Návštěvník Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Mám totu súčiastku BSI ale neviem či pasuje aj do mojej dorotky alebo ako sa to dá neako zistit?Dá sa to preprogramovat?Rád si to nechám ak by mi to pasovalo ale ak nie tak to predám.:super.Ak sa tomu niekto rozumie budem rád ak mi to objasní. [upravil dne 9.11.2009 feldo] Citovat
stvrto.14 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Ten brazok nejde otvorit. preco chces menit BSI ked ti tvoja funguje:myslim ak nieco funguje tak to nechaj radsej tak. ak to mas BSI na 206 tak to ide preprogramovat ak budes potrebovat poznam autoservis pri Piestanoch kde to robia. Citovat
Návštěvník Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 ten obrazok je tam neaka sprostost ktoru neviem dat preč:D:D:D Nechcem menit BSI len mám tu sučiastu a ak by mi pasovala do mojej 206 tak si ju nechám ako náhradný diel:super Citovat
stvrto.14 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Neviem ti povedat z akeho modelu to je ale malo by to tam byt napisane na tom stitku a ak je funkcna tak si ju nechaj lebo ak sa ti tvoja po.... tak budes zhanat druhu a neni to lacna vec:) Citovat
Návštěvník Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Su tam neaké Znaky BSI E02 00 a tie su zhodne aj na mojom aute ale či to stači tak to neviem Citovat
stvrto.14 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Staci vsetko ostatne sa da naprogramovat:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.