Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Najde se nějaký dobrovolník na zdobení stromku a rozdávání dárků nebo to letos vypustíme? Já budu mít dost práce s evidencí a rozdáváním účtenek a myslím, že Neon nebude zrovna sršet blahem, když mu sdělíme, že stromek vezl zbytečně, protože není kdo by se legrácek kolem zdobení a dárků ujel.

Doveze někdo cukroví na ochutnávku?

Odesláno

Šaldo, ozdoby určitě vezmi ... ale budeš-li zdobit stromek, bylo by fajn tam bejt, jako jeden z prvních, což je cca. na druhou - vyjde Ti to??

Stromek jsem dneska přivezl od rodičů, takže pohodka ...

Cukroví očekávám, že vezme více lidí -> stačí každý trošku na ochutnání. Losování a vyhlašování \"vánoční tomboly\" se klidně ujmu, jestli po tom nebude toužit zaexibovat někdo jiný ... ;)

Odesláno

Buď přijedu s Pinďou ve 2 hodiny a nebo s Kouďákem a Jančou kolem třetí, takže to by už na zdobení bylo pozdě:(

Uvidíme jak se domluvíme, ještě dám vědět;)

[upravil dne 8/12/09 Šalda]

Odesláno

Tak úplně pozdě by nebylo ... jenom, čim dřív, tim líp ... ale speciálně kvůli tomu chvátata pochopitelně nemusíš.

Tak dej vědět...;)

Odesláno

tak to by mělo vyjít v pohodě:) přijedu tam do 14:00 ať už s někým a nebo sám, takže ten stromek nazdobím, počítejte se mnou, aspoň se tam nebudu na začátek nudit:)

Odesláno

javascript:WS(\'galerie/foto.php?foto=galerie/foto_srazy/soukrome/Vanocni_minisraz_Praha_2007/MJSytic*vanocni_praha_2007_mjsytic_002.jpg&out=c\',\'info\',10,10);

Myslim, že bude mít spíš kolem 180cm, ale nevadí - já kdyžtak taky něco vezmu (každopádně lepší něco, než-li nic). Každopádně já do 14:00 dělám, takže v Cindě budu až tak na 14:30, takže netřeba spěchat.

Leda, že by se Šalda stavil u mě, ale to je kvůli tomu, aby se to začalo zdobit o pár minut dřív zbytečná zajížďka ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...