Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

parkovací asistent


David1400

Recommended Posts

  • O 5 měsíců později...
Guest Chozeluizskuner

Všechny čidla nové a stále nic :D Vše origo.. V tejdnu vyndám svazek a bude se vyrábět novej :( Nebude li fungovat, kupuju kameru :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Ahoj .Dostala sa mi voda k rezerve kde RJ parkovacieho asistenta .Jednotka bola uplne pod vodou zacalo signalizovat poruchu park.asistenta.Jednotka je v haji. Zohnal som starsiu ktora ma zapojenie aj prednych senzorov .Zapojil som ale nefunguje.Meral som na konektoroch napetie ale nic.Ked to bolo vytopene vodou tak mislim ze pri skratovani padla nejaka poistka ale nemozem ju najst.Povodna RJ bola iba na zadne senzory na tej nahradnej som zapojil iba iba konektor pre zadne.Mal nekdo taky problem?Je to 407 2.0hdi rv 2005.

Upraveno uživatelem babako 406
zmena typu auta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To asi nebude fungovat. Pokud si vzpomínám, původní verze P407 měla pouze zadní senzory. Přední se začali dávat u faceliftu a senzory jsou jiného provedení, takže tato jednotka bude těžko podporovat senzory starého provedení. V každém případě tam máš mimo jiné i neshodu konfigurace, takže i z tohoto důvodu to nemůže fungovat. Prostě potřebuješ jednotku senzorů ze stejného modelu auta a jenom pro zadní senzory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nezabudni odstrániť zatekanie do priestoru rezervy.

U mňa to zatekalo po oprave západky zámku keď som mal dolu to plastové obloženie a ulomila sa nožička na tej úchytke (bola zima). Zbadal som to až pri výmene kolies že je pri rezerve voda, mal som šťastie že nesiahala až po riadiacu jednotku parkovacieho asistenta. Nemal som doma tú úchytku a tak som tan natlačil trochu silikónového lepidla a zatekanie prestalo.

IMG_20150207_131953.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Známému se z kopce rozjelo auto (Superb 2) a zastavilo se až o mé. Nic se nestalo akorát pár hodin po tom jsem zjistil, že mi blbnou originál parkovací senzory. Žádnou chybu to nehlásí, když je zkouším rukou všechny houkají, akorát jako by opožděně až na poslední chvíli? Tak jsem zkusil diagnostiku DiagBox co mám a žádná chyba tam vidět není. Ale blbne to pípá to opožděně a houkat to začne úplně na poslední chvíli když už skoro jsem na doraz. A stejně tak mi blbne i grafické zobrazení, kde červená kostička se nerozsvítí vůbec. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi právě nepřijde, že by byl nějaký špatně nebo jinak poškozený.  Ale určitě to s tím nárazem má něco společného o dost se zkrátila ta celková vzdálenost a s autem jezdím každý den mám ho 5let tak ten zvuk a vzdálenost znám. Prostě je to kratší opožděnější než bylo.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zdravím, tak jsem se dnes z dlouhé chvíle na to podíval a komplet vyndal ze zadního nárazníku komplet kabeláž i se senzory a z kufru u rezervy odmontoval jednotku. Vše okem zkontroloval prostříkal sprejem na kontakty a zase poskládal. A pořád stejný diagnostika ukazuje bez závad. Ale zvuková signalizace se ozve nejdřív když už jsem na půl metru od překážky a to max jedno pípnutí a pak už houká a na na grafice se ukáže max 2 kostičky jako že dobrý ještě můžeš. A někdy grafika neukáže žádnou jen samotné autíčko. Tak nevím co s tím za ty roky jsem se s tím naučil spíš na to nespoléhám, ale chtěl bych to dát do pořádku. Dají se nějak vyzkoušet senzory jako přímo přes baterku? a který je z těch 3 kontaktu + a -? Nebo nemůže to být něco s jednotkou? A proč mi diagnostika neukáže závadu? Díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...