Medvěd Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 Najde se nějaký dobrovolník na zdobení stromku a rozdávání dárků nebo to letos vypustíme? Já budu mít dost práce s evidencí a rozdáváním účtenek a myslím, že Neon nebude zrovna sršet blahem, když mu sdělíme, že stromek vezl zbytečně, protože není kdo by se legrácek kolem zdobení a dárků ujel. Doveze někdo cukroví na ochutnávku? Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2009 Odesláno 7. prosinec 2009 klidně se zdobení ujmu, docela mě to baví, a ozdoby můžu dovézt, jinak nějaký cukrový bych měl taky dovézt :-) Citovat
peugeot09 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Hmm, tak ho můžeme nazdobit společně. Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 peugeot09 : to radši ne, ty bys na něho pověsil jen repro, svorky, chince a podobně Jinak medvěde, mám teda vzít ty ozdoby?? Citovat
Neon Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Šaldo, ozdoby určitě vezmi ... ale budeš-li zdobit stromek, bylo by fajn tam bejt, jako jeden z prvních, což je cca. na druhou - vyjde Ti to?? Stromek jsem dneska přivezl od rodičů, takže pohodka ... Cukroví očekávám, že vezme více lidí -> stačí každý trošku na ochutnání. Losování a vyhlašování \"vánoční tomboly\" se klidně ujmu, jestli po tom nebude toužit zaexibovat někdo jiný ... Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Buď přijedu s Pinďou ve 2 hodiny a nebo s Kouďákem a Jančou kolem třetí, takže to by už na zdobení bylo pozdě Uvidíme jak se domluvíme, ještě dám vědět;) [upravil dne 8/12/09 Šalda] Citovat
Neon Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Tak úplně pozdě by nebylo ... jenom, čim dřív, tim líp ... ale speciálně kvůli tomu chvátata pochopitelně nemusíš. Tak dej vědět... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 snad zena upece, zatim nema ani kousek ale ja to stejne moc nejim Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Letos nepecu. Nikdo to nezere. Citovat
aka Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 musime stehovat, takze ode me letos takhle brzo vuuubec nic Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 casove take nezvladame pect a ani napriprave se nemohu podilet pac v sobotu pracuji a bude to tak tak. Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 jen takovej dotaz, jak velkej bude ten stromeček?? já jen aby těch ozdob bylo dostatečný množství, my si vždycky kupujeme tak 120cm vysokej:mrk Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tak to by mělo vyjít v pohodě přijedu tam do 14:00 ať už s někým a nebo sám, takže ten stromek nazdobím, počítejte se mnou, aspoň se tam nebudu na začátek nudit:) Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 to nemáš zač medvěde, vy tam budete už od 14:00 ?? Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 Předpokládám, že ANO (jako hlavní organizátor bych tam měl být ještě o něco dřív). Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 tak fajn, můžeš mě prosím dát na tebe číslo když bych to náhodou nemohl najít?? sice jsi dával návod ale ........ Citovat
Neon Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 javascript:WS(\'galerie/foto.php?foto=galerie/foto_srazy/soukrome/Vanocni_minisraz_Praha_2007/MJSytic*vanocni_praha_2007_mjsytic_002.jpg&out=c\',\'info\',10,10); Myslim, že bude mít spíš kolem 180cm, ale nevadí - já kdyžtak taky něco vezmu (každopádně lepší něco, než-li nic). Každopádně já do 14:00 dělám, takže v Cindě budu až tak na 14:30, takže netřeba spěchat. Leda, že by se Šalda stavil u mě, ale to je kvůli tomu, aby se to začalo zdobit o pár minut dřív zbytečná zajížďka ... Citovat
Šalda Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 zastavit se u neona klidně můžu, jen Prahu tak trošku neznám ale budu mít navigaci takže jestli chceš neone tak se klidně pro ten stromek zastavím;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.