Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co to je za parkovací asistent? Originál nebo dodělávaný? Asi dodělávaný. Problém bych viděl v tom asistentu. Buďto s něčím interferují čidla nebo se to rozbilo. Asi bych zkusil všechna odpojit a postupně připojovat.

Odesláno

Může to být vadné čidlo 1. Když se mi pokazilo čidlo 3, tak to jednou krátce píplo a pak třikrát déle. Vyměnilo se čidlo a je klid, jen krátce pípne při zřazení zpátečky, že je aktivní.

Odesláno

To je řj origo parkovacího asistenta (tenký svazek od čidel, tlustý do BSI)...to nezapojený tam mám taky a nevim k čemu to je....jinak když ti to takhle dlouze pípne, tak hlásí závadu, origo diagnostika by měla říct co s tím je:roker

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdravím všechny. Koupil jsem si úplně obyčejný parkovací asistent a chtěl bych si ho zabudovat do auta. Ale: nevím jak se dostat do zadního nárazníku,jestli je dutý(asi jo) pro umístění čidel a provlečení drátů? Dodělávali jste to již někdo? Poradte. Díky

• O 6 měsíců později...
Odesláno

ahoj, měl jsem taky takový problém, dal jsem zpátečku a krátce to píplo a pak dlouze a nebo to pískalo po celou dobu couvání. na diag. mi zjistili vada pravého vnitřního čidla tak jsem si sním hrál(vyndal,čistil) a jeden den to fungovalo a po pár dírách to zas přestalo tak jsem měl fajn nápad ho rozebrat, a ejhle oni tam byli drátky který se přetrhly:-( Proto prosím nemáte někdo nebo nevíte někdo o originál.čidlech valeo??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...