miso605 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 no ventilatorom to nieje...ked som zhodil klimatkonik a zo zadu ide konektor do toho klimatroniku,ide tam asi 6-7 kablov no a hned vedla je odpor taky sulok no aten je zhoreny,tak dufam ze je totym,mate stym niekto skusenosti alebo este lepsie nema niekto ten klimatronik na predaj... Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 No to bude horsie, skor by si v peugeote mal zistit co to je a ci sa to neda zohnat samostatne. Pripadne ak to je odpor, akej hodnoty a vymenit za podobny. Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Dej fotku, co je to ten sulok (váleček). Pokud je klimatronik, tak by měla být jen elektronická regulace, tedy tranzistory s chladičem. Pokud je manuální regulace stupňovitá, tak jsou tam předřadné odpory, ale ty zase nevypadají jako váleček. Dej foto. A příště nezačínej nové vlákno na to samé téma. [upravil dne 1.11.2009 P607Olda] Citovat
miso605 Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 no prisiel som este na jednu vec mam zodrate uhlik& na tom elektromotore,a je elektronicka klima,na tom motore je taky chcladic aj s dvoma tranzistorni,tiez nevyzeraju najlepsie... Citovat
miso605 Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 no tkze motor frci len na jednu rychlost mam odidene take regulacne rele,je to plosak na ktorom je chladic adva tranzistory,tk asi tie budu pass... Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ano tie to uz maju za sebou. Musis to dat dolu, odvrtat nity, inak to nedas dole. Na nich boli cisla podla ktorych das druhe.Take sa uz nevyrabali, aspon ked som to menil ja. Nahrada bola BDX66C, cena 1,36 € za kus. Odpajkujes, vymenis, napajkujes a frcis. Ak by daco napis.ale to sa da jednoducho. Citovat
miso605 Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 no super diky za tie nahrady,,,to som potreboval,dam vediet ako to dopadlo... Citovat
Freedy Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Radši než BDX66C používám na výměny MJ11015 je na 30A. Citovat
miso605 Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 ak to nevadi tak skusim teda tie.... Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 daj ake chces, mozes daj aj na 100A, nebudu sa tak hriat. Citovat
miso605 Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 ako zistim ze tie stare boli zle?bolo to ked som ich odletoval zaoxydovane a zvrchu trocha hrdzave asi na to tieklo... Citovat
mmartinkovic Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 no ak ti neslo regulovat silu fukania tak to bolo zle. tiect by na to nemalo odkial, lebo to mas vo vnutri pod priehradkou spolujazdca. Jedine z kurenia ale to by si mal mokro aj inde. Citovat
miso605 Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 no je to vymenene a funguje to ,kazdy jeden stupen reaguje,takze som usetril asi 33E zato to chceli v nejakych servisoch,len ked dam na najsilnejsii stupen fukania,ako reaguje zosilnie ale nie tak ako pred tou poruchou vtedy to dulo riadne ted slabsie....ale aj tak dik za rady,cenim si to.... Citovat
miso605 Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 moze to byt aj uhlikmy?tie stare boli take akokeby mosadzne alebo pomedene,tie co som tam dal boli len cisto uhliky,skusim to asi vymenit za lepsie Citovat
P607Olda Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Dosadacia plocha uhlíkov na komutátor ešte nie je zabehnutá, nedotýkajú sa celou plochou. Pozri na staré uhlíky. To sa časom zabehá. Alebo ich ešte vyber a pilníkom zapiluj (ja som tak urobil - celá rozborka-zborka ešte raz). Písal som Ti to včas v tomto vlákne http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=64218 [upravil dne 5.11.2009 P607Olda] Citovat
miso605 Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 hmm zas to nejde ,dnes som menil este uhliky za nejake medene s hrubsim kablom a ide to len na plne pecky asi som zas odpalil tie tranzistory tak zajtra nanovo ale so starymi uhlikmi....no nevadi Citovat
P607Olda Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Tie uhlíky na to nemajú vplyv. Materiál uhlíkov má vplyv na opotrebovanie komutátora, ale nie na tranzistory. Nezabudol si pripojiť riadiaci signál? Alebo možno naozaj odišli tranzistory. Citovat
miso605 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 menil som uhliky aj opet tranzistory a nic ide to na jednej rychlosti ani pomaly a ni rychlo.tam bude nieco ine na prd a preto zhanam iny motor kurenia,nama to niekto nahodou za rotumnu cenu,??? Citovat
P607Olda Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Nemáš odpojený riadiaci signál? Taký tenký káblik (stále som sa bál, že ho utrhnem) [upravil dne 8.11.2009 P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.