Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Úvaha: co s mou 405 aby šla zároveň odhlásit

Recommended Posts

Odesláno

pocitat, kolik v tom mas penez, je nesmysl... sundej zimaky, chladic hod tady do inzerce a zbytek do remetu. do prace beztak salinou dojedes, tak zatim muzes vyhlizet novou karu.

kolik toho vubec najezdis, ze potrebujes tak nutne diesela?

Odesláno

Budvare, to sis mel rozmyslet asi pred mesicem kdyz jsem prodaval svoje taxi taxi, kdyz jsi teda psal, ze se ti libi... ;)

Nicmene at to dopadne jak to dopadne, tak preju spoustu dalsich km... :super

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Budvare, to sis mel rozmyslet asi pred mesicem kdyz jsem prodaval svoje taxi taxi, kdyz jsi teda psal, ze se ti libi... ;)

Nicmene at to dopadne jak to dopadne, tak preju spoustu dalsich km... :super

měl si moc moderní taxi :D

Původně zaslal: .mycTD

pocitat, kolik v tom mas penez, je nesmysl... sundej zimaky, chladic hod tady do inzerce a zbytek do remetu. do prace beztak salinou dojedes, tak zatim muzes vyhlizet novou karu.

kolik toho vubec najezdis, ze potrebujes tak nutne diesela?

pro mě je auto vášeň né potřeba, jistě že bych se bez auta obešel - v práci jezdím různýma autama a tak by se dalo na tomhle stavu přežívat, ale pro mě je prostě život za volantem od doby co sem ho poznal něco, pro co obětuju leccos a investuju do toho všechno... Já když nastartuju a rozjedu se, sem maximálně spokojenej... Ani nepotřebuju cíl k tomu, abych si užil cestu... :super

[upravil dne 21/10/09 budvar]

Odesláno

Budvare, musíš si fakt říct DOST! zbavit se vraku a pořídit něco spolehlivějšího. Pořád to je jenom auto...

Uvidíš, že až pořídíš nové, které vybereš pečlivěji s někým, kdo tomu opravdu rozumí, zamiluješ si ho stejně s tím rozdílem, že přijdeš o strach z toho, kde tě auto nechá nebo vypeče v tu nejnevhodnější chvíli

Jestli se s ním i přesto rozloučit nechceš a dál do něj chceš sypat prachy, kup někde shodnej motor, udělej na něm komplet generálku (rozvody, čerpadlo, pořádný těsnění, hlava, gufera a já nevím co ještě), prohoď motory (nebo nech prohodit motory) a máš klid, protože v tom autě budeš mít všechno nový....

Jinak je podle mě blbost si nechávat auto, když se teďka kolem válí za příznivou cenu daleko lepší auta, který si mohl mít dávno za peníze, cos narval do franty

Odesláno

No musím přiznat, že bych si na třílitr troufnul navíc pokud by byla pravda to jak je to údajně takovej motor nezničitelnej (hihi - kde já už sem to slyšel ;)) Když přestanu konečně vrážet do Franty tak peníze budou stejně až na jaře... Je třeba se holt zaměřit na to mít ty penízky v ruce co nejdřív - aut je ale sice plná prdel, ale najít to správný...

Odesláno

v první řadě bych si ujednotil, jaký auto chci, nalezl o ročníku na který mám peníze co možná nejvíc informací (hlavně neudělej to, že koupíš auto, který nemůžeš uživit, viz jak tu někdo psal o audině za příznivou cenu, u které tě ale čekaly rozvody a repase přední nápravy, tj. oprava v ceně nabízeného vozu!!!), co se nejvíce kazí, ceny dílů ale i prací v servisu. Zbavil se franty - usetříš zatím za palivo, povinné ručení a opravy. Uvidíš, že nejpozději do jarního srazu budeš mít spolehlivé zánovní auto

Odesláno

ach jaj. moje auto ide tiez uz do kytek - spojku uz citim ze neni v poriadku, ked je pod 10 stupnov zle sa to startuje, tesnenie pod hlavou, 3dvere buchaju - alebo naprava ja neviem, v prednej naprave stale nieco buchoce, myslim ze sa zacina ozyvat lozisko, chcelo by to pretesnit olejovu vanu, celne sklo je uz vydobkovane chcelo by to nove, zateka mi do kufra... :blablabla - ale dilema - dojazdit ho a kupit novsie? alebo proste do toho investovat a udrziavat si ho v dobrom stave? buh vi co je lacnejsie. novsie auto sa moze srat tak isto ako stare a je draksie na servis pritom ta sanca ze sa bude srat castejsie ako to 20 rocne je omnoho nizsia. Ale to co opravis u stareho za par korun ta bude pri novom stat mozno aj 3x tolko. Na novsom aute pojdu spotrebne veci aj tak zachvilku do prdele /brzdy, rozvody, baterka, gumy, naplne, sem tam nejake to cidlo v elektronike, tlmice ..... /- pokial nekupis 3 rocne s 40 000km :) Ale za co ho kupit vsak? Neni ani na opravy a nie este na novsie auto. Aj ked, ked vidim teraz tie ceny.... :bojim co uz kupoval som ked boli najdraksie.

navyse jazdim jazdim pocestach ktore su v takom stave ze aj keby som urobil repas podvozku zachvilku pojde zasa do hajan. preto snivam o malej 4x4 ale ta si drzi cenu aj ako 10 rocne auto navyse to viac zere ako toto co mam. kupit by som to mohol jedine ak by mi vobec dala banka uver ale zadlz sa v dnesnej dobe a mojim ubohym platom.

[upravil dne 21.10.2009 automale]

Odesláno
Původně zaslal: budvar

pro mě je auto vášeň né potřeba, jistě že bych se bez auta obešel - v práci jezdím různýma autama a tak by se dalo na tomhle stavu přežívat, ale pro mě je prostě život za volantem od doby co sem ho poznal něco, pro co obětuju leccos a investuju do toho všechno... Já když nastartuju a rozjedu se, sem maximálně spokojenej... Ani nepotřebuju cíl k tomu, abych si užil cestu... :super

tak to je optimalni situace pro porizeni nejakeho nepraktickeho fun-caru , jehoz charizma vyvazi obcasnou servisni odstavku :super

coz teda -pri vsi ucte k frantiskovi- 405D zrovna neni ;) proste, kdyz uz mas potrebu, cpat do neceho pravidelne kupu penez, tak at to za to aspon stoji.

Odesláno

ta starší auta lze udržovat za hubičku,ale musí být k tomu prostor (garáž-v zimě teplá),náhr.díly jsou pomalu zadarmo,jen si to musí dělat čověk sám (a rozumět tomu):myslim

Odesláno

Zkrátka mít káru od profláklýho člena, kterej bude chtít nový proto, že kupuje lepší a né proto, že už stojí za prd - mít to pravidelně opečovávaný ideálně v servisní knížečce pěkně a já dál budu jezdit intervalově na kontroly, opravovat spotřební věco - to je můj sen... :)

Odesláno

Jestli chceš číslo na člověka, kterej ti vše okolo papírů zařídí a ještě možná něco dostaneš (netuším) tak mě písni SZ.

Pokud je to nepojízdný tak přijede.

Odesláno

Ja len chci podotknout, ze tym, ze se koupi treba auto novejsi zanovni, jako spominana 406 V6 3.0, budvar nemusi vubec ziskat.

Takisto tieto financne dostupnejsie trebars 406 tky, maji taky sve leta za sebou, a taky sou neni tak bezudrzbove a nekazove.

V6 3.0 bych budvari urcite neodporucel, pretoze do toho motoru se uz nepusti hocjakej franta co ma servis v garazi, a muze ho nasledny servis vyjst ovela drahsi ...

Budvare, dobre si promysli jake auto chces, V6 3.0 l je neznicitelny asi tak, ako tva 1.9 D ... Takze spatny kus, se muze prihodit hoc kde...

Odesláno

V Kuřimi na vrakáču Ti vezmou i oholenéj skelet grátis a daj Ti papír o eko likvidaci a ty očesaný věci můžeš rozprodat kdyby došlo na nejhorší..

Odesláno

Néééé tam nééé.. Tam sou největší zloději z republiky!!!:bojim:bojim:o:bacha:blicismajlik Tam bys doplácel. Je to přímo ve městě Kuřim za plaveckým areálem a je to pobočka firmy SD Kovošrot a v Brně maj centrálu v Modřicích.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...