ZdenekN Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Nazdarek lidi mam problem nefunguje mi parkovaci asistenet zařadim spatečku ozvese pipnuti a pak to dlouze zapíska a to je vše nevíte čim by to mohlo byt Citovat
Ticcino Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Co to je za parkovací asistent? Originál nebo dodělávaný? Asi dodělávaný. Problém bych viděl v tom asistentu. Buďto s něčím interferují čidla nebo se to rozbilo. Asi bych zkusil všechna odpojit a postupně připojovat. Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Může to být vadné čidlo 1. Když se mi pokazilo čidlo 3, tak to jednou krátce píplo a pak třikrát déle. Vyměnilo se čidlo a je klid, jen krátce pípne při zřazení zpátečky, že je aktivní. Citovat
ZdenekN Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 ješte sem našel v kufru tohle to a jeden protikus nezapojeny jestli je to na to to nevim [upravil dne 26.10.2009 ZdenekN] Citovat
OloZX6R Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 To je řj origo parkovacího asistenta (tenký svazek od čidel, tlustý do BSI)...to nezapojený tam mám taky a nevim k čemu to je....jinak když ti to takhle dlouze pípne, tak hlásí závadu, origo diagnostika by měla říct co s tím je:roker Citovat
PCborec Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 kde byva jednotka parkovaciho asistenta u 307 heatchback umistněa? je to modernizovana verze. Citovat
mipr Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Zdravím všechny. Koupil jsem si úplně obyčejný parkovací asistent a chtěl bych si ho zabudovat do auta. Ale: nevím jak se dostat do zadního nárazníku,jestli je dutý(asi jo) pro umístění čidel a provlečení drátů? Dodělávali jste to již někdo? Poradte. Díky Citovat
Ondra666 Odesláno 29. duben 2011 Odesláno 29. duben 2011 ahoj, měl jsem taky takový problém, dal jsem zpátečku a krátce to píplo a pak dlouze a nebo to pískalo po celou dobu couvání. na diag. mi zjistili vada pravého vnitřního čidla tak jsem si sním hrál(vyndal,čistil) a jeden den to fungovalo a po pár dírách to zas přestalo tak jsem měl fajn nápad ho rozebrat, a ejhle oni tam byli drátky který se přetrhly:-( Proto prosím nemáte někdo nebo nevíte někdo o originál.čidlech valeo?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.