acatt Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 nemate niegdo skusenosti s diagnostiku na 106??? mam 1.5D r.v.1997. myslim ze to ma ECU a chcel by som to pripojit k PC.... Citovat
acatt Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 to marlin: servis je drahy, schemu na ten diagnosticky kabel mam, softver som tiez zohnal... len neviem ci ta biela krabicka s vela konektormi je ta riadiaca jednotka... nerad by som nieco v aute odfajcil... Citovat
Marlin Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 no, abych pravdu rekl, tak ja to mel v service na diagnosticejen jednou, hned potom co mi vyhorela elektrika a ja nevedel co s tim, ridici jednotka je nad pravym blatnikem, pripojka, nevim, bud je pod ridici jednotkou, nebo na levym blatniku je yasuvka, tak estli tam se to nezapojuje Citovat
acatt Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 a ako ta riadiaca jednotka vyzera??? Citovat
Marlin Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 je to schovanypod plastovym krytem, aspon myslim, ale je to takova stribrna krabicka a na na ni je nalepka s napisem BOSCH, nebo Magneti Mareli, ako u me :D podle toho co tamje za pocitac Citovat
acatt Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 ten obrazok mi nepresiel... mam to odfotene Citovat
Marlin Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 no, tohle mi prijde plastovy, a nejak zastrceny, to neni ono, v 206ce u 1.4 HDI je na prave strane nad blatnikem, pod zadnym krytem, takova stribrna plocha krabicka, a u 106-ky to je taky na stejnym miste ale pod plastovym krytem, a pod tim taky stribrna krabicka a pristup je k tomu dobrej, to na fotkach mi prijde docela zvlastni.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.