Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prehrali sme so Slovinskom 0:2, sen o MS sa vzdialil. Čo nato hovoríte? V čom je chyba sme naozaj taký slabý? Ved tá hra bola na úrovni nejakej lepšej dedinskej ligy. Ako sa vám to páčilo,hra a jednotlivé výkony?

Odesláno
Původně zaslal: elton

Slovensko se na MS určitě dostane. Šanci má velkou, narozdíl od nás.

Ale naši sa snažili jak len vedeli a prehrali len 0:2 :potlesk.

Odesláno

Pokud se nemylim, tak mi by sme museli ted vyhrat nad PL , a Slovinci by museli prehrat s Ceskom nie ?

Tak nejak mi to vysvetlovali ... :)

Ale fudbal bieda, hned v druhej minute uz mali golovu sancu Slovinci a len tak tak ...

Odesláno

Aby Slováci postoupili z prvního, tak musí porazit Poláky. Češi aby se dostali aspoň do baráže tak musí porazit Irsko a San marino porazit Slovince (dost nereálné). Takže Slováci si MS určitě užijí a my jim budeme držet palce.

Odesláno

Slováci Polsko neporazí, bude to nerozhodně, půjdou do baráže, kde prohrajou a na MS nepojedou. Smutné, ale bude to tak. Určitě ale hrali lépe jak naši. Jinak jsem dnes pročetl pár diskusi a docela se divil jaká je nevraživost mezi Českem a Slovenskem když jde o fotbal, to není jako tady na klubu :super

Odesláno

Nemyslim si, ze by sme s polskem prohrali :P Ale uvidime :P

Se slovinci sem si to myslel, a dodnes lutuji, ze sem si nepodal... Kamarad dal 100 Eur na Slovinsko, a kurz bol 4,80 ... :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...