Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pražský minisraz ČTVRTEK 5.11.2009 od 18:00 - rest. Na radnici

Recommended Posts

Odesláno

jeste ze sparta hraje az od deviti (to musim videt - snad tam maji nejakou televizi, Medved a ostatni prominou), ta bilocervena luza hraje driv, skoda, neuvidim velke vitezstvi valencie 6:0

Odesláno

v kolik jedes, potrebuju hodit do pocernic vyvencit psa a pak hura na sraz....

Odesláno

cumet na Medveda a na Pe.Tra

a pri tom po ocku pomrkavat po kvalite hry rude chasky :D

Odesláno

to asi na me nebylo, ze? :)

jinak jsem domluvenej s Vertexem, ze se sejdeme na Lhotce v 18:15, takze predpokladam, ze tak do 19:00 bysme tam snad meli byt :)

Původně zaslal: Scratch

v kolik jedes, potrebuju hodit do pocernic vyvencit psa a pak hura na sraz....

Odesláno

to Medved: vzit v zertu, rad vas uvidim

to Švejk: jo bylo to na tebe, ale to je pro me pozde, hlavne musim pro toho psa :D

Odesláno

Vzhledem k telefonátu, kde mi Helča oznámila velice příjemnou novinu (někdo jí ve Slaném vybral auto, a to tak, že vymlátil minimálně jedno zadní okno) je moje účast na srazu jemně posunuta - čekám, až dorazí od policajtů do Prahy a následně pojedu auto schovat pod zámek do servisu. Do restaurace tedy přijdu později - rezervace salonku je na moje civilní jméno (Svoboda), takže se podle toho zařiďte

A NE ŽE PROCHLASTÁTE MOU TISÍCOVKU, BANDO NEVYCVÁLANÁ

[upravil dne 5/11/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Vzhledem k telefonátu, kde mi Helča oznámila velice příjemnou novinu (někdo jí ve Slaném vybral auto, a to tak, že vymlátil minimálně jedno zadní okno) je moje účast na srazu jemně posunuta - čekám, až dorazí od policajtů do Prahy a následně pojedu auto schovat pod zámek do servisu. Do restaurace tedy přijdu později - rezervace salonku je na moje civilní jméno (Svoboda), takže se podle toho zařiďte

A NE ŽE PROCHLASTÁTE MOU TISÍCOVKU, BANDO NEVYCVÁLANÁ

kdyby ti nevysel servis, tak to muzes nechat na rajsky u me doma pod zamkem v garazi

ty lidi jsou fakt kreteni, vzdyt si v tech autech vetsina lidi stejne nic nenechava, kdyz neberu v potaz nadupany audiosoustavy, ktery ta smazka stejne ani skoro neunese.....

[upravil dne 5/11/2009 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Předpoládám, že se dokážu po dlouhé době ukázat taky, jen možná později a Hanka ještě později.

Tak dorazíme společně kolem 20-té hodiny, možná o chviličku později. Snad si bude kam sednout.

Odesláno

Tak jsem doma ze srazu v nové lokalitě.

Domnívám se (aspoň se mi tak zdálo), že se zúčastněným členům sraz i lokalita líbila. Já děkuji všem za hojnou účast i za provedenou konzumaci (má tisícovka je zpět v MÉ kapse) a sděluji, že jsem zarezervoval 15 - 20 míst na čtvrtek 3. 12. tamtéž.

Prosím o sdělení, zda mám tuto rezervaci \"podržet\" (sejde se nás alespoň těch cca 15 ???) nebo zda jí mám přesunout na leden, protože 12. 12. nás čekají klubové vánoce na Cindě.

Odesláno

ja za sebe muzu rict, ze urcite nepujdu, uz mam neco domluveno.

Kazdopadne diky za sraz :) nektere jsem rad videl znovu a jine rad poznal. Tak treba za 2 mesice nashle :papa

Odesláno

tak jak jsem se bál tak o to víc jsem byl mile potěšen jak prostředím, kvalitou jídla,obsluhou tak i na poslední dobu nezvyklou hojnou účastí.Bohužel jsem musel odejit dříve a ještě ted stále trčím v práci :(

Odesláno

Taky chci poděkovat za hojnou účast... a i celkově za supr sraz v novém místě.. za mě se mi tam líbilo.. a pokud i ostatním jsem pro minimálně po dobu zimy se scházet v této restauraci. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...