Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam troska problem z ventilattorom. ked ho pustim tak to čivirika:bojim mi to uz lezie na nervy.ked som aute sam tak to nevadi bo pustim subwoofer ale ked idem zo zenou a z malim tak mi to čvirika do usi.co treba vsetko rozobrat aby som namazal te loziska?:myslim

Odesláno

Tak to je \"normální stav\" :D Mě to taky dělá, hlavně když jedu do zatáček - auto se kroutí. Minulou zimu mi to taky dělalo, v létě ne a teď jak se zase ochladilo tak to zase piští :nevim Měl bych si dát přes ruce.

Hold, bude to muset vydržet a najaře to rozdělám :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Tak to je \"normální stav\" :D Mě to taky dělá, hlavně když jedu do zatáček - auto se kroutí. Minulou zimu mi to taky dělalo, v létě ne a teď jak se zase ochladilo tak to zase piští :nevim Měl bych si dát přes ruce.

Co stím ma společného to kroucení karoserie..???to se ti auto tak extremně v zatačkach deformuje?:D:Dže to způsobuje deformaci ventilační soustavy a ventilatoru samotného?:D:Dtomu nerozumím...:o:nevim

Odesláno

hehe mne to robi aj ked stojim::D na mieste.zajtra sa stym pohram bo dnes mi je nejak tazko po vcerajsku:D a ked sa zohnem tak mi praskne hlava:D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Původně zaslal: dolly1010

Co stím ma společného to kroucení karoserie..???to se ti auto tak extremně v zatačkach deformuje?:D:Dže to způsobuje deformaci ventilační soustavy a ventilatoru samotného?:D:Dtomu nerozumím...:o:nevim

No to si teda piš že se auto v zatáčkách kroutí. Samozřejmě že v rámci nějakejch milimetrů. Proč myslíš že za jízdy křupou plasty v autě? Prostě to má i na teb blbej větrák vliv. Možná že se jen nakloní...co já vim. Každopádně v levej zatáčce to dělá nejvíc :nevim:super

Odesláno

Ja som ho rozobral, riadne vycistil a dal naspat, takmer rok bol s nim pokoj, teraz zas zacina v zakrutach popiskovat, asi ho zas rozoberiem, urobim si z toho ritual raz za rok:D

Odesláno

Ahoj, mě jde ventilátor jenom na 4.

Jinak nefouká.

Neví někdo co tomu je.

Díky za odpověď.

Guest servisman
Odesláno

zbyneg vítej dej si auto do podpisu i s rokem

jinak se to tu řešilo bud je tam modul kde odešly tranzistory dají se nahradit nebo tam máš odporovou spirálu kde je vadná více podle VIN se pozná co je v autě

stejné jako 306 či 406

[upravil dne 5/11/09 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

zbyneg vítej dej si auto do podpisu i s rokem

jinak se to tu řešilo bud je tam modul kde odešly tranzistory dají se nahradit nebo tam máš odporovou spirálu kde je vadná více podle VIN se pozná co je v autě

stejné jako 306 či 406

[upravil dne 5/11/09 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...