Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chcem sa opýtať pretože ma to dosť znepokojilo, čí už niekto z Vás rozoberal lepšie povedané odťahoval koberec na podlahe v 206stke? Ja som to minule spravil a dosť ma znepokojila jedna vec a to, pod kobercom pod prístrojovou doskou až k nohám je ešte taká guma s opačnej strany je špongia no a je cela mokra drží sa v nej voda, ale potom ďalej za tou gumenou vložkou je pena a tam je už sucho je to aj na vodičovej strane tak aj na spolujazdcovej. Otázka znie je, to OK ma to tak byt ? Jedine vysvetlenie pre to mam, že sa tam kondenzuje voda vplyvom odlišných teplôt spred motorového priestoru a priestoru v kabíne a preto to tam vybavili tou gumenou vložkou na ktorej z druhej strany je špongia pravé za týmto účelom. Alebo mam hľadať odkiaľ ta voda tečie inač keď som tu špongiu stláčal išla odtiaľ čistá voda neviem poraďte diky. Môj názor, ak by to tam stále tieklo odniekiaľ tak už by asi bolo mokro všade fakt neviem ma to minimálne znepokojilo a neviem čo s tým.

Odesláno

Ale ten koberec je zo spodku ešte vybavený fóliou je tam nejak nanesená neviem, tak cez ten koberec ta vlhkosť nemôže prejsť lebo keď ho odkryjem nič krasota , ale potom je tam ešte ta vložka gumená ktorá zo spodnej strany je tou špongiou opatrená a tam je v nej voda ale netečie z nej keď ju odklopím a prikríva z časti prepážku motorového priestoru a približné konci v polke podlahy pred prednými sedadlami , ďalej už je len výplň ta pena ako vravím všade krásne sucho až na tu vec tam som z toho ako sa vraví v rozpakoch a budem kým mi to niekto neobjasní lebo nerád vidím také veci na svojom autíčku tak ako každý jeden s Vás tu na tomto fóre, ale diky za jednu možnú verziu

;)

[upravil dne 11/11/09 Milki xs]

[upravil dne 11/11/09 Milki xs]

Odesláno

Možno len my stačilo tam nepchať nos a bolo by všetko jak sa vraví OK, ale ja musel tam vŕtať tak tak mi teraz treba . Platí v tomto prípade asi, že čo oko nevidí to srdce neboli a teraz tu riešim také veci len ma zaujíma prečo tam asi je ta vlhkosť ak ma niekto s tým skúsenosť hoc aj na inom aute tak budem rad ak tu niečo pridá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...