dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 mam takovej malej dotaz nevý nekdo kde sou čidla na seřizování svetel když zapojím svetlo u spolujezdce tak se pořád hejbe nahoru a dolu a nejak se nechce zastavyt a vypadá to že hledá kde se má zastavyt a ono nic druhý je dobrý muže nekdo poradit co stím:( Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 opravdu nikdo nevýte co stím [upravil dne 4/11/09 dzana.m] Citovat
PecaTu Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Jestli se nemýlim tak senzory jsou na přední a zadní nápravě, ale v tvím případě bych to spíše typoval na vadný motorek nebo mechanizmus ve světle. A mimo téma Dzano kdepak jsou slíbené fotečky Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 fotečky ze srazu sem daval na forum ale kde najdu ty čidla ja sem je hledal a nejak nejsou nebo hledám špatně Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 ne mam tam ten motorek jak na obrázku tak to skusím jak mi radíte ja sem myslel že každý svetlo se nastavuje samo podle toho jak je naložený auto a jestli víc zatížený na jedný strane nebo na druhý a podle toho se nastavujou:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 čidlo je podle mne jen jedno a nastavuje obě dvě světla ,čili dává pokyn na servomotorek ovládání světel. Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 to prave nevym jestli je jedno nebo je jich víc ale koukal jsem na všechny napravy a našel jsem tam všechno možný ale to čidlo nebo čidla na svetla nikde a nebo neumím hledat protože nevým kde:bojim Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Na 407 je jen jedno a to na zadní nápravě....... Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Přemo a kde přesne je prosím tě Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 jo zejtra mrknu na ten motorek ale stejne by me zajimalo kde to čidlo je jinak moc dekuji za pomoc:super vypadá to blbe když jedu a jedno svetlo mi litalo zatím ho mam odpojený [upravil dne 4/11/09 dzana.m] Citovat
Přema Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: dzana.m Přemo a kde přesne je prosím tě To bude jinak......já mám přes celou zadní nápravu tyčku kde je uprostřed čidlo a dle zatížení se ta tyčka točí a hýbe s čidlem........ Citovat
PecaTu Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 To bude spíš ono nevíš co a nevíš kde,ale jak bylo zmiňováno těma senzorama to asi nebude,jestli si nato zítra zpomenu tak ti to vyfotim. Asi natom budeš stejně jako já s těma fotkama,já je taky nemůžu najít:( Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Přema moc dekuju a vypadá to že mam zejtra o zabavu postaráno:) Citovat
dzana.m Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Peca Tu fotečky sou už uskutečnene srazy a je to dole ted sem nato koukal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.