kaper Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Prehrali sme so Slovinskom 0:2, sen o MS sa vzdialil. Čo nato hovoríte? V čom je chyba sme naozaj taký slabý? Ved tá hra bola na úrovni nejakej lepšej dedinskej ligy. Ako sa vám to páčilo,hra a jednotlivé výkony? Citovat
elton Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Slovensko se na MS určitě dostane. Šanci má velkou, narozdíl od nás. Citovat
kaper Odesláno 11. říjen 2009 Autor Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: elton Slovensko se na MS určitě dostane. Šanci má velkou, narozdíl od nás. Ale naši sa snažili jak len vedeli a prehrali len 0:2 . Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Pokud se nemylim, tak mi by sme museli ted vyhrat nad PL , a Slovinci by museli prehrat s Ceskom nie ? Tak nejak mi to vysvetlovali ... Ale fudbal bieda, hned v druhej minute uz mali golovu sancu Slovinci a len tak tak ... Citovat
elton Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Aby Slováci postoupili z prvního, tak musí porazit Poláky. Češi aby se dostali aspoň do baráže tak musí porazit Irsko a San marino porazit Slovince (dost nereálné). Takže Slováci si MS určitě užijí a my jim budeme držet palce. Citovat
Sagic Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Slováci Polsko neporazí, bude to nerozhodně, půjdou do baráže, kde prohrajou a na MS nepojedou. Smutné, ale bude to tak. Určitě ale hrali lépe jak naši. Jinak jsem dnes pročetl pár diskusi a docela se divil jaká je nevraživost mezi Českem a Slovenskem když jde o fotbal, to není jako tady na klubu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Nemyslim si, ze by sme s polskem prohrali Ale uvidime Se slovinci sem si to myslel, a dodnes lutuji, ze sem si nepodal... Kamarad dal 100 Eur na Slovinsko, a kurz bol 4,80 ... Citovat
kaper Odesláno 11. říjen 2009 Autor Odesláno 11. říjen 2009 S Poliakmi prehráme. Tam si podám ja 100eur a púfam že tam bude tiež dobrý kurz. Citovat
markus1974 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Nemyslým ze naši to spravily naschvál skôr ten tlak okolo toho.Ja som si prial výhru ale čo už stalo sa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.