backstep Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ahoj, po X hodinach az dnoch zabitych hladanim vhodneho riesenia komfortu a bezpecnosti pri soferovani som usudil, ze som zlyhal. Sice mam AUX vstup, sice mam \"sterbinku\" na SIM kartu.. ale.. Neustalym ovladanim prehravaca za jazdy, pripadnym telefonovanim z telefonu (pretoze operator chce nekrestanskych 200kc mesacne!!! za dual sim kartu na moj pausal) som sam seba presvedcil, ze toto nie je to co chcem. Dal som tomu poslednu sancu a skusam zistit ci sa da moja RT3 vymenit za RT4, idealne za RT5.. Slubujem si od toho 30gb harddisk, bluetooth, co myslim odstrani problemy vyssie popisane. mam SWcko, r.v. 2006, neviem preco je v nom stale RT3, podla toho co som nasiel na nete sa tam v tej dobe davali uz RT4. 1) bude treba to RT-cko niekde kupit, peugeot za to chce asi 50k, co mi pride dost uchylne, skusim sa obzriet po vrakoviskach a pod. ine napady? 2) pri RT5 asi treba menit aj display (mal by mat lepsie rozlisenie), ano/nie? 3) je tato vymena vobec mozna bez vymeny dalsich desiatok veci? Pripadne \"prekonektorovanie\" kablov veducich k sucastnemu RT asi nie je taky problem. Skor ma zaujimaju dalsie veci ako zosilovac a pod., ktore by nemuseli s inym RT byt kompatibilne.. ale mohli.. ? 4) dalsie napady/podnety/problemy? Nemate niekto skusenost co to vsetko este obnasa? Dopredu vdaka, ak ma niekto zaujem mozme to skusit prebrat cez nejake ICQ a podobne. Citovat
luko407sw Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 předělání vyjde pěkně draho,na vrakáči to určitě neseženeš... levnější varianta bude přejít k jinému operátorovi,nechat si stéjné číslo a pořídit si dual sim kartu zadarmo (u nás v ČR to nábízí zadarmo snad každý operátor) a pak už jen ovládat telefon pomocí hlas.povelů (stačí zmáčknout jen jedno tlačítko pod volantem a telefonuješ) a pokud ti jde o přehrávání DVD za jízdy,tak už se našlo pár kutilů co to dokažou odblokovat,dokonce i někdo od vás ze slovenska a není to zas tak drahé... Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Než se ti vrátí investice 200kč / měsíc vs. výměna RT3 za 4 či 5 tak to bude to auto už dávno ...........,nevím co je na RT3 tak špátné.....a bluetooth má myslím až RT5 a to se ti kurevsky prodraží....to radši budu dávat 200 měsíčně než se pouštět do takového zásahu....... Citovat
elton Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 U t-mobilu je to za druhou simku 90,- měsíčně, takže pohoda. Citovat
Michael coupé Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 vložfoto toho co chceš,ale asi to RT5 mám Citovat
kajvet Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 u O2 je to 95,-Kč/měsíčně včetně DPH... Změň operátora a na výměnu RT radši zapomeň Citovat
Přema Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Našel sem na netu RT5 + displej za 23800,- Kč starší , tak si udělej představu co to vše může stát.....:bojim:bojim a to nemusí být vše co bude k tomu potřeba vyměnit..... [upravil dne 21-10-09 Přema] Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Přema mě předběhl, spočítal jsem návratnost na 14.5 roku. Odhaduji výměnu RT3 za RT5 na 35000 kč. RT4 nic neřeší,a já bych ji nechtěl. Mě vyhovuje RT3, mám k ní 2 výhrady - pomalost spouštění, načítaní CD a neukazuje nadmořskou výšku. Já mim SIMku předplacenky v RT3 a hovor si přesměruji. Nemusím po vypnutí zapalování prozvoňovat mobil. Jinak tady bylo už vše řečeno. Citovat
pp205 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: kajvet u O2 je to 95,-Kč/měsíčně včetně DPH... Změň operátora a na výměnu RT radši zapomeň u VODAFONE gratis panove :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.