Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - folie?  

1. 1. Anketa - folie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: roman_d

tak jsem objednanej na folie komplet auta (24května takže mám dost času)a ted mě zajímá jak to bude vypadat, nemá někdo z Vás foto 407 sedana s komplet foliema...Jen pro představu??? Dík...nemám fakt čas to hledat......

Vypadá to nejak takto, je to síce trocha blbá fotka, keď tak nafotím niečo lepšie:-)

Odesláno
Původně zaslal: hudy

Folie jedine od B sloupku dozadu. Pokud chce mit clovek problemy, at si je da i dopredu. Ona brzo nastane doba, ze policajti potom pujdou stejne jako Nemci ci Rakusaci.

jenže na sedanu to vypadá podivně... na kombi ano ale sedan...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: roman_d

to patko79

dík za foto, zkus prosím nějakou lepší fotku, co to máš za barvu auta? já mám manitobu

jj mám tiež manitobu a foto snáď zajtra ak nezabudnem:)

Odesláno

Skoda, ze tu neni nejake dobre viditelne foto z boku. Ja mam svetlu striebornu metalizu a trosku sa tych folii obavam, ci to nebude k mojej metalize moc tmave. Nema tu nietko foto z boku 407cky s foliami?

Odesláno

Pre tých, čo majú ilúziu, že okná s fóliami sa nedajú rozbiť a pod......okno so zatmavujúcou fóliou rozbiješ bez problémov, jedna výhoda je, že kúsky skla ostanú nalepené na fólii a je menej vysávania :D

Mám skúsenosť so zlodejom, okno s fóliou ho vôbec neodradilo/nezastavilo...

Odesláno
Původně zaslal: 4maa

Pre tých, čo majú ilúziu, že okná s fóliami sa nedajú rozbiť a pod......okno so zatmavujúcou fóliou rozbiješ bez problémov, jedna výhoda je, že kúsky skla ostanú nalepené na fólii a je menej vysávania :D

Mám skúsenosť so zlodejom, okno s fóliou ho vôbec neodradilo/nezastavilo...

lenže ja tie fólie nemám kvôli zlodejom ani kvôli frajerine. Mám tri malé decka a pri cestovaní je to pre ne jednoducho super vec. Nemám ich ani obvzlášť tmavé:aut

Odesláno

Keď sa jedná o sedan najkrajší je s fóliami na všetkých oknách (môj názor), keďže u nás je to zakázané tak to radšej neriešim. Fólie od B stĺpika jedine na kombíkoch tam to ukáže pekne aj tak.

Odesláno

díky za fotky...vypadá to fakt dobře:super...sice už jsem si zase skoro řekl, že na to prdim (tu trojku proinvestuju někde jinde) ale když vydim ty fotky...zase jsem rozhodlej že jo ;)

Odesláno

Na tom sedane to vyzerá veľmi pekne :super ale nestojí to zato, aby človek na Slovensku musel dávať dolu pred policajtmi fólie z predných okien, aby neprišiel o TP. Keď to máte v Čechách povolené išiel by som do toho. Je to pekné. :papa

• O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...