Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam takovej malej dotaz nevý nekdo kde sou čidla na seřizování svetel když zapojím svetlo u spolujezdce tak se pořád hejbe nahoru a dolu a nejak se nechce zastavyt a vypadá to že hledá kde se má zastavyt a ono nic druhý je dobrý muže nekdo poradit co stím:(:(

Odesláno

Jestli se nemýlim tak senzory jsou na přední a zadní nápravě, ale v tvím případě bych to spíše typoval na vadný motorek nebo mechanizmus ve světle.

A mimo téma Dzano kdepak jsou slíbené fotečky :D

Odesláno

ne mam tam ten motorek jak na obrázku tak to skusím jak mi radíte

ja sem myslel že každý svetlo se nastavuje samo podle toho jak je naložený auto a jestli víc zatížený na jedný strane nebo na druhý a podle toho se nastavujou:myslim

Guest servisman
Odesláno

čidlo je podle mne jen jedno a nastavuje obě dvě světla ,čili dává pokyn na servomotorek ovládání světel.

Odesláno

to prave nevym jestli je jedno nebo je jich víc ale koukal jsem na všechny napravy a našel jsem tam všechno možný ale to čidlo nebo čidla na svetla nikde a nebo neumím hledat protože nevým kde:bojim

Odesláno

jo zejtra mrknu na ten motorek ale stejne by me zajimalo kde to čidlo je jinak moc dekuji za pomoc:super

vypadá to blbe když jedu a jedno svetlo mi litalo zatím ho mam odpojený

[upravil dne 4/11/09 dzana.m]

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

Přemo a kde přesne je prosím tě

To bude jinak......já mám přes celou zadní nápravu tyčku kde je uprostřed čidlo a dle zatížení se ta tyčka točí a hýbe s čidlem........

Odesláno

To bude spíš ono nevíš co a nevíš kde,ale jak bylo zmiňováno těma senzorama to asi nebude,jestli si nato zítra zpomenu tak ti to vyfotim.

Asi natom budeš stejně jako já s těma fotkama,já je taky nemůžu najít:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...