Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Gitarista001 viem o čom hovorim jazdil som na1.1 aj 1.4 a 1.6 8v ale až 1.6 16 v ma nadchla natolko že som ju kupil ked sadnem do kmotrovej 1.1 :bojim a to do nej sadam dosť často a neni to žiaden črep možno po nejakej uprave by to šlo lepšie:P:P:P

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Keby som vedel aku debatu vyvola moj prispevok nic by som sem nepisal. Ale vidno ze to nemozu prehltnut hlavne ti co maju 1,6 :D

Tak to pr - já mám 1.6 16V a zastal jsem se tě:roker.

Odesláno

Kluci, myslim, že tu řešíte chujoviny ... stejně je to vše jenom o podmínkách a jak tu píšete, že s 1.1 se nedá jet kolem 170km/h (tachometrových), tak to jsou kecy v kleci -> sám to auto nemám, ale tachometrových jsem v něm 170 jel (jasně, že ne v pohodě, ale z kopečka) - rovinku bych tipnul talk tacháčovejch 160. Oproti tomu v 1,4ce jsem jel taky \"jen\" 170km/h, ale to je maminy, která to fakt nehoní a jenom šolichá. Prostě je to kus od kusi a řidič od řidiče, ale faktem je, že kdo v tomto autě jede permanentně nad 140km/h (myslim 1,4 a 1,1 206tku), tak je u mě bezmozek, páč to auto na to vůbec není stavěný ...

btw. ve feldě mám maximálku taky 180 na tacho a nikdo by mi to nevěřil

btw2. tato debata stejně není objektivní, takže myslinm, že skoro zbytečná a maximálně si budete zbytečně vjíždět do vlasů

HOWGH :roker

Odesláno

Keby som vedel aku debatu vyvola moj prispevok nic by som sem nepisal. Ale vidno ze to nemozu prehltnut hlavne ti co maju 1,6 :D

To není pravda, já mám taky 1.6 a kolik to jede vám je mi úplně jedno. :D Stejně budu upravovat převodovku, protože to, že to jede přes dvě kila je mi celkem k prdu, takže budu mít 1.6 16V, která pojede třeba jen 170, ale na rozjezd mě pak nedá ani RCčko. :D

Odesláno
Původně zaslal: Lachtis

Tak to pr - já mám 1.6 16V a zastal jsem se tě:roker.

Vsak ja nemyslim vsetkych co maju 1,6 tak sorry.

Praktik: Pravda je taka aku som napisal a nemienim koli nejakemu neveriacemu Tomasovi chodit po notarovi overovat podpisy svedkov ktory sedeli so mnou v aute. THE END

Odesláno

Hlavně, že to v pohodě a v suchu dopraví z bodu A do bodu B !!! A o to vlastně jde. Jinak si myslím, že 206 jede pěkně. Sám jsem měl možnost se svést 206 1.4i od Peugeot09 a musím uznat, že jsem byl překvapen mile. A to má seriový podvozek a 13\" kola. Na 14\" to bude ještě lepší :super.

Odesláno

ja mám taky 1,4 motor bez uprav seriovy podvozek a 14\"kola a som docela spokojny..od toho motoru a auta som čakal pri kupe menej ale nakoniec ma prekvapil...podla mňa ma dobry potencial a adalo by sa z neho dostať viacej než to čo dostali z neho pri vyrobe...:D

Odesláno

Nazdárek:papa.

Včera jsem trošku pospíchal a tak jsem si část té jízdy nahrál. Bohužel mě pořád někdo brzdil a řidičů, kteří jezdí 120 km/h v levém pruhu a neuhnou je bohužel víc než dost:fnuk, takže to trochu trvalo. Ručička se vyšplhala téměř na hodnotu 210 km/h, ale vlétla mi tam ochcáfka, ikdyž mohla počkat, takže jsem to musel rychle stopnout.

Odesláno

Dneska mezi Táborem a Pískem opět pohodových 150km/hod, přičemž mě docela hodně překvapila intenzita provozu a počet důchodců drticích \"sedmdesátku\". Chtěl jsem to už konečně nahrát, ale radši jsem si to rychle rozmyslel. Buď se mi to jenom zdá, nebou jsou ty koleje od kamionů čím dál tím víc vyjetější. :grr

Odesláno

takze, pre tych ktory mi neverili.. nie je to sice maximalka (kedze som musel zbrzdit) ale aspon roztiahnuta stvorka na 150 km/h,

pricom ked som dal do 5ky tak aj ta sa da este vytocit.. a neviem ako na inych 1.1tkach, ale na mojej to ide po 175km/h, aj ked to trva dlhsie..

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

takze, pre tych ktory mi neverili.. nie je to sice maximalka (kedze som musel zbrzdit) ale aspon roztiahnuta stvorka na 150 km/h,

pricom ked som dal do 5ky tak aj ta sa da este vytocit.. a neviem ako na inych 1.1tkach, ale na mojej to ide po 175km/h, aj ked to trva dlhsie..

Presne tak na 4 sa aj mne da vytiahnut 150 km/h.

Odesláno

To máte na 1.1 tak dlouhou převodovku? :o To bych opravdu nečekal, předpokládal bych, že u takhle malého motoru bude převodovka krátká s dlouhou pětkou, aby to trochu akcelerovalo a mimo město neřvalo, ale 150 na čtyřku je dost... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

To máte na 1.1 tak dlouhou převodovku? :o To bych opravdu nečekal, předpokládal bych, že u takhle malého motoru bude převodovka krátká s dlouhou pětkou, aby to trochu akcelerovalo a mimo město neřvalo, ale 150 na čtyřku je dost... :myslim

Přesně, tak. Pětka je dlouhá, zbytek ke ,,krátký\". Alespoň u Peugeot09.

Peugeot09: ty kolejou jsou nejen mezi Pískem a Táborem. :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...