Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , nemůžu přijít na to , proč mám na displeji zobrazenu vlevo dole ikonu přeškrtnutého telefonu viz foto :myslim

Podle manuálu by tam nic být nemělo

Jedná se o 11/2000

[upravil dne 13.11.09 Miku]

post-0-14109610901194_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

mne zarazilo že píšeš11/2000 a v podpisu je něco jiné.Někde jsem to viděl jen to nemohu najít

Odesláno

Právě že nemůžu nijak ten telefon aktivovat.V nastavení displeje to není a rozebírat palubovku se mi v tomto počasí moc nechce , externí mikrofon jsem už našel...

Jinak se starou turbínkou se mi jezdí líp.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

:xvulA kde se nastavuje, aby to bylo takhle inverzní? Já to mám klasicky jako je ta klima na fotce.

[upravil dne 13/11/09 Dave_k]

ja inverzi nastavim pres menu pomoci dalkoveho ovladace k palubnimu pocitaci. mozna i k teto verzi je DO?

Odesláno
Původně zaslal: chechetja inverzi nastavim pres menu pomoci dalkoveho ovladace k palubnimu pocitaci. mozna i k teto verzi je DO?

To těžko. Tento displej nemá infra přijímač. :(

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: chechet

ja inverzi nastavim pres menu pomoci dalkoveho ovladace k palubnimu pocitaci. mozna i k teto verzi je DO?

Dalkovy ovladac k palubnimu pocitaci? To zni zajimave, kde se to da sehnat?:) Jak to funguje?:myslim

Odesláno

Tak jsem se zanořil do \"útrob\" kombajnu a našel origo HF sadu Nokia typ HF U-2 , která je napojena na rádio.

Problémem však je , že bývalý majitel ucvikl kabel na držák telefonu a anténu k držáku. (přitom je to na konektor - stačilo odpojit :bacha ).

Odesláno

no ono k tomu carku 91 lze dokoupit modul, kde součástí handsfree jsou origo repra, ten modul se dříve prodával asi za 1800

jestli ho tam Miku má, byla by škoda toho nevyužít, dokonce jsem našel kable, který k té sadě místo starých nokií umí připojit přes popport nokie nové ;)

Odesláno

Ten přeškrtnurý mobil se zobrazí v případě, že na některý z konektorů (pozor s tím opatrně) přivedeš kostru resp. mínus. Před rokem jsem si hrál při insalaci HF a udělal tak, že semi mutne origo rádio na kterém to napíše mobile on, ale také na disspleji se mi napíše něco o telefonu a po chvíli se mi ukáže tato ikona :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...