Dali32 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Fakir tak jsou ty rychlosti o kvalt posunutý. V 50 řadit za 3, v 70 za 4 a v 90 za 5. Dvojku můžeš řadit dřív, jak ti to bude pohodlný. Nie je zasa radit 3-ku az v 50 ke priliz neskoro?To akoze budem jazdit po meste na 2-ke? Ale urcite ste mi vsetci pomohli a moje auticko sa mi za vas podakuje lebo radit uz budem podla otacok a po meste mi nenapadne zaradit 4-ku lebo sam som obcas pocul ze to motor tazko \"dychal\"....dakujem. Citovat
Fakir Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Dali32 Nie je zasa radit 3-ku az v 50 ke priliz neskoro?To akoze budem jazdit po meste na 2-ke? Šmarja, co to je za dotaz? Proto tu všichni říkali, že řídit se rychlostí je blbost. Snad máš nějaký cit pro ten motor, ne? Jezdi podle citu, ty rychlosti jsem dal jen jako nástřel. Benzíňák má ve vyšších otáčkách vyšší výkon, tzn. když potřebuješ zrychlit, budeš řadit později, protože potřebuješ výkon a ten to dole nemá. Pokud se jen tak couráš a víš, že se chvilku akcelerovat nebude, tak výkon nepotřebuješ a tím pádem to samozřejmě nemusíš tahat na dvojku ale trojku tam můžeš dát mnohem dřív. Přečti si můj první příspěvek v tomhle vlákně, myslím, že tam bys mohl najít odpověď. Citovat
Wojtik Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 ja gdys jezdim normale tak mam otacky negde mezi 1800-2400. Pro predjizdeni si dam aji 7000...nemam omezovac a toci se mi to krasne aji do 7500.... ale to uz je moc velkej rachot...jinak 1.6 16v 80kW je trochu jinaci jak 1.4... A jezdim kombinovane za 6.5litru. Gdys jedu po rovince kolem 50 a nepotrebuju pridat tak to lehtam na 4 uplne lehoucce a chrochtam si na neakych 1800 otackach... Pravda je ze moje 206 jezdi 50 draz jak 130.... Ale s tim uz asi nic neudelam... Citovat
Dali32 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Po viac ako mesiaci jazdenia stylom preradovania okolo 3000 otacok na vyssi prev. stupen som si 2x vypocital spotrebu paliva vzdy po 1000 km a vysla mi zhodne okolo 8l/100km co som teda vobec necakal (a dost ma to sklamalo) lebo dlhodobo som mal spotrebu pod 6 litrov.Neviete ci mozem niekde robit chybu? Lebo 2 litre naviac je dost vela. P.S.: Vela stastnych km v novom roku Citovat
Don Martinez Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Tak ta vyšší spotřeba může bejt i zimou... Já měl mezi posledním tankováním 8 l - ty rozjezdy v hlubokým sněhu, asi na tohle nejsou ideální, stejně tak zimní gumy mají vyšší valivej odpor atd. Každopádně mně (s benzínovou 1.1) přijde přeřazování ve 3000 moc - ve městě jezdím na čtyřku a motor točí okolo 2000, což bych řekl, že je ideál (i když znám lidi, co jsou schopný ve městě jezdit na pětku, ale to je podle mě nesmysl)... Citovat
Radek 306 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 jakejkoli z těhle benzínů bych pod 2000tis otáček nedusil, spíše víc Citovat
winco Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 ja v meste jazdim na 3 v kuse ked sa rozbieham tak dvojku normálne vytočim do 3000 otačok (40km/h) a odim trojku a tu potom mám furt aj ked spomalujem za neakym dochodcom tak mám furt trojku ked som v mese alebo v dedine...proste trojku tam mám potom od 1200-3000 otačok (30-60km/h) a ked vychadzam z mesta tak trojku vytočim lahko nad 3000 (65km/h) a štvorku točim tiež lahko nad 3000 (90km/h) a ptom hodim päťku a tu tam mám frut a idem krasne 90-100km/h cely čas mimo mesta a zase ked idem do mesta tak neham 5 a idem bez plynu a ked spomalim na 60km/h tak hodim trojku a držim 50km/h a zase moja jazda pokračuje mám s autom najazdených malo tak 4000km asi možno menej a spotrebu mám zatial 6,3 až 7l/100km radiť som sa učil podla otca pretože on ma sice daewoo lanos ale ma spotrebu 7,3l/100km celoročne čo ostatný s tým istým motorom maju spotrebu najmenej 8,5l/100km tak sa držím jeho rád inak jazdim aj tak ako píše Fakir ked citiš alebo počuješ že auto nechce isť tak podradim a ked zas huči tak preradim na vyžši stupeť proste to auto ty msuiš citiť......a tie otačky zavisia aj podla toho či ideš s kopca alebo do kopca PS:inak hodnoty v zatvrokách su len približne niekedy je to o par km/h viac a niekedy menej [upravil dne 2/1/10 winco] Citovat
mathew Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 nechcem otvarat novu temu tak obnovim tuto... doteraz som mal stale benzinove auta tam nebol problem podla zvuku urcovat preradovanie... diesel mam prvy krat a tak by som sa chcel opytat na co si dat pozor, ci nie je haklivy na nizke otacky a tak... mam 1.4 HDi a ked idem pod 1500 otaciek na dvojke tak si doslova pyta plyn kedze nim trochu trasie, len ked som v kolene tak mu nemozem dupat a zase na 1 prevodovom stupne by som nemal ist dlho... tiez viem ze diesle nemaju radi vysoke otacky tak kedy mam preradovat na akych otackach sa drzat, dik Citovat
MilanF1 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Mathew: podle mě je takové pravidlo držet se okolo vrcholu točivého momentu (samozřejmě ucho prozradí nejvíce). U HDi jezdit okolo 2000 (1500-2500). U mě při přerazování z 2 na 3 je dlouhý převod (2500 -> 1500), ve vyšších stupních to padá tak o 500 otáček. Podle mě není problém s autem jezdit ke 3000. Co se týče dvojky pod 1500, tak podřazování na jedničku podle mě nemá moc smysl, jedině snad když hledáš místo na parkovišti. Krátkodobě bych to moc neřešil, ač se to motoru nelíbí, navíc auto asi moc nebude chtít tu jedničku tam dát - ta je rozjezdová. Snad jsem trochu pomohl, i když nemám ten maloobjem. Citovat
winco Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 nechcem sa do toho miešať, tak sa ospravedlňujem za OT ale ja mám benzin 1,4i a ked ide na 2 v kolone mám otačky rovne volnobežním žo je tak cca 900 a auto ide slušne, samozrejme po rovinke, žiadne trasenie ani nič, do kopca alebo mierneho stupania už motor skapina tak musim trošku plynu pridať.........takže mi je divne to že u HDi motor ked ma otačky pod 1500 tak trasie?? to je divne ved s HDI sa da jazdiť bez plinu aj na 5 a pojde krasne kludne v pohode bez trasenia...........a inak aj trochu k veci ja som sice na dizli jazdil iba v autoškole bola to octavia 1,9TDi a tam sme radili 2500hore 1500 dole, a počas jazdi sme sa snažili držať tak okolo tých 2000 otačkach, a na tom aute so si aj odskušal rozbeiahanie a pomalinke preradzovanie na rovinke s TDi bez plynu z 1. až na 5. stupeň tak viem že to auto na 2. stupni bez plynu nemože trasť Citovat
mathew Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 dakujem obom za rady ohladom drzania otacok, som rad ze ste sa zhodli na tom... trosku ma vsak znepokokuje to trasenie , niekedy je to tak ze bez plynu si to pekne drzi otacky, ale ked som v kolone tak musim pribrzdit na tej dvojke az pod otacky volnobehu tak mozno preto sa z tade uz nevie vyhrabat,,,alebo moze byt nieco zle? prosim vyjadrite sa aj nejaky majitel s HDI motorom najlepsie 1.4 ze ako sa to sprava Vam, dakujem Citovat
winco Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 prosim ťa ked brzdiš a motor ti ide pod volnobežné otačky je celkom normálne že motor trase, no však vobec mu to nerobi dobre, na to aby to nerobilo musiš brzdiť so zmagnutou spojkou a ked zase sa chceš pohnuť trošku tak pridaš plyn a pomalinky daš spojku do zaberu a popripade zase zmagneš alebo pustiš plyn a potom aj spojku...............kto ťa učil brzdiť so zaradenou rýchlosťou až tak že motor podtáčaš?? Citovat
winco Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 ešte mám otazku.....kde v PN bývaš ja som z Hlohovca čo je kusok.....tak že keby potrebuješ poradiť niekedy s niečim tak by som mohol behnuť za tebou alebo opačne Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Souhlasím s wincem, při podtáčení (pod volnoběh) se auto bude třást snad u jakéhokoli motoru. Co se týče rozjíždění bez plynu a řazení, tak jsem to u mého nynějšího HDI nezkoušel, ale problém asi nebude, vrchol 205 Nm je hodně. Ale s 309 1,9D to šlo bez plynu, vcelku v pohodě, na pětku jsem jel 35 (hold krátké zpřevodování) a ten motor má jen 118 Nm. Zkoušel jsem i rozjezd na pětku, vytočil jsem na 1500 a pohrál se spojkou, asi se jí to moc nelíbilo, ale i na pětku jsem se rozjel. Pokud ti prostě auto na dvojku a všechno pustíš nic nedělá a jede, není tam problém, drží ti to točivý moment. Citovat
mathew Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 asi sme sa nepochopili, samozrejme ze ked brzdim do takej malej rychlosti tak mam zosliapnutu spojku, napriklad ked idem cez retarder,,,lenze potom sa snazim na dvojke dostat znovu do otacok a to uz trasie motorom... skusal som a na dvojke aj na dalsich stupnoch taha po rovinke bez plynu problem je len pri tych retarderoch,,,snazim sa vselijak vyhravat so spojkou ale moc to nejde a pokial nemam 1500 otacok tak to na dvojke brni... v soferovani nie som zaciatocnik jazdim uz 6 rokov ale vzdy len na benzine a tam nebol problem... u tohto auta je super tah od tych 1500 otacok ale dovtedy motor place, aspon u mna mozno je to auto tazke na 1.4 diesel v takych nizkych otackach... WINCO: v piestanoch mam trvale bydlisko ale momentalne byvam v bratislave lebo tam aj pracujem... ale dik za ponuku, napisem ti Sukromnu spravu... Citovat
winco Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 možno je to auto ťažke, ale neverim tomu že by ten dizel plakal pod 1500otačok Citovat
mathew Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 no pisem po dlhodobejsom jazdeni 1.4 HDI... v bratislave ked idem z roboty o 17:00 tak pravidelne chytim nejaku kolonu aspon malicku.... na 1 a 2 ide auto pekne na volnobehu bez plynu, drzi otacky na 900,,,ked vsak chcem pridat z tychto otacok na 2 prevodovom stupni tak citit jemne brnenie ze to auto ide pod otacky az kym sa nedostane na 1500... myslite ze to zavazne nici zivotnost motoru? lebo do takychto situacii sa dostavam pravidelne kazdy den... Citovat
winco Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 si myslim že nie......to je jasne že ked sa snažiš z volnobežných otačok do prevadzkových tak to brni, to robi aj mne benzin na každom stupni prevodovom, pretože ako mu ti pridaš plyn, tak ma chudbnu zmes bo ma vela vzduchu a malo paliva a ma tendenciu skapať ale ako nahale vyrovna pomer palyvo vzduch tak to prestane, nevime či somt o dobre vysvetlil ked nie tak sa omluvam a prosim o opravu, ale motor ti krasne na volnobehu ťaha bez rpoblemov ale pri rozbehu mierne brni alebo trasie tak tam si mylsim že neni problem Citovat
seni21 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 ja mam problem taky ze mam 206 hdi a vsetko ide vyborne len ked sa zohreje nad sedemdesiat stupnou tak skacu otacky poradte prosim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.