Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to marlin: servis je drahy, schemu na ten diagnosticky kabel mam, softver som tiez zohnal... len neviem ci ta biela krabicka s vela konektormi je ta riadiaca jednotka... nerad by som nieco v aute odfajcil...

Odesláno

no, abych pravdu rekl, tak ja to mel v service na diagnosticejen jednou, hned potom co mi vyhorela elektrika a ja nevedel co s tim, ridici jednotka je nad pravym blatnikem, pripojka, nevim, bud je pod ridici jednotkou, nebo na levym blatniku je yasuvka, tak estli tam se to nezapojuje :)

Odesláno

je to schovanypod plastovym krytem, aspon myslim, ale je to takova stribrna krabicka a na na ni je nalepka s napisem BOSCH, nebo Magneti Mareli, ako u me :D:D podle toho co tamje za pocitac

Odesláno

no, tohle mi prijde plastovy, a nejak zastrceny, to neni ono, v 206ce u 1.4 HDI je na prave strane nad blatnikem, pod zadnym krytem, takova stribrna plocha krabicka, a u 106-ky to je taky na stejnym miste ale pod plastovym krytem, a pod tim taky stribrna krabicka a pristup je k tomu dobrej, to na fotkach mi prijde docela zvlastni....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...