Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtěl sem se zeptat jak jdou lakovat zrcátka jde mi konrétně o hodní část zrcátka která je odnímatelná. na 206. kupa 206 to máš už od výroby. Já ne a tak zda máte někdo skušenost s nalakování. je to původně černé chtěl bych to v barvě vozu stříbrné. A jak se dají lakovat vnitřní plasty střední plast kolem rádia , kolem výdechu vzduchu. stačí normální barva na plasty ? chtěl bych je bílé děkuji za odpovědi .

[upravil dne 27/10/09 Bronak]

Odesláno

Tak zrcátka : Když je sundáš,pořádně odmastíš,dáš základ na plasty,plnič,ten pak zbrousíš pod vodou,pak zase odmastíš a pak barvu tak to bude i držet:D

Plasty : Když se to povede rozebrat tak to pořádně odmasti,ale opravdu pořádně,interiérové plasty jsou většinou namaštěný od leštících sprayů a podobného svinstva a to je většinou pěkně zažraný;) Pak základ na plasty a nakonec barvu...jestli to má hrubý povrch,tak je lepší to zbrousit jemným smirkem do hladka,ale to záleží na tobě;)

Odesláno

no oni prodávají dva tybpy těc hzrcátek jeden černý a druhý pro lak .. já mám bohužel ten černý. myslíš si že by to drželo pořádně ??? když bych to pořádně udál...

Odesláno

to nevadí, že máš ty obyčejný, kup základ na plasty, plnič (nejlépe šedý, když to budeš stříkat do stříbrný), pak barvu jakou chceš a bezbarvý lak ;)

Odesláno

bronak takže odpoved znie ano bude to držat pokial sa budeš držat navodu aky ti sem napisali hoši je uplne pravdivi ja som striekal predny dyfuzor a bočne prahy u 406 coupe každy vie že seriovka ich ma čierne tiež som to striekal na streborno za pomoci autolakernika takže nemusiš sa bat zaklad je mat všetko od šmirgla až po konečny priesvitny lak

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Blba otazka, nejde pouzit namiesto zakladu na plasty, rovno tlmic ?

Jde, ale je velká pravděpodobnost, že se to oloupe hned, zatímco s tím základem až za čas. :):aut

Odesláno

Neviem preco by sa mali trebars take plasty v interieri, ktorych sa clovek skoro nechyta olupat ?

Odesláno
Původně zaslal: Dakie

to nevadí, že máš ty obyčejný, kup základ na plasty, plnič (nejlépe šedý, když to budeš stříkat do stříbrný), pak barvu jakou chceš a bezbarvý lak ;)

Ja som si striekal rozne plasty v interieri a dal som vsetko okrem plnica,bude to drzat menej? :myslim

Najviac sa bojim slnka v lete... :ticho

[upravil dne 29.10.2009 Bloodeye]

Odesláno

Neviem preco by sa mali trebars take plasty v interieri, ktorych sa clovek skoro nechyta olupat ?

Sice se jich nechytá, ale v létě na sluníčku tam máš 50 stupňů, v zimě velkou zimu apod... Myslím, že by se to prostě oloupalo. Můžeš to zkusit, pak dej vědět jak ti to přes zimu vydrželo. :)

Odesláno

protože se tu mluví hlavně o vnějších zrcátkách a jinak i proto co píše BoneDaddy.

Odesláno

Já měl ( teď vlastně mám taky) lakovanou celou palubní desku,i madla na dveřích...když to vezmu kromě stropu,plata a podlahy všechno v laku a niky se mi nic neoloupalo;)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já měl ( teď vlastně mám taky) lakovanou celou palubní desku,i madla na dveřích...když to vezmu kromě stropu,plata a podlahy všechno v laku a niky se mi nic neoloupalo;)

A ty si to robil zaklad na plast, tlmic, prebrusil a farbu plus lak ?

Odesláno

Tak teda bez plnicu ? Sem s toho debil :D

Je rozdil medzi postupmy kdyz to davam ven, a kdyz dovnutra ? (okrem laku samozrejme)

Odesláno

kua stejne to střikaní plastu v exteriérů je na dvě nehezký věci!!

Ač dělam co dělam,tak stejně to stějně jak rok nevydrží(auto 12-15x umyju) a barva z postraních lišt je fuč...:grr:grr

Chtělo by to nějakej trik jak to udělat dokonale:D:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...