Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo k čemu slouží tento ventil, v jaké poloze má být ? Nemá něco společného s teplotou motoru ?

[upravil dne 20/10/09 Cinci]

[upravil dne 31/1/10 Cinci]

[upravil dne 31/1/10 Cinci]

post-0-14109610394008_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

a už se zjistilo,k čemu ten ventil je?? jestl ta hadice nevede do filtru paliva (jak se mi zdálo nahoře),tak bych taky řekl odvzdušnovák...

Cinci--vsadil bych termostat...

Odesláno

tak ten už mám týden koupený, jen si najít čas na jeho výměnu.

A další problém je že mi asi padá nafta, prostě pokud nenapumpuju balonkem nenastartuju. Někdo mi říkal něco o nějaké kuličce v tom balonku, ale už jsem si zvykl pumpovat. Nevíš o tom náhodou něco víc?

[upravil dne 19/12/09 Cinci]

Odesláno
Původně zaslal: Cinci

tak ten už mám týden koupený, jen si najít čas na jeho výměnu.

A další problém je že mi asi padá nafta, prostě pokud nenapumpuju balonkem nenastartuju. Někdo mi říkal něco o nějaké kuličce v tom balonku, ale už jsem si zvykl pumpovat. Nevíš o tom náhodou něco víc?

[upravil dne 19/12/09 Cinci]

v tom balonku jsou dva ventilky,jeden sací,druhý tlačný--podle toho že napumpuješ jsou oba v pořádku--prostě někde padá nafta...

Guest servisman
Odesláno

Cinci co si pamatuji tak to někdo řešil koupě nového celéhu balońku :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konečně byla teplota v sobotu nad 0°C tak jsem se do toho pustil, termostat vyměněn auto drží teplotu. Práce byla sice trošku delší,nějaký dobrák předemnou zalepil šroubky a oblepil silikonem celou baňku termostatu. Povolení těch tří šroubů byl zážitek. :bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...