f3Rd@ Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Cau, ted jsem si vsiml, ze mam zadni napravu do \"A\". Predpokladam, ze to tak byt nema. Jeste jsem nemel moznost to poradne prohlednout, takze se chci zetptat, jestli se to da \"opravit\" geometrii nebo se musi neco menit? Od napravy nic neboucha a auto sedi paradne. dik Citovat
tom406 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 To je dáno konstrukcí nápravy. čím více to snížíš tím víc to půjde do A. Musel bys vozit plný kufr zátěže a lidi vzadu aby se ti sjel vnitřek gumy. Na předešlých pneu jsem najel cca 15000km a nic se nedělo.hlavně si nechej pořádně udělat sbíhavost na zadní nápravě a na přední samosebou taky. Všimni si - předek je naprosto v nule a zadek... Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 jojo, mam to tak nejak jako ty Tome, jeste zkusim udelat dopoledne nejaky fotky. Uf, trochu mi spadnul sutrak ze srdce.. Citovat
P607Olda Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ve firmě mám celkem 5 x 406. Taky mi hlásili, že je náprava do A, dokonce na všech najednou... Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Tak jsem se konecne dostal k tomu abych sem hodil ty fotky... [upravil dne 5/11/09 f3Rd@] Citovat
kupák Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Řekl bych, že máš to kolo křivý přesně dle předpisu výrobce. Možná tě někdo vylekal, když mluvil o 405ce nebo 306ce. Tam zadní kola byla taky mírně do A, ale jen mírně. pokud se zkosila tak, jak to máme na 406kách, tak už to značilo větší či menší malér na ložiskách ramen. Citovat
agresssor Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 hehe sorry za off topic ale mam presne stejnej problem taky mam zadni kola lehce do A. A pritom geometrii mam delanou pred dvouma mesicema... Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: agresssor hehe sorry za off topic ale mam presne stejnej problem taky mam zadni kola lehce do A. A pritom geometrii mam delanou pred dvouma mesicema... V pořádku: (snad je to vidět u obou aut) Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: agresssor hehe sorry za off topic ale mam presne stejnej problem taky mam zadni kola lehce do A. A pritom geometrii mam delanou pred dvouma mesicema... když se podíváš na tu zadní nápravu, měl bys pochopit,proč je kolo do A:myslim Citovat
dobrmik Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Jj mam to taky tak takze to je v poradku.prej na geometrii lepsi jak z fabriky:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.