Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, potřebuju poradit, mám 406 kupéčko, r.v. 99, dvoulitr 97kw a chtěl bych rozjet origoš radio, mám tam philipsa. Asi je to zablokované, snažil sem sa hledat jak to odblokovat, ale zřejmě su lama a nic sem nenašel.. Máte s tim někdo zkušenost? Nechcu zbytečně vyhazovat prachy za servis pokud to jde udělat doma. Díky moc za každú radu

Odesláno

Jestli je tam Philips, tak máš old model. Tam stačí znát kód a hraješ. Pak se to bude zapínat samo po otočení klíčku (dokud neodpojíš baterku).Každopádně záleží na tom, co to rádio dělá. Jestli se tam vůbec něco rozsvítí atd.:myslim Zkus to víc popsat ;)

Odesláno

Máš tam Philips 4050, dej si jej odkódovat. Pokud je tam to rádio od výroby, tak by se kód dal zjistit v Peugeotu. K rádiu lze připojit i cd měnič.

Odesláno
Původně zaslal: Vojtěšek

Myslim, že tam je od výroby. Tak dík za radu, zjistím si to v Peugeotu, CD měnič už mám sehnaný, hlavně to včil nejak rozjet.

Zkus napsat členovi Pe.Tr .

Odesláno

Jo to už sem zkusil, neni tam :( ale spíš sa bojím, že to radio je mrtvé, kdyby bylo zablokované, tak to asi bude na displeji hlásit, že chce kod, ale displej nedělá vůbec nic.. asi seženu jiné

Odesláno

Pokud by bylo bloklé tak se na displeji alespoň nějaká hláška objeví. :myslim

Co pojistky? jsou dobrý? 1 je i na rádiu samotným (zezadu u konektorů).

Odesláno

Ještě mne tak napadá. Starej model a na displeji není vidět rádio. Když ten displej vycvakneš celej ven (samozřejmě i srámečkem viz. třeba sáhodlouhé téma \"palubní počítač\") tak na jeho boku je trimr (Taková věcička kterou se určuje co má být vidět na displeji), kterou se určuje co má displej zobrazovat (podle výbavy). Třeba je přepnut do polohy hodiny + teploměr. :myslim

P.S. foto interieru, displeje a rádia napoví. ;)

[upravil dne 29/10/09 Dave_k]

Odesláno

jarco623: Mýcháš hrušky z jablkama:D Starej vs novej model ;)

Jinak co se tématu týká, tak ta ledka na straně by neměla svítit, ale blikat :myslim První bych zkusil ten displej (odpojit rádio) a zkusit otočit klíčkem. Displej by se měl rozvítit a něco ukázat (ať už teplotu a PPC, nebo jen PPC) Pokud nic neukáže, tak je to špatný ... Rádio jako takový by mělo šlapat i bez displeje, ale pokud je zakódovaný, tak ten display potřebuješ, abys věděl, co to chce a popřípadě co zadáváš:nevim

Odesláno

Ta pojistka na radiu byla špatná, vyměnil sem ju a ledka teď opravdu bliká, ale displej na radiu stejně nejede, stejně tak mně nejede ten displej co má ukazovat teplotu atd.. asi na to kašlu, seženu neorigo radio a bude klid :cool: díky za rady ogaři

Guest servisman
Odesláno

na boku toho displeje je trimr a má 4 polohy,mrkni v jaké jej máš

displej jen u rádia Philips 4050/u ostatních pokud jde o PP/

[upravil dne 30/10/09 honza406]

Odesláno

V první řadě sem hoď foto palubky, abychom věděli, jakou variantu máš. Můžeš mít rádio 4030 (u coupe bylo 4035 s možností připojení cd changeru) s vlastním dispejem a ten horní displej je \"malý\"a ukazuje jen teplotu (podle tvého pospisu bych to viděl na tuhle variantu). Pak taky můžeš mít variantu s rádiem 4050, které vlastní displej nemá a využívá k tomu \"vleký dipslej\", který umožňuje ukazovat rádio+teplotu+palubní pc. Každopádně pokud byla vypálená pojistka, tak je možný, že tam byl nějaký \"šlus\" a šlo to do kytek :myslim:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...