Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau,

ted jsem si vsiml, ze mam zadni napravu do \"A\". Predpokladam, ze to tak byt nema. Jeste jsem nemel moznost to poradne prohlednout, takze se chci zetptat, jestli se to da \"opravit\" geometrii nebo se musi neco menit? Od napravy nic neboucha a auto sedi paradne.

dik

Odesláno

To je dáno konstrukcí nápravy. čím více to snížíš tím víc to půjde do A. Musel bys vozit plný kufr zátěže a lidi vzadu aby se ti sjel vnitřek gumy. Na předešlých pneu jsem najel cca 15000km a nic se nedělo.hlavně si nechej pořádně udělat sbíhavost na zadní nápravě a na přední samosebou taky. Všimni si - předek je naprosto v nule a zadek...

post-0-14109610616712_thumb.jpg

Odesláno

Řekl bych, že máš to kolo křivý přesně dle předpisu výrobce. :) Možná tě někdo vylekal, když mluvil o 405ce nebo 306ce. Tam zadní kola byla taky mírně do A, ale jen mírně. pokud se zkosila tak, jak to máme na 406kách, tak už to značilo větší či menší malér na ložiskách ramen.

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

hehe sorry za off topic ale mam presne stejnej problem taky mam zadni kola lehce do A. A pritom geometrii mam delanou pred dvouma mesicema...

V pořádku:

p1030016q.jpg

(snad je to vidět u obou aut) :roker

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

hehe sorry za off topic ale mam presne stejnej problem taky mam zadni kola lehce do A. A pritom geometrii mam delanou pred dvouma mesicema...

když se podíváš na tu zadní nápravu, měl bys pochopit,proč je kolo do A:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...