winco Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 chcel by som sa spýtať čo budem všetko potrebovať na opravu laku??? chcem opraviť zadny naraznik a kusok z blatniku zaneho....tak moja predstava o oprave je asi taka že to obrusim nastriekam čiernou farbou ktoru si neham namiešať podla kodu, potom prelakovanim bezfarebneho laku a vylešteni.......prosim možte napísať podrobnejši navod alebo lepši postup alebo neake napady či postrehy......dakujem Citovat
Qcko Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Tak navod na nieco take by zaujimal aj mna, neviem ako sa lakuje iba nejake miesto na aute (to znamena nie cely plech)... Citovat
Ferry Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 zalezi co na tom chces opravovat, jaky je rozsah poskozeni, kazdopadne nejprve obrousit papirem cca 400 pod vodou, pokud se dostanes u narazniku az na plast, nasleduje prestrikani \"zakladem na plasty\" pote to bude chtit alespon jednu vrstvu plnice (jemny tmel ve spreji) prebrousit papiry 400, 600, pripadne u finalni vrstvy tmelu 1000 a 1200 pod vodou, zkontrolovat zda nejsou nerovnosti, pripadne opakovat a pak uz jen vrchni barva, pokud se nejedna o metalizu, neni asi ani potreba vrchni bezbarvy lak, u metalizy je treba prestrikat ji bezbarvym lakem Citovat
winco Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 tak neviem čul či mám metalizu.....ale bezbarvy lak bude treba pretože ten stary ma už 11 rokov a ked sa umije tak je leskle ako zrkadlo tak asi to bude treba aj bezbarvim lakem tak ked to nalakujem tak to stači len naleštiť?? a po akej dobe sa to bude dať leštiť tak aby som tomu neubližil ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.