Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - folie?  

1. 1. Anketa - folie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Alihen:

-3) komplet, alebo po B stlpik?

-myslim, ze ak policajt bude chciet, pozrie si ci tam mas folie a v SR ti zoberu znacky a TP (ako kolegovi, lebo ich obehol v lete so stiahnutym oknom)

Počkej jako u Vás jsou zakázané fólie i od \"B\" sloupku dozadu??? To snad né!!!

[upravil dne 13/10/09 honzza407sw]

Odesláno

Ja som si ich dával minulý týžden a tiež som nad tým rozmýšlal.Nakoniec som zvolil od \"B\" sloupku dozadu.Nemám zaujem aby som trafil na nejakého...a platit za to pokutu.Mám v pláne xenony tak nechcem velmi provokovat.

Odesláno

Tak já jsem si je nechal dát od B sloupku dozadu.Takto nebudu mít problémy s \"chlupatejma\" jak u nás tak v zahraničí,taktéž na STK.A když budu někomu nadávat že jezdí jak prase,tak alespoň uvidí moje posunky co na něj ukazuju :bacha::bacha:bachaD:D:D.

Odesláno

ked si z CZ, tak nieje problem mat aj na predných bocnych oknach folie, aj ked pojdes na svk, mas CZ SPZ takze tvoje auto splna normy CZ , slovensky gumkaci ti nic nemozu, a ani SPZky vziat, tak sa neboj a pohoda, ak by som mohol aj aj dat dopredu tak to tam mam, len sa neda, mam iba od B stlpku, skoda no

Odesláno
Původně zaslal: labinko

ked si z CZ, tak nieje problem mat aj na predných bocnych oknach folie, aj ked pojdes na svk, mas CZ SPZ takze tvoje auto splna normy CZ , slovensky gumkaci ti nic nemozu, a ani SPZky vziat, tak sa neboj a pohoda, ak by som mohol aj aj dat dopredu tak to tam mam, len sa neda, mam iba od B stlpku, skoda no

No nieje problém,to som si tiež zo začiatku myslel.Lenže teraz mi to príde len ako slovičkarenie pretože ak máš predné bočné tonované z výroby tak si tam už nemožeš dat nič a ak nemáš tak si tam možeš dat foliu ale taku že to nestojí ani za reč.
Odesláno

Nazdar Mam folie len od \"B\" stlpika dozadu a zatial velka spokojnost Daval som ich koli teplu a je /bolo, už je kosa/ to poznat Chcel som aj predne ale slov. zakony to neumožnuju Poznam dost ludi ktory si ich museli osobne strhat pred hliadkou, aby neprisli o techničak

Odesláno

Již jsem si je chtěl dát letos na dovolené, na celé auto a to hlavně ohledně slunce. V tom létě před ním přece ušetříš interiér, můžeš mít méně puštěnou klimu atd. Odložil jsem to na příští rok na jaro..:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Již jsem si je chtěl dát letos na dovolené, na celé auto a to hlavně ohledně slunce. V tom létě před ním přece ušetříš interiér, můžeš mít méně puštěnou klimu atd. Odložil jsem to na příští rok na jaro..:papa:papa

u vas v zime nesvieti slnko? :D

Odesláno

fólie jsou za světla super, v noci je to horší. zvolil jsem až extrémní tmavost na všech oknech, ale to hlavně kvůli tomu, že nemám klimu (je to dost znást, s tim ztmavením) a hlavně kvůli soukromí v autě - dost často vozim věci, který převyšujou hodnotu auta třeba 5x a to když musim na chvíli auto opustit, tak jsem potom za ty fólie fakt rád

Odesláno

I Vy žertéři, přeci se Vám nebudu svěřovat, že je to i o financích, nýčko přijdou na řadu disky s alpinkama, tož jsem na ně musel šetřit, folie můžou počkat. No a jdu si rožnout, je tu jakási tma.:papa:P:D

Odesláno

Tak celej natěšenejk jsem vyrazil do Abi-tuningu si domluvit ty fólie a voni, že maj plno kvůli přezouvání - jinýma slovama upřednostňujou pneuservis nad ostatníma sloužbama:grr. Teď nevím kam jít tady na liberecku - nevíte někdo kdo je dělá, ale pouze kvalitní od bruxsafolu nebo 3M a tak:myslim.

Odesláno

Já jsem taky hodně váhal, ale nakonec jsem zvolil variantu komplet - na předních mám 70% a na zadních 35% propustnost - tmavší se mi moc nezdály a myslím, že výsledek je OK :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...