kecod Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 zdravim mam troska problem z ventilattorom. ked ho pustim tak to čivirika:bojim mi to uz lezie na nervy.ked som aute sam tak to nevadi bo pustim subwoofer ale ked idem zo zenou a z malim tak mi to čvirika do usi.co treba vsetko rozobrat aby som namazal te loziska? Citovat
dolly1010 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Tak to je \"normální stav\" Mě to taky dělá, hlavně když jedu do zatáček - auto se kroutí. Minulou zimu mi to taky dělalo, v létě ne a teď jak se zase ochladilo tak to zase piští Měl bych si dát přes ruce. Hold, bude to muset vydržet a najaře to rozdělám Citovat
bombarderik Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Vyberies ventilator, je umiesneny pred spolujazdcom zo spodu palubovky. Te lamely co su nanom treba zbavyt vsetkej spiny teda riadne umyt a malo by to pomoct. Mne to prestalo. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: dolly1010 Tak to je \"normální stav\" Mě to taky dělá, hlavně když jedu do zatáček - auto se kroutí. Minulou zimu mi to taky dělalo, v létě ne a teď jak se zase ochladilo tak to zase piští Měl bych si dát přes ruce. Hold, bude to muset vydržet a najaře to rozdělám Co stím ma společného to kroucení karoserie..???to se ti auto tak extremně v zatačkach deformuje?:Dže to způsobuje deformaci ventilační soustavy a ventilatoru samotného?:Dtomu nerozumím...:nevim Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Taky jsem to zažil na XM-ku. Do zatáčky se ventilátor nějak vychýlí a popiskuje. Zkuste namazat ložiska. Citovat
kecod Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 hehe mne to robi aj ked stojim: na mieste.zajtra sa stym pohram bo dnes mi je nejak tazko po vcerajsku:D a ked sa zohnem tak mi praskne hlava:D:D:aut Citovat
dolly1010 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár Původně zaslal: dolly1010 Tak to je \"normální stav\" Mě to taky dělá, hlavně když jedu do zatáček - auto se kroutí. Minulou zimu mi to taky dělalo, v létě ne a teď jak se zase ochladilo tak to zase piští Měl bych si dát přes ruce. Hold, bude to muset vydržet a najaře to rozdělám Co stím ma společného to kroucení karoserie..???to se ti auto tak extremně v zatačkach deformuje?:Dže to způsobuje deformaci ventilační soustavy a ventilatoru samotného?:Dtomu nerozumím...:nevim No to si teda piš že se auto v zatáčkách kroutí. Samozřejmě že v rámci nějakejch milimetrů. Proč myslíš že za jízdy křupou plasty v autě? Prostě to má i na teb blbej větrák vliv. Možná že se jen nakloní...co já vim. Každopádně v levej zatáčce to dělá nejvíc Citovat
cejkoun Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Nejlepší je celej ho rozebrat, vyčistit a namazat. Tak sem to udělal já a mam svatej klid Citovat
Qcko Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ja som ho rozobral, riadne vycistil a dal naspat, takmer rok bol s nim pokoj, teraz zas zacina v zakrutach popiskovat, asi ho zas rozoberiem, urobim si z toho ritual raz za rok:D Citovat
domikra Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Qcko:až mně to bude pískat tak se stavím u tebe,když už v tom máš takovou praxy:P Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 mne zas pískal iba ked som zatočil do prava, tak som namazal ložiská a bolo na rok pokoj. zrovna dnes mi začal znovu pískať, ale už v kuse:bojim Citovat
tomikku Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 taky mi nejprve pohvizdoval a teď řve furt:grr přidám se k vám. Schválně kdo to zmákne první Citovat
dolly1010 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 No, řeknu ti kdo to první nepraví - Já Jó, kdyby bylo o 30 stupňů víc, to by byla jiná Citovat
oni Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 jeste taky doporucuju prebrousit nebo uplne vymenit uhliky,ty to piskani taky muzou zpusobovat! Citovat
kecod Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 vyriesene:D prestalo to same:Dvecer mi to zacalo piskat a rano som nastartoval a nebolo pocut nic len sepot V6 motora:D xixixiixi Citovat
Návštěvník Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Ahoj, mě jde ventilátor jenom na 4. Jinak nefouká. Neví někdo co tomu je. Díky za odpověď. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 zbyneg vítej dej si auto do podpisu i s rokem jinak se to tu řešilo bud je tam modul kde odešly tranzistory dají se nahradit nebo tam máš odporovou spirálu kde je vadná více podle VIN se pozná co je v autě stejné jako 306 či 406 [upravil dne 5/11/09 honza406] Citovat
Návštěvník Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: honza406 zbyneg vítej dej si auto do podpisu i s rokem jinak se to tu řešilo bud je tam modul kde odešly tranzistory dají se nahradit nebo tam máš odporovou spirálu kde je vadná více podle VIN se pozná co je v autě stejné jako 306 či 406 [upravil dne 5/11/09 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.