Jitka236 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Dobrý den, omlouvám se, jestli tady už tohle téma bylo, ale potřebuji poradit. Mam Peugeot 307, 2,0 HDi, po nastartování nemá auto skoro žádný výkon, prostě šlapu na plyn a auto skoro nejede...po chvíli se mi objeví hláška Unblock Diesel Filter a auto se rozjede, najednou má větší výkon, ale zůstane svítit kontrolka motoru. Ta po chvíli jízdy zhasne. Vyčetla jsem tady na foru, že by to chtělo někdy jet s autem delší trasu...to pomohlo, ale jenom na pár dní. Je pravda, že vetšinou jezdím krátké trasy. Dneska mi mimo unblock diesel filter přibylo ještě antopollution fault. Před 14 dni jsem nechala vyměnit rozvody, všechny filtry a v servisu mi řekli, že ted je auto bez problémů. Jenomže mě přijde, že spíš od té doby ty kontrolky svítí. Do servisu dám auto znovu, ale nemůžete mi aspoň zhruba poradit, co by to mohlo být? Děkuji moc. Citovat
obaf Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Mozem ti poradit. Zhruba mas zapchaty Fap filter. Citovat
Jitka236 Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 A jak teď o fap filtru pročítám, tak to asi není moc dobrý co. Citovat
obaf Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 No ja byt tebou, tak by som ho uz necistil, ale \"vykuchal\":papa Citovat
Jitka236 Odesláno 30. říjen 2009 Autor Odesláno 30. říjen 2009 Takže je lepší ho asi fakt vyndat. No já to auto koupila před měsícem u Štěpánka a bohužel to byl nejhorší nápad. Samozřejmě auto bylo bourané i když mi tvrdili, že ne, za opravy už jsem zaplatila skoro 20 000 a ted tohle...ještě zkusím jestli jim to náhodou nepůjde vrátit. já bohužel autům vůbec nerozumím, takže jsem jim věřila... No je to moje chyba... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 zkus se domluvit tady-http://www.fapoff.cz/peugeot Citovat
Jitka236 Odesláno 30. říjen 2009 Autor Odesláno 30. říjen 2009 Jo jo zkusím. Díky moc. Ještě pořádně zjistím co s tím přesně je, zkusím ho vrátit a jinak to asi vyřeším tímhle. Já už jsem si to auto samozřejmě zamilovala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.