Vertex Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Dorazím trošku později, ale do sedmi bych měl bejt, držte mi někde dva flíčky Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 na zachode jsou dva pisoary Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 jeste ze sparta hraje az od deviti (to musim videt - snad tam maji nejakou televizi, Medved a ostatni prominou), ta bilocervena luza hraje driv, skoda, neuvidim velke vitezstvi valencie 6:0 Citovat
Neon Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Na 90% dorazím ... někomu cinknu, jak to tam vypadá -> do 18:30 jsem určitě mimo Citovat
Vertex Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Scratch na zachode jsou dva pisoary Ty jsou pro sparťany Citovat
švejk Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 jsem malem zapomnel dodat moje cislo je 777899065, takze kdyby chtel teda nekdo hodit z Modran,Pisnice,Libuse,Lhotky,Krce a okoli, dejte vedet.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 v kolik jedes, potrebuju hodit do pocernic vyvencit psa a pak hura na sraz.... Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Scratch v kolik jedes, potrebuju hodit do pocernic vyvencit psa a pak hura na sraz.... čumět na bednu??? Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 cumet na Medveda a na Pe.Tra a pri tom po ocku pomrkavat po kvalite hry rude chasky Citovat
švejk Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 to asi na me nebylo, ze? jinak jsem domluvenej s Vertexem, ze se sejdeme na Lhotce v 18:15, takze predpokladam, ze tak do 19:00 bysme tam snad meli byt Původně zaslal: Scratch v kolik jedes, potrebuju hodit do pocernic vyvencit psa a pak hura na sraz.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 to Medved: vzit v zertu, rad vas uvidim to Švejk: jo bylo to na tebe, ale to je pro me pozde, hlavne musim pro toho psa Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Vzhledem k telefonátu, kde mi Helča oznámila velice příjemnou novinu (někdo jí ve Slaném vybral auto, a to tak, že vymlátil minimálně jedno zadní okno) je moje účast na srazu jemně posunuta - čekám, až dorazí od policajtů do Prahy a následně pojedu auto schovat pod zámek do servisu. Do restaurace tedy přijdu později - rezervace salonku je na moje civilní jméno (Svoboda), takže se podle toho zařiďte A NE ŽE PROCHLASTÁTE MOU TISÍCOVKU, BANDO NEVYCVÁLANÁ [upravil dne 5/11/2009 Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd Vzhledem k telefonátu, kde mi Helča oznámila velice příjemnou novinu (někdo jí ve Slaném vybral auto, a to tak, že vymlátil minimálně jedno zadní okno) je moje účast na srazu jemně posunuta - čekám, až dorazí od policajtů do Prahy a následně pojedu auto schovat pod zámek do servisu. Do restaurace tedy přijdu později - rezervace salonku je na moje civilní jméno (Svoboda), takže se podle toho zařiďte A NE ŽE PROCHLASTÁTE MOU TISÍCOVKU, BANDO NEVYCVÁLANÁ [upravil dne 5/11/2009 Medvěd] kdyby ti nevysel servis, tak to muzes nechat na rajsky u me doma pod zamkem v garazi ty lidi jsou fakt kreteni, vzdyt si v tech autech vetsina lidi stejne nic nenechava, kdyz neberu v potaz nadupany audiosoustavy, ktery ta smazka stejne ani skoro neunese..... [upravil dne 5/11/2009 Scratch] Citovat
Kdo Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Kdo Předpoládám, že se dokážu po dlouhé době ukázat taky, jen možná později a Hanka ještě později. Tak dorazíme společně kolem 20-té hodiny, možná o chviličku později. Snad si bude kam sednout. Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Tak jsem doma ze srazu v nové lokalitě. Domnívám se (aspoň se mi tak zdálo), že se zúčastněným členům sraz i lokalita líbila. Já děkuji všem za hojnou účast i za provedenou konzumaci (má tisícovka je zpět v MÉ kapse) a sděluji, že jsem zarezervoval 15 - 20 míst na čtvrtek 3. 12. tamtéž. Prosím o sdělení, zda mám tuto rezervaci \"podržet\" (sejde se nás alespoň těch cca 15 ???) nebo zda jí mám přesunout na leden, protože 12. 12. nás čekají klubové vánoce na Cindě. [upravil dne 5/11/2009 Medvěd] Citovat
švejk Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 ja za sebe muzu rict, ze urcite nepujdu, uz mam neco domluveno. Kazdopadne diky za sraz nektere jsem rad videl znovu a jine rad poznal. Tak treba za 2 mesice nashle Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 tak jak jsem se bál tak o to víc jsem byl mile potěšen jak prostředím, kvalitou jídla,obsluhou tak i na poslední dobu nezvyklou hojnou účastí.Bohužel jsem musel odejit dříve a ještě ted stále trčím v práci Citovat
John Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Taky chci poděkovat za hojnou účast... a i celkově za supr sraz v novém místě.. za mě se mi tam líbilo.. a pokud i ostatním jsem pro minimálně po dobu zimy se scházet v této restauraci. Citovat
Jirkap Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Díky za sraz, super jídlo, obsluha a lidi Rád jsem Vás viděl a pokecal... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 taktez :-) diky, videl bych to za dva mesice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.