Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejlevnější varianta je koupě vyvážené repasní sady na ebayi, a přeházení doma. Ovšem s rizikem, že se to nepovede, a že je to bez záruky - protože jen poštovné na poslání zpátky na reklamaci stojí víc než ta sada.

Jinak stačí zadat repase turba do google, a vyskáčou příslušné odkazy - nechci nikomu nadržovat, je jich víc.

Jinak jedno staré turbo z 306-405 mám pod stolem, pokud si někdo chce hrát, či zkusit, jestli ještě nějaký čas vydrží...

Odesláno

www.turba.cz - řeknou ti i proč ti turbo odešlo a co bylo špatně aby se to znovu neopakovalo. Na turbu nešetřit - turbo efekt kdy ti poškozené turbo nasaje olej a motor jde i po vypnutí, roztočí ti motor do otáček kdy se ti motor roztrhne není příjemná záležitost - měl jsem tu čest.

Odesláno

Foto nemám, auto se odtáhlo do servisu. Finální oprava 80 000kč. Olej se natáhl z motoru do válců díky turbu, vztlačením to explodovalo stejně jako nafta a roztočilo to motor. Klíček byl vypnutý a nedalo se s tím v ten moment nic dělat - až potom jsem se dozvěděl, že je jsem měl zařadit rychlost a motor chcípnout pomocí rychlosti a ruční brzdy. Stalo se mi to za jízdy na dálnici, kdy mi odešlo turbo.

Odesláno
Původně zaslal: HakTac

Foto nemám, auto se odtáhlo do servisu. Finální oprava 80 000kč. Olej se natáhl z motoru do válců díky turbu, vztlačením to explodovalo stejně jako nafta a roztočilo to motor. Klíček byl vypnutý a nedalo se s tím v ten moment nic dělat - až potom jsem se dozvěděl, že je jsem měl zařadit rychlost a motor chcípnout pomocí rychlosti a ruční brzdy. Stalo se mi to za jízdy na dálnici, kdy mi odešlo turbo.

Nestrašit!! :bojim

Už co nevidět půjde k doktoru, jen co budou kačáky.

turba.cz už jsem kontaktoval dříve, zkusím tam.

Ale kdyby došlo k nejhoršímu, vzhledem k ceně auta by šel asi holt do šrotu.... :(

Díky :papa

Odesláno

Jojo, turba.cz doporucuju, sam jsem mel tu cest tam davat svoje z Peginy 406 2.1TD a zrepasli mi ho za 1.5hodiny za 8000Kc se zarukou a naprosta spokojenost...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...