Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Šaldo, nevím přesně odkud jedeš, ale nebude-li to pro tebe zajížďka, byla by to pro mě menší stresovka (mladá by Ti ho dala - ta bude doma) ... tak se schválně zkus podívat, jak moc by sis zajel. Moje ulice je Manželů Dostálových. Ale kdyby sis měl moc zajet, tak na to prdni...;)

Odesláno

Méďo, jo, přesně v Pařížský - naložil bych ho teda do auta (od 10:00) jsem tam - tak stačí potom cinknout a já bych Ti ho hodil ... Super. A vyřešeno.

EDIT: nebo bych ho vyvezl na Letnou - uviděl bych, jak bych byl ráno ve skluzu ... cinkneme si.

Šaldo tobě díky moc za ochotu - takže na druhou můžeš být tam.

Já tedy dovalím na cca. třetí a rodinka tak na pátou.

[upravil dne 10/12/2009 Neon]

Odesláno

super, aspoň se nebudu motat po Praze:super

takže ve 14:00 tam dojedu ještě i s peugeotem09 a vrhnem se na zdobení

Jen tak mimochodem, jak je to tam se zásuvkou?? nemám vzít raději prodlužku na světýlka?:)

Odesláno

Přátelé doufám že dorazím, do 12:00 jsem v práci, pak frčím do Varnsdorfu- tam nevím jak dlouho se zdržím a pak bych mazal za vámi, ačkoli nevím v kolik to bude, z Varnsdorfu to jsou tak 2 hodinky jízdy.. Každopádně zavolám Scratchům a vyzjistím situaci jestli tam ještě vůbec jste :D kdyžtak bych dal jen kávu, předal a vyzvedl co mám a pak v klídku mazal domů ;) Odpoledne ve Varnsdorfu ukáže :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...