Bronak Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Ahoj chtěl sem se zeptat jak jdou lakovat zrcátka jde mi konrétně o hodní část zrcátka která je odnímatelná. na 206. kupa 206 to máš už od výroby. Já ne a tak zda máte někdo skušenost s nalakování. je to původně černé chtěl bych to v barvě vozu stříbrné. A jak se dají lakovat vnitřní plasty střední plast kolem rádia , kolem výdechu vzduchu. stačí normální barva na plasty ? chtěl bych je bílé děkuji za odpovědi . [upravil dne 27/10/09 Bronak] Citovat
309GT Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Tak zrcátka : Když je sundáš,pořádně odmastíš,dáš základ na plasty,plnič,ten pak zbrousíš pod vodou,pak zase odmastíš a pak barvu tak to bude i držet:D Plasty : Když se to povede rozebrat tak to pořádně odmasti,ale opravdu pořádně,interiérové plasty jsou většinou namaštěný od leštících sprayů a podobného svinstva a to je většinou pěkně zažraný Pak základ na plasty a nakonec barvu...jestli to má hrubý povrch,tak je lepší to zbrousit jemným smirkem do hladka,ale to záleží na tobě Citovat
Bronak Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 no oni prodávají dva tybpy těc hzrcátek jeden černý a druhý pro lak .. já mám bohužel ten černý. myslíš si že by to drželo pořádně ??? když bych to pořádně udál... Citovat
309GT Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Rozluštil jsem jenom konec.Jestli to uděláš pořádně tak jo;) Citovat
Dakie Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 to nevadí, že máš ty obyčejný, kup základ na plasty, plnič (nejlépe šedý, když to budeš stříkat do stříbrný), pak barvu jakou chceš a bezbarvý lak Citovat
acron Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 bronak takže odpoved znie ano bude to držat pokial sa budeš držat navodu aky ti sem napisali hoši je uplne pravdivi ja som striekal predny dyfuzor a bočne prahy u 406 coupe každy vie že seriovka ich ma čierne tiež som to striekal na streborno za pomoci autolakernika takže nemusiš sa bat zaklad je mat všetko od šmirgla až po konečny priesvitny lak Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Blba otazka, nejde pouzit namiesto zakladu na plasty, rovno tlmic ? Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Blba otazka, nejde pouzit namiesto zakladu na plasty, rovno tlmic ? Jde, ale je velká pravděpodobnost, že se to oloupe hned, zatímco s tím základem až za čas. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Neviem preco by sa mali trebars take plasty v interieri, ktorych sa clovek skoro nechyta olupat ? Citovat
Bloodeye Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: Dakie to nevadí, že máš ty obyčejný, kup základ na plasty, plnič (nejlépe šedý, když to budeš stříkat do stříbrný), pak barvu jakou chceš a bezbarvý lak Ja som si striekal rozne plasty v interieri a dal som vsetko okrem plnica,bude to drzat menej? Najviac sa bojim slnka v lete... [upravil dne 29.10.2009 Bloodeye] Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Neviem preco by sa mali trebars take plasty v interieri, ktorych sa clovek skoro nechyta olupat ? Sice se jich nechytá, ale v létě na sluníčku tam máš 50 stupňů, v zimě velkou zimu apod... Myslím, že by se to prostě oloupalo. Můžeš to zkusit, pak dej vědět jak ti to přes zimu vydrželo. Citovat
kovi306 Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Neviem preco by sa mali trebars take plasty v interieri, ktorych sa clovek skoro nechyta olupat ? protože se tu mluví hlavně o vnějších zrcátkách a jinak i proto co píše BoneDaddy. Citovat
praktik Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 Vie niekto poradiť postup lakovania laminatu :prahov:je vhodne použiť zaklad ako na plasty:myslim:myslim Citovat
Dakie Odesláno 29. říjen 2009 Odesláno 29. říjen 2009 na laminát stačí plnič a pak rovnou barvu a vrchní lak Citovat
309GT Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Já měl ( teď vlastně mám taky) lakovanou celou palubní desku,i madla na dveřích...když to vezmu kromě stropu,plata a podlahy všechno v laku a niky se mi nic neoloupalo;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Původně zaslal: 309GT Já měl ( teď vlastně mám taky) lakovanou celou palubní desku,i madla na dveřích...když to vezmu kromě stropu,plata a podlahy všechno v laku a niky se mi nic neoloupalo;) A ty si to robil zaklad na plast, tlmic, prebrusil a farbu plus lak ? Citovat
309GT Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Vždycky jsem to jen odmastil,základ na plasty a pak barvu.Lak jsem nedával,aby se to moc nelesklo a neodráželo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Tak teda bez plnicu ? Sem s toho debil Je rozdil medzi postupmy kdyz to davam ven, a kdyz dovnutra ? (okrem laku samozrejme) Citovat
MatrixChose Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Rozdíl v tom v podstatě není, hlavně se ale po tom základu na plasty nesmí čekat třeba hodinu, ale tak do 15 minut to vzít plničem, jinak to nemá cenu. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 kua stejne to střikaní plastu v exteriérů je na dvě nehezký věci!! Ač dělam co dělam,tak stejně to stějně jak rok nevydrží(auto 12-15x umyju) a barva z postraních lišt je fuč...:grr Chtělo by to nějakej trik jak to udělat dokonale:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.