Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám totu súčiastku BSI ale neviem či pasuje aj do mojej dorotky alebo ako sa to dá neako zistit?Dá sa to preprogramovat?Rád si to nechám ak by mi to pasovalo ale ak nie tak to predám.:super:super.Ak sa tomu niekto rozumie budem rád ak mi to objasní.

[upravil dne 9.11.2009 feldo]

post-0-14109610809088_thumb.jpg

Odesláno

Ten brazok nejde otvorit. preco chces menit BSI ked ti tvoja funguje:myslim ak nieco funguje tak to nechaj radsej tak.:super ak to mas BSI na 206 tak to ide preprogramovat ak budes potrebovat poznam autoservis pri Piestanoch kde to robia.:papa

Odesláno

ten obrazok je tam neaka sprostost ktoru neviem dat preč:D:D:D:D Nechcem menit BSI len mám tu sučiastu a ak by mi pasovala do mojej 206 tak si ju nechám ako náhradný diel:super

Odesláno

Neviem ti povedat z akeho modelu to je ale malo by to tam byt napisane na tom stitku a ak je funkcna tak si ju nechaj lebo ak sa ti tvoja po....:ticho tak budes zhanat druhu a neni to lacna vec:)

Odesláno

Su tam neaké Znaky BSI E02 00 a tie su zhodne aj na mojom aute ale či to stači tak to neviem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...