janča205 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Tak pokud by byl nějakej srazík tak se ráda přijedu podívat:D Citovat
Escaper Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 čau. Já srazy v olomouci pořádával, ale teď je strašně starostí takže na pořádání čas není. Když někdo něco uspořádá určitě s Permonicí přijedeme. Stačí domluvit hospůdku, ve které se pokud možno moc nekouří, dobře se tam parkuje hodně aut, dobře se tam papá a jsou ochotní udělat rezervaci pro 10-20 osob(vždycky jsem udával rozptyl protože nikdy nevíš kolik lidí přijede). A je to. Napřed to vyhodit s programem na připravované srazy a podle zájmu zamluvit hospůdku. Citovat
Hadra Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Já jsem taky z okresu, ale už nemám Peugeota. A kdysi se plánoval i motosraz členů....P-C !!! Citovat
Opl405 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 No já jen vím kde by se to eventuelně dalo spáchat. Mezi Olomoucí a Šternberkem je Motorest U vrtule (Za benzinkou Shell u Bohuňovic) Tam je velky parkoviště a motorest. Ale netuším jak je to tam s rezervací apod. A doma bývam jen o víkendu a času nazbyt neni . Tak se třeba někdo najde, kdo se toho ujme... [upravil dne 7.10.09 Opl405] [upravil dne 7.10.09 Opl405] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.