olda Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Tak jsem našel na Ebay karosérii na 205,tak dlouho jsem si jí chtěl objednat,až to manželka udělala za mě.Postavil jsem jí na Savage,ale kasle byla určená původně na silničáka,po úpravě docela pásne,je o něco delší,jak originál,ale zase to vypadá jako větší měřítko. Je to trošku ,ale přeci je to trošku Peugeot. Citovat
Dakie Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 tak to je mazec fakt hustý na těch kolech Citovat
Šalda Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 to je tak hnusný až je to vlastně pěkný, taky bych to hned bral:D:super:super:super Citovat
Marcel505 Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Předpokládám že s tím budeš přejíždět malý Peugeoty... Citovat
Martin Mi16 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Savage?to je dobrá hračka..skoro nezničitelná Citovat
olda Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Jo kola dělaj auto,holt to trošku trvalo,ale první jsem řešil přestavbu z nitra na elektru,teď přišli na řadu parádičky.Jinak ze savikem jsem spokojenej,jen mi nitro motor dával pořádně zabrat,to se nedalo za boha seštelovat.Teď je tam brushless system,na jedny baterky jezdí tak půl hoďky,takže paráda. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 měli jsme s kámošem každý jedno..oba 3rychlostní převodovka se spátečkou..neuvěřitelná prdel..Většinou mi trvalo tak 2h(1,5L paliva) naladit motor,pak půl roku vydržel seštelovaný.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.