Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ventilatorom to nieje...ked som zhodil klimatkonik a zo zadu ide konektor do toho klimatroniku,ide tam asi 6-7 kablov no a hned vedla je odpor taky sulok no aten je zhoreny,tak dufam ze je totym,mate stym niekto skusenosti alebo este lepsie nema niekto ten klimatronik na predaj...

Odesláno

Dej fotku, co je to ten sulok (váleček). Pokud je klimatronik, tak by měla být jen elektronická regulace, tedy tranzistory s chladičem. Pokud je manuální regulace stupňovitá, tak jsou tam předřadné odpory, ale ty zase nevypadají jako váleček.

Dej foto.

A příště nezačínej nové vlákno na to samé téma.

[upravil dne 1.11.2009 P607Olda]

Odesláno

no prisiel som este na jednu vec mam zodrate uhlik& na tom elektromotore,a je elektronicka klima,na tom motore je taky chcladic aj s dvoma tranzistorni,tiez nevyzeraju najlepsie...

Odesláno

Ano tie to uz maju za sebou.

Musis to dat dolu, odvrtat nity, inak to nedas dole.

Na nich boli cisla podla ktorych das druhe.Take sa uz nevyrabali, aspon ked som to menil ja.

Nahrada bola BDX66C, cena 1,36 € za kus.

Odpajkujes, vymenis, napajkujes a frcis.

Ak by daco napis.ale to sa da jednoducho.

:papa

Odesláno

no je to vymenene a funguje to ,kazdy jeden stupen reaguje,takze som usetril asi 33E zato to chceli v nejakych servisoch,len ked dam na najsilnejsii stupen fukania,ako reaguje zosilnie ale nie tak ako pred tou poruchou vtedy to dulo riadne ted slabsie....ale aj tak dik za rady,cenim si to....

Odesláno

hmm zas to nejde ,dnes som menil este uhliky za nejake medene s hrubsim kablom a ide to len na plne pecky asi som zas odpalil tie tranzistory tak zajtra nanovo ale so starymi uhlikmi....no nevadi

Odesláno

Tie uhlíky na to nemajú vplyv. Materiál uhlíkov má vplyv na opotrebovanie komutátora, ale nie na tranzistory.

Nezabudol si pripojiť riadiaci signál? Alebo možno naozaj odišli tranzistory.

Odesláno

menil som uhliky aj opet tranzistory a nic ide to na jednej rychlosti ani pomaly a ni rychlo.tam bude nieco ine na prd a preto zhanam iny motor kurenia,nama to niekto nahodou za rotumnu cenu,???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...