Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pražský minisraz 3. 12. 2009 (hlasování bude ukončeno v neděli 15. 11. ve 20 hodin).

Pražský minisraz 3. 12. 2009 (hlasování bude ukončeno v neděli 15. 11. ve 20 hodin).  

1. 1. Pražský minisraz 3. 12. 2009 (hlasování bude ukončeno v neděli 15. 11. ve 20 hodin).

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Po (aspoň pro mě na první pohled) vcelku úspěšném srazu v restauraci Na radnici jsem si troufl zarezervoval 15 - 20 míst v salonku na čtvrtek 3. 12. 2009 od 18 hodin. Domníváte se, že se nás opravdu sejde těch cca 15? Je třeba si uvědomit, že 12. 12 nás čekají klubové vánoce na Cindě a tak mi jde o to, zda nemám rezervaci raději přesunout na počátek ledna, aby nebylo v prosinci přesrazováno.

Hlasující a) (ANO) prosím, aby mi do tohoto vlákna napsali, že přijdou, ať vím, jak relevantní hlasy ANO jsou

[upravil dne 7/11/2009 Medvěd]

Odesláno

Uff, nejsem si jist, asi se zatím zdržím hlasování. Podobně jak Neon. Netrval bych na tom, ale pokud to bude vypadat nadějně, pokusil bych se objevit. Na Vánoční se chystám zcela jistě.

Odesláno
Původně zaslal: Durko

vianoce su ešte otvorené tak neviem ale rad by som prišiel

Klíďo na Vánoční doražte a nocleh Vám zajistíme ... ;)

Médvěde - vydrž nemůžeš chtít zázračnou odezvu - vždyť tu ta anketa je něco přes den...

Odesláno

Neone, nejsem na fóru týden a Ty to přece víš. Stejně tak oba dva víme, že reálná životnost téhle ankety je tak týden - pak usne spánkem spravedlivých, protože kdo má zájem - odhlasoval. No a tak se týden budu snažit, aby anketa byla nahoře (lidem na očích) a v neděli 15. 11. se dle výsledku rozhodnu, zda poběžím rezervaci Na radnici změnit na leden (8.1.2010) nebo zda prosincové setkání proběhne.

Odesláno

Jelikož mi to nevyšlo teď v listopadu, docela bych ten prosinec zkusil, ale bohužel nemůžu říct na 100%, že dorazim. Za mě tedy ano, ale bez hlasování;)

EDIT: A Vánočního srazu se rozhodně nezúčastním vzhledem ke své \"lásce\" k Praze a dopravě po ní (jak autem, tak MHD)...

[upravil dne 13/11/2009 Dundee]

Odesláno

Dundee: ty toho nadelas, na vanocni sraz bude na smichove jen par aut, a to vesmes pezoti :D

Odesláno

Tak jsem až do teď zvažoval zda ANO nebo NE a nakonec jsem se rozhodl termín NERUŠIT, jen rezervaci snížit na cca 10 míst (myslím, že když nás přijde 15, tak si i tak posedáme - ale nechci mít zbytečně velké oči a pak vysvětlovat, proč jsme místa neobsadili - přeci jen oproti Džbánu je tohle restaurace, která je standartně docela plná, tak proč si dělat zlou krev).

Příští pražský minisraz tedy bude ve čtvrtek 3.12. 2009 od 18 hodin v restauraci Radnice kousek od náměstí OSN (Praha 9)

[upravil dne 16/11/2009 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...