Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

me zase treba prijde nerealny 30% narust vykonu u atmosfery a taky to neresim...

vsechno jsou to jen cisla a forum snese hodne:aut

To ti ovšem přijde nereálný zcela špatně, dá se nahnat i 90% u atmosféty. Jen to je drahý a nepoužitelný pro běžný ježdění. Kovaný vnitřnosti s vysokou kompresí, upravená hlava, závodní vačky, komplet výfuk, přímé sání se čtyřklapkou, standalone management a máš 200koňovou Super 1600. 30% nárůst výkonu u atmosféry se dá udělat VELMI snadno. Jen to nejde čiptuningem za deset minut jako u chrochtáku, ale musí se na ten motor trochu sáhnout a především vědět, co dělám.

Odesláno

tak tak, ide to, ide to preto lebo som bol s autom na brzde a ukazalo 126 kw , bola tam prerabka samozrejme, uz len vyfuk bola rura 70mm od motora,zvody,chip,cele sanie, atd , sak pocuvajte moje video :papa

a s tou 1.1 kou to nejde lebo som uz pisal, x krat som to skusal a viem ze 150km/h uz je maximalka , pokial je priaznivy vietor, tak 160 km/h, a pokial je nalozena 5 timi ludmi, tak uz z tazka zrychluje od 100ky

Odesláno

to gitarista: nepojde to preto lebo jednoducho ten motor na to nema, a je vcelku slaby, co je nazor viarerych ludi co ho maju, este si zivo pamatam, ako som prehral s nou sprinty s puntom 1.1 , alebo dokonca olcit club 1.1, fabia 1.2 ,

185 naozaj ani vo sne, a ked ano, skus si zmerat ci ti nepremeriava tachometer

myslim ze s tou 1,6 kou 8v je tych 185km/h realnych, ale ta ma 21kw naviac co nie je malo, hlavne u takeho maleho auta

[upravil dne 9.12.2009 denoo]

Odesláno

gitarista:

pisal som sice ze uz je tato tema pre mna uzavreta ale nedami to - skus si poriadne precitat co som na zaciatku pisal, mas to tam ako tak vysvetlene a ak mas troska sudnost tak sa zamysli nad tym preco 1.1 44 kW s piatimi osobami nemohla ist 185 km/h

Odesláno

fakire, jak muzes napsat VELMI snadno, kdyz jsi predtim v upravach vyjmenoval vsechny komponenty? btw uz jsem par motoru taky videl.

alo to je fuk, nechtel jsem tu resit denoov vykon, jen jsem chtel znovu pripomenout, ze si ty cisla vsichni moc berete ;)

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

fakire, jak muzes napsat VELMI snadno, kdyz jsi predtim v upravach vyjmenoval vsechny komponenty? btw uz jsem par motoru taky videl.

Všechny ty komponenty můžou dostat z tý šestnáctky až 200 koní. Na 30% stačí dobře spočítané sání, výfuk, vačky a přemapování řídící jednotky. :) Ve srovnání se Super 1600 je to pořád dost snadné. :)

Odesláno
Původně zaslal: denoo

a s tou 1.1 kou to nejde lebo som uz pisal, x krat som to skusal a viem ze 150km/h uz je maximalka..

na rovinke (nie z kopca, kto je z KE tak vie ze pri USS kopec nie je) a stvorka taha tesne pred obmedzovacom 150 km/h, a tak isto sa da aj petka vytocit po cca 6350 otacok / min co je u mna potom 175-180km/h s dvoma osobami v aute.

Odesláno

to mindwipe: no 160 je maximalka pri dobrych veternych podmienkach , to ako ti to ide tak nejak aj mne to slo, ale urcite by si ani tych 150 nedostal takto keby troska fukal vetrik oproti :roker

co sa tyka obmedzovaca tak sa dostanes na 180 to je jasne, ale na ceste 180 nepojdes, ci chces povedat ze si uz tolko siel aj ty?

Odesláno

denoo: Co se to s tím autem v prvním videu při cca. 3,5 tisíci otáčkách stalo? To vypadalo, jak kdyby ho někdo nakopnul. Jinak vážně zírám. Takovéhle auto musí předletět všechno. :super:mrk

mindwipe: Pomalu ti začínám kvůli tomu videu věřit. To auto je strašně líný. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: ujomarian

gitarista:

pisal som sice ze uz je tato tema pre mna uzavreta ale nedami to - skus si poriadne precitat co som na zaciatku pisal, mas to tam ako tak vysvetlene a ak mas troska sudnost tak sa zamysli nad tym preco 1.1 44 kW s piatimi osobami nemohla ist 185 km/h

Je to jednoduche. Tuto rychlost som dosiahol ked teplota vzduchu bola okolo 28 stupnov. Hustota vzduchu je pri tejto teplote ovela mensia. Pneumatiky mali dezen nieco cez 4 mm. Toto su pri 2.0 HDi mozno zanedbatelne prvky ale na 1,1 sa to pociti na rychlosti. Sam mam maximalku okolo 170 km/h. S 5 osobami som vyriesil len to ze auto malo lepsie razenie vo vzduchu, to sa vsak odzrkadlilo na predlzenej drahe rozjazdu.

Odesláno

to gitarista: nepojde to preto lebo jednoducho ten motor na to nema, a je vcelku slaby, co je nazor viarerych ludi co ho maju, este si zivo pamatam, ako som prehral s nou sprinty s puntom 1.1 , alebo dokonca olcit club 1.1, fabia 1.2 ,

185 naozaj ani vo sne, a ked ano, skus si zmerat ci ti nepremeriava tachometer

myslim ze s tou 1,6 kou 8v je tych 185km/h realnych, ale ta ma 21kw naviac co nie je malo, hlavne u takeho maleho auta

[upravil dne 9.12.2009 denoo]

Prehrat preteky je tvoj problem. Ja doteraz na fabie a punta 1.1 pozeram len cez spatne zrkadlo. Najblizsie auto s ktorym som prehral o par metrov bola felicia 1,6. Dalsie auto s ktorym uz dlho drzim krok je cipnuta fabia sedan HTP tu od nas.

Odesláno

to peugeot09 : nic sa nestalo, len som schvalne pomaly zrychloval aby som dosiahol cca 3-4 otacok/min, lebo v tychto otackach auto doslova vystreli, preto som pridal prave pri 60 km/h rychlosti, zaradena dvojka a plny plyn tak zo 60 ky ide brutus. na trojke vystreli pri 90km/h.

Predchadzanie veru bola sranda, raz som sa nahanal s porsche cayenne , ten dzip co maju, a musim podotknut bez zvelicovania som ho obehol dva krat po sebe, lebo vzdy ma obehol zase v meste ked som uz spomalil aby ma nenamerali, takisto sprinty s bmw 530 kou 220 koni v zaklade, sa mi zda trojliter to bol tdi, daky rok 2004 , tak som ho spravil.

Ale s tou 1.1 kou co stale pise gitarista, punto 1.1 ka, uplne v pohode spravi 206 ku 1.1 , tolko krat sme sa s kamaratom pretekali, vzdy som prehral, ci uz rozbeh, alebo pri vyssej rychlosti. Nemal som ziadnu rozbitu 206 ku kedze som ju kupil novu, tak nechapem co tam gitarista ma, vsak tie motory su rovnake, a 1.1 ka 206 ka je brutus leniva

Odesláno

pretekarom (gitarista a spol.....)pišem ešte raz než som kupil 206 dlho som skušal rozne motorizacie 2.0 by bol ideal:D:D:D:D:D ale i 1.6 my stači už niesom najmladši blaznive roky mam už za sebou a trapiť auto je my proti srsti :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

to peugeot09 : nic sa nestalo, len som schvalne pomaly zrychloval aby som dosiahol cca 3-4 otacok/min, lebo v tychto otackach auto doslova vystreli, preto som pridal prave pri 60 km/h rychlosti, zaradena dvojka a plny plyn tak zo 60 ky ide brutus. na trojke vystreli pri 90km/h.

Predchadzanie veru bola sranda, raz som sa nahanal s porsche cayenne , ten dzip co maju, a musim podotknut bez zvelicovania som ho obehol dva krat po sebe, lebo vzdy ma obehol zase v meste ked som uz spomalil aby ma nenamerali, takisto sprinty s bmw 530 kou 220 koni v zaklade, sa mi zda trojliter to bol tdi, daky rok 2004 , tak som ho spravil.

Ale s tou 1.1 kou co stale pise gitarista, punto 1.1 ka, uplne v pohode spravi 206 ku 1.1 , tolko krat sme sa s kamaratom pretekali, vzdy som prehral, ci uz rozbeh, alebo pri vyssej rychlosti. Nemal som ziadnu rozbitu 206 ku kedze som ju kupil novu, tak nechapem co tam gitarista ma, vsak tie motory su rovnake, a 1.1 ka 206 ka je brutus leniva

Pozri ako si naucis auto jazdit tak ti jazdit bude. Mne tiez na zaciatku neslo viac ako 140 km/h. Stacilo vymenit cerpacku a piatkove cesty do Ziliny sa postarali o zabavu. Neskor som vyhodil bednu nasavania a smaril tam plechovu hrusku. Rozdiel som zbadal hlavne po tom co som zastavil babam ktorym sa v 206 vybila bateria. Ked ma roztlacili isiel som sda otocit na parkovisko vzdialene asi 300m. Zaskocila ma velka lenivost auta. Povedal by som ze tam mali pol liter, nie to este 1,1 .

[upravil dne 9.12.2009 Gitarista001]

Odesláno

ja som jazdil aj na 1,6 16v , aj 1,6 8v , ta 16v ked boli dobre podmienky, tak sla takmer 200km/h , ta 8v 1,6ka tych 185 je max, potom musis povedat ze nemas 1.1 ku, ale 1.6. Nechapem potom naco ludia vyhadzuju peniaze za vacsi obsah pri kupe, ked im staci 1.1 ka, ja som skusal vsetky motorizacie 206 ky, okrem 1,4 ky 8v, v tej som este nesedel , ale viem ze 1.1 a napr 1,6 8v, si blazon ak ich chces porovnavat, bo to sa proste neda:bojim

stale tvrdis ze pojdes maximalkou ako 1,6 ka, uznaj ze to je troska divne, ale sak sprav video teda ako ti to pojde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...