu i telefonní linku - no kde to žijeme? jednou mi neodešla platba za net, což jsem do zhruba týdne napravil, mě mezi tím zrušili pevnou, tu po mě chtěli opět za poplatek několika set zase zapojit, i když to na funkci internetu nemělo vliv a i tak jsem jí přece platil, jako kdyby šla. opravdu tenhle spolek nemůžu ani cejtit.

Odesláno

Teď je akce za 500,-/měsíc bez telefonu, jen holé ADSL ;) Jinak ten, kdo si stěžuje, že mu nejde 8MB, tak ať se naučí číst. Je to vždy 8MB, popřípadě 16MB. Vše záleží na tom, jak daleko jste od ústředny atd.

Jinak každá takováhle nadnárodní spol. má své spokojené, ale i nespokojené zákazníky. Je to všude stejný!

Já mám například kamaráda, který bydlí někde na samotě u Liberce a pro podnikání nutně potřeboval net. Bezdrát tam nemají a mobil má sotva signál. ADSLko mu běží jen 512kb, protože k nejbližší ústředně to má skoro 4km. Málem mu to kvůli vzdálenosti nezprovoznili, ale nakonec jsme to vyřídili a on je rád, že mu O2 jako jediný vyšlo vstříc;) Jinak ve svém okolí mám asi 10lidí co mají ADSL a všichni jsou spokojený a víc jak polovina z nich dokonce nad míru ...

Odesláno

urdemala: telefonni linku vypinaji na vyzadani nebo pri nesplaceni faktur, a opravdu neverim tomu, ze by te vypli za tyden.... tos hochu neplatil minimalne dva mesice..... aspon co mam informace od O2. Zajimavy je, ze ja nezaplatil 1,5 mesice a jen mi prisla upominka s tim, ze me mohou odpojit....

Odesláno

MJSytic, já jsem od ústředny asi 200m takže docela blízko, ale jede mě max. 6mb ( v reálu asi 5mb ) protože ta pevná linka je zastaralá, nebyla dělaná na internet, dělali ju asi před 20 rokama:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...