Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar peugeotaci.

Mam taky maly problem a aj ked som presiel dost prispevkov o klepani a buchani tu na fore tak som nic o tomto probleme nenasiel. Verim ze s vasou pomocu mi pomozete odhalit pricinu.

Takze problemom je zvlastne klepanie akoby plast o plast. Toto klepanie sa nejlepsie prejavuje ked idem asi 20km/h a natrafim na nejaku nerovnost ozve sa pravidelne klepanie niekde v prednej casti auta. Resp. ak ma auto nizke otacky tak ten zvuk pocujem takisto. Je to take rychle klepanie ako keby buchali dva plasti o seba a z toho jeden bol na pruzine. Neviem ako lepsi to opisat. :) Spociatku som myslel ze je to na spolujazdcovej strane ale dnes som celu palubku na tej strane rozobal ci tam nieco nieje volne alebo nelieta, previezol sa a ... nic. Klepe si to veselo dalej, akurat ze terat to pocujem sa strane vodica. Takze z toho dedukujem ze to moze bit aj hocico v motorovom preistore. Urcite to niesu ziadne cepy ani tycky, vsetko som menil pred tyzdnom a tento zvuk klepania je uplne iny. Este pre upresnenie ide o 406tku 1,9td 1996 Neviem ci sa niekto stretol uz s niecim podobnym, ja budem rad za kazdy dotaz alebo navrh co vyskusat. Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...