mindwipe Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 ach lubko lubko.. nechcem sa zastavat glitaristu, ani nikoho ineho.. ale o com su vobec tieto tvoje obcasne prispevky? pripadaju mi akoby si si niekde potreboval ulavit, tak to davas zo seba von takymto sposobom.. totizto v nich dokazes len podpichovat, vyhovarat ludom to co tvrdia a koniec koncov su vzdy odveci.. ked tu niekto taku temu urobi, tak je tu na to aby tu ludia napisali kolko ma ich auto maximalku, a ci to niekto uveri alebo nie, je uz jeho subjektivny nazor.. aj ja ked niekomu neverim, tak to necham tak a nerozpytvavam zbytocne, nema to totizto zmysel.. a ako si pisal ze niekoho moze iritovat ze si tu niekto vymysla, tak rovnako niekoho moze iritovat to, ze mu ludia ako ty bezdovodne neveria a vyhovaraju mu to, aj ked tvrdi pravdu.. nemyslis?? dalsia vec.. neviem preco mu neverite.. kazde auto je inac zabehnute, by bola velmi velka nahoda keby si nasiel viac aut s uplne rovnakymi jazdnymi vlastnostami, s uplne rovnakou maximalkou aj ked by to boli pritom rovnake modely a motorizacie.. za dalsie ako uz spominal fakir, maximalka ti je tak akurat na nic.. je to takmer bezpredmetny udaj.. (s cim myslim ze by suhlasili viacero z vas) ja ked sa chcem vyblaznit idem do serpentim alebo uliciek mesta v noci, a nie na dialnicu skusat kolko to da.. pri predbiehani ti je maximalka tiez na nic, tam je akurat tak podstatne zrychlenie, ktore vsak 1.1tka ktora vam tu tak lezi v srdce nejake extra nema, ale aj na tej sa da v pohode predbiehat, staci len vediet s tym autom jazdit.. a k tomu gps.. kebyze ho nemam, a niekto mi navrhne aby som si ho kupil aby mi ostatny verili ze to ide, a aj keby mi ho daval za nejake drobne ab akciovu cenu trebars aj 30 eur, asi by som ho nechcel.. neviem ako glitarista, ale ja som typ cloveka, ktory si nieco radsej nekupi, akoby mal kupit blbost.. tak radsej by som bez neho vydrzal este rok a potom by som si kupil nejake lepsie a kludne aj drahsie.. na tie akciove za 70 ci 90 eur by som urcite ani nesiahol.. rozpisal som sa myslim ze dostatocne, tak sry za a keci kvoli zbytocnej ludskej nedovere a namyslenosti.. a na zaver, ano verim glitaristovi ze vytiahol jeho 1.1 po 185, s vedomim ze to nebolo jednoduche a netrvalo to par sekund.. Citovat
Rejty Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: The_DoctoR Já bych založil nový vlákno a to zrychlení z 0 na 100, případně ze 100 na 160 atp. tito klidne zmeřim:-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: mindwipe ach lubko lubko.. nechcem sa zastavat glitaristu, ani nikoho ineho.. ale o com su vobec tieto tvoje obcasne prispevky? pripadaju mi akoby si si niekde potreboval ulavit, tak to davas zo seba von takymto sposobom.. totizto v nich dokazes len podpichovat, vyhovarat ludom to co tvrdia a koniec koncov su vzdy odveci.. No vsimol som si ze som ty zacal mili mindwipe akosi vadit Hlavne od tej doby, co nesuhlasim s Vasim uzasnym peugeot clubom SK Ani zdaleka nesuhlasim, ze moje prispevky maju takuto tendenciu Takychto prispevkov, ako som napisal teraz, tu je tak mozno 1 percento ? Zo vsetkych ? Alebo naozaj chces aby som po sebe zacal hladat posledne prispevky a pastoval ty ich sem ? Takze hlupe reci o prispevkoch, si mozes nechat pre seba ked tu niekto taku temu urobi, tak je tu na to aby tu ludia napisali kolko ma ich auto maximalku, a ci to niekto uveri alebo nie, je uz jeho subjektivny nazor.. aj ja ked niekomu neverim, tak to necham tak a nerozpytvavam zbytocne, nema to totizto zmysel.. Tak to si mozno ty Tak si zalozim ja temu, ze na 306 ke som isiel 360 km/h, a pokial sa budeme riadit tvojho nazoru, tak nech mi nikto nepise, ze to nie je pravda, nech to proste ignoruju a idu tak ? Ty chces posobit na nejakom fore, ako niekto s \"vedenia\" a nepoznas ani zakladne principi fora ? Forum je o diskusiach, je to diskusne forum, nie je o tom, aby si kazdy napisal to svoje, a potom uz bol ticho a pozeral sa To by tu to forum naozaj dlho nevydrzalo. a ako si pisal ze niekoho moze iritovat ze si tu niekto vymysla, tak rovnako niekoho moze iritovat to, ze mu ludia ako ty bezdovodne neveria a vyhovaraju mu to, aj ked tvrdi pravdu.. nemyslis?? Bez dovodne ? Myslim, ze uz len to, ze hodnota 185 km/h zdaleka previsuje maximalku, ktore to auto ma, a aj to, ze je snad jediny ktory tolko s 1.1 tkou v serii isiel, je urcity dovod ... Dalej aj to, ze SAM ponukol video (ja som mu prvy nenapisal, ze sprav video) a ked sa ludia ozvali, ze chcu vidiet, je tu plne forum vyhovoriek Podotykam, ponukol ho sam, a uz teraz, bez vizie ake bude pocasie atd, hovori o aprili Tak nech nic neponuka, ked to nevie spravit, popr. docielit pretoze potom si ludia naozaj myslia, ze dany clovek si vymysla ... dalsia vec.. neviem preco mu neverite.. kazde auto je inac zabehnute, by bola velmi velka nahoda keby si nasiel viac aut s uplne rovnakymi jazdnymi vlastnostami, s uplne rovnakou maximalkou aj ked by to boli pritom rovnake modely a motorizacie.. Jasne, zabehnut sa da auto vselijako, v kazdom pripade nebude rozdiel v maximalke cca 25 km/h , tolko zabehnutie nespravi za dalsie ako uz spominal fakir, maximalka ti je tak akurat na nic.. je to takmer bezpredmetny udaj.. (s cim myslim ze by suhlasili viacero z vas) ja ked sa chcem vyblaznit idem do serpentim alebo uliciek mesta v noci, a nie na dialnicu skusat kolko to da.. pri predbiehani ti je maximalka tiez na nic, tam je akurat tak podstatne zrychlenie, ktore vsak 1.1tka ktora vam tu tak lezi v srdce nejake extra nema, ale aj na tej sa da v pohode predbiehat, staci len vediet s tym autom jazdit.. Ty mne hovoris o nezmyselnych prispevkoch, pritom sam bude nevies pisat, alebo pises o nicom. Sam som v mojom prispevku napisal nasledovne \"Neviem, ci tu niekto povazuje za dolezity fakt maximalku, pretoze pre mna a aj pre snad cele moje okolie, je to udaj uplne o nicom\" tak naco mi to pises, ked som to sam uznal ? a k tomu gps.. kebyze ho nemam, a niekto mi navrhne aby som si ho kupil aby mi ostatny verili ze to ide, a aj keby mi ho daval za nejake drobne ab akciovu cenu trebars aj 30 eur, asi by som ho nechcel.. neviem ako glitarista, ale ja som typ cloveka, ktory si nieco radsej nekupi, akoby mal kupit blbost.. tak radsej by som bez neho vydrzal este rok a potom by som si kupil nejake lepsie a kludne aj drahsie.. na tie akciove za 70 ci 90 eur by som urcite ani nesiahol.. A kto mu povedal, aby si ho bezal kupit ? Ved povedal, ze neda za GPS 200 Eur, ja som len podotkol, ze ceny GPS nezacinaju na 200 Eurach to za prve, a za dalsie, prispevok hned dalsi, kde som podotkol, ze GPS sa da aj POZICAT A to mu chcem teda len dobre, pretoze sam sa navrhol, ze spravi video, a ze nas frajerov vivedie s omylu ... rozpisal som sa myslim ze dostatocne, tak sry za a keci kvoli zbytocnej ludskej nedovere a namyslenosti.. Aka namyslenost ? Nechapem, v com som namysleny Pretoze neverim, ako 99 percent tu citajucich, ze 1.1 da 185 km/h ? Pretoze chcem dokaz, ktory dotycny sam PONUKOL ? Preto som namysleny ? A preto, lebo pokial pride na ciny je to tu sama vyhovorka ? Aha, tak dobre ze uz viem, vyznam slova namysleny, dodnes den som si myslel, ze je to nieco ine Citovat
peugeot09 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Nešlo by to trochu zkrátit prosím? Myslím, že nejsem jediný, kdo Tvůj příspěvek nebude číst už jen z toho důvodu, že je dlouhý. :roll Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Moje maximálka byla letos 185km/h Byl jsem v autě sám a jel jsem po D1 od Prahy směr Brno a z kopce Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 peugeot09, polka prispevku su citacie Tie citat nemusis A ked neches, necitaj vobec Ad k pepitovi ... Vidis, proste to je dalsi duvod, proc mam iste pochybnosti, a dane rychlosti ... Papito jezdil, nevim ci jezdi nejake ty zavody do kopce, treba na sebetove 2009 vyhral slalom, a myslim este neco , a verim, ze jeho 206 je slusne zabehnuta I presto s vetsim motorem 1.4 dal 185 km/h a to prosim s kopce ... Takze nevim, jak muzes me pochybovani o dane rychlosti s 5 lidmi povazovat za neopodstatnene Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Jo,jezdil jsem amatérské závody do vrchu.Motor jsem nijak neupravoval,ale mám sportovní filtr sání a sportovní výfuk.To sice výkon nezvýší,ale má to lepší průtah motorem Mám motor 1.4i 55kw 8ventil.Jak se pozná jestli je motor načipovaný? Citovat
peugeot09 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Tak to by mě taky zajímalo... Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 čipovat by se měl jen, když tam jsou svody a průchozí vejfuk že, ale někteří amatéři ho čipujou i bez toho a kurví motor že Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 O svodech jsem taky uvažoval,ale jednak se mi zdálo 6.000,-Kč dost a taky jsem se bál o motor po odstranění katalyzátoru. A dá se tedy nějak poznat to načipování? Citovat
The_DoctoR Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 no podle mě odstranění katu udělá motoru o hodně lépe, ale rozhodně to neudělá lépe tvé peněžence a díru do světa neuděláš ani na stk Ale v létě nahradim kat trubkou a hodim tam nějakou sportovni japonskou koncovku, protože kupovat komplet celej vejfuk by vyšlo na strašný prachy. Zatím bez svodu, ty asi ani nikdy dělat nebudu, ale nikdy neříkej nikdy Citovat
Fakir Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Pepito O svodech jsem taky uvažoval,ale jednak se mi zdálo 6.000,-Kč dost a taky jsem se bál o motor po odstranění katalyzátoru. Pokud ti přijde 6000 za svody dost, tak se do úprav motoru radši nepouštěj. 6000 stojí Raceland, pořádné svody začínají na 12 000 Kč. Nepočítám zbytek výfuku. Tuning je drahá věc, bohužel. Ale bát se o motor po odstranění katalyzátoru? Co si asi tak představuješ, že by se motoru po odstranění katalyzátoru mohlo stát? A dá se tedy nějak poznat to načipování? Ne. Pocitově se dá poznat akorát když to někdo zkurví. Dobře přemapovaná jednotka u upraveného motoru poznat nejde, protože to prostě funguje dobře všechno jako celek. A dobře přemapovaná jednotka u sériového motoru poznat taky nejde, protože ten motor sice jede dobře (resp. trochu líp), ale ne o tolik, abys to vyloženě poznal, pokud nepřesedneš z identického auta se sériovým motorem, identicky zaběhnutým, atd... 2 Doctor: jaký máš motor? Dej si to do podpisu... [upravil dne 27/12/09 Fakir] Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Já tam mám asi dva roky obě trubky se svorkama a ten sport.výfuk za celkem 5.100,-Kč Ten kat.jsem chtěl dávát jen na závody a tam se na spotřebu nehledí Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Pepito O svodech jsem taky uvažoval,ale jednak se mi zdálo 6.000,-Kč dost a taky jsem se bál o motor po odstranění katalyzátoru. Pokud ti přijde 6000 za svody dost, tak se do úprav motoru radši nepouštěj. 6000 stojí Raceland, pořádné svody začínají na 12 000 Kč. Nepočítám zbytek výfuku. Tuning je drahá věc, bohužel. Ale bát se o motor po odstranění katalyzátoru? Co si asi tak představuješ, že by se motoru po odstranění katalyzátoru mohlo stát? 2 Doctor: jaký máš motor? Dej si to do podpisu... A dá se tedy nějak poznat to načipování? Ne. Pocitově se dá poznat akorát když to někdo zkurví. Dobře přemapovaná jednotka u upraveného motoru poznat nejde, protože to prostě funguje dobře všechno jako celek. A dobře přemapovaná jednotka u sériového motoru poznat taky nejde, protože ten motor sice jede dobře (resp. trochu líp), ale ne o tolik, abys to vyloženě poznal, pokud nepřesedneš z identického auta se sériovým motorem, identicky zaběhnutým, atd... [upravil dne 27/12/09 Fakir] No já myslel,že po odstranění kat.se zhorší spalování ve smyslu propalování pístů Citovat
Fakir Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Pepito No já myslel,že po odstranění kat.se zhorší spalování ve smyslu propalování pístů A jak jsi na tohle přišel? K ničemu takovému samozřejmě nedojde. Písty se dají propálit jen příliš chudou směsí a na to nemá odstranění katalyzátoru vliv. Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Pepito No já myslel,že po odstranění kat.se zhorší spalování ve smyslu propalování pístů A jak jsi na tohle přišel? K ničemu takovému samozřejmě nedojde. Písty se dají propálit jen příliš chudou směsí a na to nemá odstranění katalyzátoru vliv. Z neznalosti Citovat
mindwipe Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir2 Doctor: jaký máš motor? Dej si to do podpisu...[upravil dne 27/12/09 Fakir] mam pocit ze gti.. nech ma rejty opravi ak sa mylim, ten to podla mna vie lepsie.. :D Citovat
Fakir Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Rejty Z neznalosti upřímná odpověd:-D Dobrá odpověď náhodou. Je spousta chytráků, co si to neumí přiznat a furt dokola třepou hovadiny. Každopádně z poškození motoru demontáží katalyzátoru nemusíš mít strach, Pepito. Citovat
Pepito Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Rejty Z neznalosti upřímná odpověd:-D Dobrá odpověď náhodou. Je spousta chytráků, co si to neumí přiznat a furt dokola třepou hovadiny. Každopádně z poškození motoru demontáží katalyzátoru nemusíš mít strach, Pepito. No já už jsem takovej Jinak díky za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.