Guest Lubk0 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 K tem studnam Nevim jakou vodu mate tam, ale tuna v okoli je uplne normalny. Vetsina domu ji ma napojenou na uplne vse, okrem vody v kuchyni, s ktere se vari, popripade pije... Na vse ostatny, je dobra. MariSW, snad neznam cloveka, co si udelal studnu, a hlasil ji na urad. Cize netreba zadne projekty, plany a podobne. Studna sa vetsinlou napaja na existujucu vodovodnu siet v dome, a do domu sa urobi len este jede samotny privod na pytnu domu, tj nepotrebujes ziadne dalsie velke vydavky. Navyse ak stavas dom novy, je to otazka ozaj par korun za potrubia. Taky nepoznam, kdo pouzival jaky podsipovy material. Jedno cerpadlo, jedna nadrz, jeden ten elektrickej bazmek co kontroluje tlak v nadrzi a pusta cerpadlo, a pak uz jen samotnej vrt, nejakou plastove potrubie az dole, a nejaku hadicu Neni to az tak drahe... Co sa tyka toho, ci to nekdo zistuje ? Ja nevim, bydlim v oblasti rodinnych domu uz dlouho, a snad nepoznam souseda, co by studnu nemnel. Kdo ma dom, vetsinou ma i tu studnu, aspom tu v TT , kde je voda normalna ... Dokazatelne je to jen velmi tezce. To je asi jako ze stahovanim nelegalnych kopii neceho Tez je to trestne, a lidi to delaj bezne... Citovat
Péťa Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: Lubk0 To je asi jako ze stahovanim nelegalnych kopii neceho Tez je to trestne, a lidi to delaj bezne... Spatny priklad Pokud si vyvrtam vlastni studnu, nikoho tim neokradam (pokud odpad z ni neposilam do mestske cisticky). Kdyz si udelam nelegalni kopii, uz nekoho okradam. Citovat
Y2K Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Podla toho co tu ludia popisali (ja sa prilis o to nezaujimam), ked vykopes studnu tak okradas vlastne stat Edit: Tak asi som sa zle vyjadril...vlastnika podzemnej vody, ktory ked nie je sukromna osoba tak jeto stat [upravil dne 19.11.2009 Y2K] Citovat
Vvitty Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 nikoliv, tedy alespon u nas uz davno vodarny a kanalizace stat, potazmo obce rozprodaly soukromym firmam. dokazatelne, ze nekdo ma studnu je naopak velmi lehke, vyrazne lehci nez nejake to stahovani. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: Vvitty nikoliv, tedy alespon u nas uz davno vodarny a kanalizace stat, potazmo obce rozprodaly soukromym firmam. dokazatelne, ze nekdo ma studnu je naopak velmi lehke, vyrazne lehci nez nejake to stahovani. Ako je to dokazatelne ? Znizenym odberom vody ? To je len tvrdenie. Co ked poviem, ze sa sprchujem v praci, periem u rodicov, jedlo nevarime len kupujeme, zahradu nepolievam, maximalne vodu pijem ? Je to tvrdenie proti tvrdeniu , a dokazat mi to mozu len domovou prehliadkov. Tak isto ty mozu dokazat aj nelegalny software ... Citovat
AnotherOne Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Podla toho co tu ludia popisali (ja sa prilis o to nezaujimam), ked vykopes studnu tak okradas vlastne stat Edit: Tak asi som sa zle vyjadril...vlastnika podzemnej vody, ktory ked nie je sukromna osoba tak jeto stat [upravil dne 19.11.2009 Y2K] Ale vyjadril si sa dobre. Vlastník pozemku ho vlastní len do určitej hĺbky aj to s výnimkami napr. archeologické nálezy patria štátu, tak isto nerastné suroviny, takže Dallas sa nekoná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.