Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je třeba donést příručku, někde stačí kopie TP stejného typu, někde jsou dokonce tak šikovní, že si ty údaje umí najít sami. Každej pes jiná ves.

Odesláno

Přesně takovej problem sem měl se 106,podle ničeho to nenašli,nevim jestli nebyla snaha nebo jestli to opravdu nešlo,ale muselo se do Peugeota aby si zažádal o výpis údajů z francie,cca za 14dní tu byl papír s nim už jenom na přihlášení a v pohodě.Nicméně si za to řekli asi 5k.

Odesláno

To na STK při evidenčce nemůžou dohledat?

Jednou sem to řešil, nevím u jakýho auta, a v podstatě si na tom STK ty údaje vymysleli podle podobnýho typu. Takže zkus jiný STK.

Odesláno

nj taky jsem mu to říkal že takové udaje muže vzít z jineho tp...ale asi hold lenost nebo nevím...jj dělal jsem technickou + emise a evidenčku....asi zkusím tu evidenčku jinde...hold neochota vládne světem...

Odesláno

to posílání d Prahy mel na mysli homologaci...Mam 106 1.4 sport 2000 KFX...resil jsem to, ze nemel udaje o spotrebe...tak tam neco napsal...mam udanou po meste 9.5...to se mi zda trosku moc :D:D ale ne ze bych jezdil na min mojim stylem jizdy :D

Odesláno

jj je mi jasné že kdyby chtěl tak tam něco mohl napsat....prý by mu stačil ofocený techničák toho motoru...tak kdyby ho někdo měl a byl tak laskav a ofotil mi ho....

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže už vyřešené....už přihlášené,a jezdím..jinak jsem o 2litry ještě chudší...nakonec jsem to nechal pres tu homologaci....jedna A4 za 2litry..:grr:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...