Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Opl405

Zdar, tak ja bydlim kosek od Olomouce, ale jeste sem nikde nebyl, neni cas :(. Ale pazoutu po Olomoucu jezdi hodne, ale neznam nikeho..

Já právě taky neznám nikoho a tak jsem si říkal ža kdyby se nás tu pár sešlo tak by nebylo na škodu aspoň budou nový tváře a třeba aj nějaká akce,pokec nebo co já vím...

Odesláno

toš já su taky kosek od olomoca:D:D jj po olomouci jezdí honě peugeotu dnes sem procházl kolem nádraží a v okolí alberta a tam stálo pět 406 break tak určo se někdo najde:super:super

Odesláno

tož z olomóca je nás tu víc;)..párkrát jsme měli srázek, ale pak to nějak upadlo..napřed jsem to pořádal já, pak v mé nepřítomnosti přebral iniciativu Escaper, ale nakonec to pro upadající zájem a časové vytížení nás obou šlo do kytek..jestli je tu někdo plný elánu uspořádat srazík sem s ním..pak je tu k tomu určená sekce;)

Odesláno

tak jasné že Přerov muže vlastně muže kdokoli jestli něco bude naposled něco bylo tuším u hradiska na parkovištu:myslim

[upravil dne 2/10/09 zzipCZ]

Odesláno

Tak máte někdo nějake nápad, kde se podívat na jiny peugeoty? Já bohužel na nějaky pořádání něčeho nemám čas :(. Přes týden sem v Brně a Olmiku sem jen o víkendu. Takže tuto diskuzi budu sledovat jak se to vyvrbí....majte sa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...