Guest Scratch Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 ahoj vsem, vim, ze to kazdemu bude u zadku, ale me to neda nenapsat, nezlobte se POridili jsme si s miss scratch domu O2 adsl 8 mega, oproti 56 kb modemu je to uzasne rychly, proste super. Nenacita se mi stranka 20 minut huraaaaaaaa A jeste jsem to sam zapojil. ja vim, ma to dneska kazdej, ale to je muj prvni internet doma rychlejsi 56 kb. Musim koncit, vyprsel mi cas, ted uz to ma Miss Scratch Uz mam kontrolu, tak se musim krotit, kazdopadne prosim Kurta kdyztak o smazani, úpokud to nezaujme a kazdopadne o zmenu nicku miss Scratch na Pani Tovarnikova Scratchova No Kurte, zena te bude asi kontaktovat Citovat
Fusion Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 A já sem myslel že 56kbps už dávno neexistuje Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 taky sem si myslel že 56kb/s už není mám taky O2 ale pevná linka mě podporuje jen 6mb/s takže v reálu jedu asi na 5mb/s:nevim Citovat
elton Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Jsem rád, že jsem O2 zrušil. Z technického hlediska nebyli schopni se ani přiblížit k slibovaným 8mb/s, ale platil jsem jak mourovaný za osmičku. Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 já bohužel jinou možnost nemám, takže musím čekat kdy tu pevnou linku předělají abych měl slibovaných 8mb:( Citovat
elton Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Tobě jede aspoň 6mb. Byl jsem rád, když jsem se dostal aspoň na 2mb. Když byla dobrá konstalace hvězd, jinak 1-1,5. Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 tak to už je hodně málo, a jak to máš udělaný teď?? Citovat
elton Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 bezdrátem a lítá to +- 7,5, což jsem spokojený a výchází to levněji než O2. Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 já se právě bezdrátu bojím, prý to ovliňuje počasí jak je venku:myslim Citovat
Fusion Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda taky sem si myslel že 56kb/s už není mám taky O2 ale pevná linka mě podporuje jen 6mb/s takže v reálu jedu asi na 5mb/s:nevim V reálu ti bude stahovat 500-600kb/s Citovat
elton Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda já se právě bezdrátu bojím, prý to ovliňuje počasí jak je venku:myslim Tak to my hlava nebere. Jak ovlivňovat počasí? Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Fusion, stahuju 800kb/s až 1,3mb/s:P My sme měli mít taky bezdrát, ale vysílač je až na druhým konci vesnice a že když by byla vánice a podobně že by to jelo prý až o polovinu níň, tak sme šli radši do pevné [upravil dne 18/11/09 Šalda] Citovat
HonzaZ Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Také mám od O2 ADSL a jede celkem slušně, mám na něj připojené dva počítače a zatím žádný problém. Mám ho už rok. Pro mě je důležité, že jsem si k němu od O2 pořídil mobilní internet za pouhých 150,- Kč měsíčně, který využívám na chalupě. Bohužel jí mám v oblasti bídného pokrytí signálem, takže mi to tam jede přes GPRS kde uvádějí rychlost 53,6kb/s, ale skutečnost je někde kolem 20kb/s a ještě často vypadává. Ale jinou možnost za tuto cenu lepší nemám a tak jsem spokojen. Citovat
aka Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 tak ja Vam scracikovi blahopreju, ze je to to, co jste chteli slyset, ze jo? )) Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 ne nechteli :-), ja mel jenom radost. dlouhon jsem to domu odmital, kdyz u toho sedim celej den v praci, ale tech 56 mi uz fakt zacalo vadit ja moc moznosti poripojeni taky nemel, ale kamarad od O2 se postaral aby vse melo hladky prubeh a teklo to co ma :-) Citovat
urdemala Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 o2 jsou zloději, v životě už od nich nic mít nebudu. možná už jsem to tu psal, jak mě okradli, nemám už chuť se o tom víc rozepisovat. další věc, která mi připadá u týhle společnosti ubohá, je podmínka platit k internetu i telefonní linku - no kde to žijeme? jednou mi neodešla platba za net, což jsem do zhruba týdne napravil, mě mezi tím zrušili pevnou, tu po mě chtěli opět za poplatek několika set zase zapojit, i když to na funkci internetu nemělo vliv a i tak jsem jí přece platil, jako kdyby šla. opravdu tenhle spolek nemůžu ani cejtit. Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Teď je akce za 500,-/měsíc bez telefonu, jen holé ADSL Jinak ten, kdo si stěžuje, že mu nejde 8MB, tak ať se naučí číst. Je to vždy AŽ 8MB, popřípadě 16MB. Vše záleží na tom, jak daleko jste od ústředny atd. Jinak každá takováhle nadnárodní spol. má své spokojené, ale i nespokojené zákazníky. Je to všude stejný! Já mám například kamaráda, který bydlí někde na samotě u Liberce a pro podnikání nutně potřeboval net. Bezdrát tam nemají a mobil má sotva signál. ADSLko mu běží jen 512kb, protože k nejbližší ústředně to má skoro 4km. Málem mu to kvůli vzdálenosti nezprovoznili, ale nakonec jsme to vyřídili a on je rád, že mu O2 jako jediný vyšlo vstříc;) Jinak ve svém okolí mám asi 10lidí co mají ADSL a všichni jsou spokojený a víc jak polovina z nich dokonce nad míru ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 urdemala: telefonni linku vypinaji na vyzadani nebo pri nesplaceni faktur, a opravdu neverim tomu, ze by te vypli za tyden.... tos hochu neplatil minimalne dva mesice..... aspon co mam informace od O2. Zajimavy je, ze ja nezaplatil 1,5 mesice a jen mi prisla upominka s tim, ze me mohou odpojit.... Citovat
Šalda Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 MJSytic, já jsem od ústředny asi 200m takže docela blízko, ale jede mě max. 6mb ( v reálu asi 5mb ) protože ta pevná linka je zastaralá, nebyla dělaná na internet, dělali ju asi před 20 rokama:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.