Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

omlouvám se, jestli tady už tohle téma bylo, ale potřebuji poradit.

Mam Peugeot 307, 2,0 HDi, po nastartování nemá auto skoro žádný výkon, prostě šlapu na plyn a auto skoro nejede...po chvíli se mi objeví hláška Unblock Diesel Filter a auto se rozjede, najednou má větší výkon, ale zůstane svítit kontrolka motoru. Ta po chvíli jízdy zhasne. Vyčetla jsem tady na foru, že by to chtělo někdy jet s autem delší trasu...to pomohlo, ale jenom na pár dní. Je pravda, že vetšinou jezdím krátké trasy. Dneska mi mimo unblock diesel filter přibylo ještě antopollution fault.

Před 14 dni jsem nechala vyměnit rozvody, všechny filtry a v servisu mi řekli, že ted je auto bez problémů. Jenomže mě přijde, že spíš od té doby ty kontrolky svítí.

Do servisu dám auto znovu, ale nemůžete mi aspoň zhruba poradit, co by to mohlo být?

Děkuji moc.

Odesláno

Takže je lepší ho asi fakt vyndat.

No já to auto koupila před měsícem u Štěpánka a bohužel to byl nejhorší nápad. Samozřejmě auto bylo bourané i když mi tvrdili, že ne, za opravy už jsem zaplatila skoro 20 000 a ted tohle...ještě zkusím jestli jim to náhodou nepůjde vrátit.

já bohužel autům vůbec nerozumím, takže jsem jim věřila...

No je to moje chyba...

Odesláno

Jo jo zkusím. Díky moc.

Ještě pořádně zjistím co s tím přesně je, zkusím ho vrátit a jinak to asi vyřeším tímhle.

Já už jsem si to auto samozřejmě zamilovala.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...