Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pujcite mi nekdo kola na 406 coupe 16tky? potazmo pujdou moje kola OZ s ET 16 a dvema podlozkami 15mm prehodit na coupe?

Recommended Posts

Odesláno

ahoj vsem, nema nekdo doma v praze a okoli zimni 16 na coupe? Potrebuju auto protahnout pres evidencku, vcera me ty kreteni vyhodili kvuli 17 kolum, ani jsem nevedel, ze to maji kontrolovat.

diky

[upravil dne 30/9/2009 Scratch]

Odesláno

To´s narazil na voly ... nebos jim byl nesympatickej - většinou je jim to šumák. Ale ad kola - 16tky mám na autě (tak když si je přijedeš v nouzi prohodit, tak neni problém :D:D), myslim, že 15tky origa Ouragany tam asi nedostaneš, ale kdyby náhodou, mám je volný k zapůjčení ve sklepě.

Anebo zkus spíš zajet někam jinam a bejt \"rukulíbám\" ... :D

Odesláno

Na víkendy auto potřebuju, ale přes tejden s ním teď většinou nejezdím. Tak kdyby se ti chtělo z mýho kola sundat, dát je na svý, zajet si na evidenčku a pak mi ty kola na auto zase vrátit, klidně to můžeme vymyslet ;)

Tenhle tejden by se mi to už moc nehodilo, příští by to šlo. Tak uvidíš, když nedostaneš lepší nabídku, tahle platí.

Odesláno

Mirasi dekuju, beru to jako alternativu. V prvni rade zkusim moje 16 s ET 16 sundat a hodit s dvema podlozkama 15 mm na predek, na zadek se snad vejdou bez podlozek. I kdyz mam pocit, ze nejaky podlozky uz tam jsou :-) No uvidime :)

TO Myc: uz prave bohuzel kontroluji i toto, taky jsem se tam vztekal

Odesláno

Jak široký jsou ty OZ?

Trochu bych se bál aby tě s nima nevyhodili pro změnu skrz podložky.

//EDIT: Už jsem si to našel :) Máš 7,5\", což si myslím, že by se mohlo vejít i bez podložek.

[upravil dne 30/9/09 MirasCC]

Odesláno

7 sirka, ted tam jsou 17 na podlozkach

dokonce 7,5 :super

Odesláno

7,5x16 s ET 16 by měly pásnout bez podložek, jestli nemaj nějak hodně blbě tvarovaný paprsky. Zkus to, uvidíš. On když bude mít hodně blbou náladu, může tě vyhodit i s těmahle kolama (přesně nebudou sedět ani rozměry gum, ani disku), ale minimálně by to mohlo být ukecatelnější.

Tak good luck :super

Odesláno

A co takhle dát mu něco před oči za to, že tam uvidí ta správná kola? Funguje to tak všude, divil bych se, kdyby tohle byla vyjímka.. Radši bych to dal, než se s tím 2x přehazovat..

Odesláno

To je v tomto státě \"normální\",už jsi asi 1000tý případ co ho vyhodil idiot za úplnou hovadinu.Může tě vyhodit i za fólie nebo křídlo bez atestu!Ale když máš gumy sjetý na dráty tak ti nesmí říct nic,protože to patří ke kontrole STK:nevim Prostě je v tom bordel,zachvíli budou kontrolovat jestli ti funguje airbag....kokoti!:bojim

Odesláno

jojo, tak to je, zacal jsem slusne, jestli nemuze primhourit oko, oci, no a pak jsem ho poslal do prdele s tim, ze je dulezitej jako hlidac parkoviste. Nasledovala dalsi konfrontace, protoze mi nevratili obcanku. Ale to je jina kapitola. Proste mel borec naladu a je to jako s policajtama, nekdo ti auto pochvali a jinej te sjede. Ja mam zatim stesti na tu chvalu, krom tohodle vola.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak sjem byl podruhy... na mych kolech z modryho. Prosel jsem, ale...

1. najedu, oblezou to, vyjedu a cekam na vyhotoveni.

2. prijde servisak, ze jsem na druhy prohlidce a ze si nevsiml, jake mam kola... rikam mu, pojdte ven, mrknete na ne, jsou to 16tky. Odpoved:prsi, muzete najet jeste jednou? Tak jsem si rekl, ze jim vyjdu vstric. Zase to oblezli a ha. problem...

3. mam 16tky, a pneu 205/55/16 91W, a mam mit 215/50/16 93W

4. debatuju s nimi na tema, ze jsem si toho nevsiml, a ze se omlouvam, a konverzace se pomalu zvysuje do informaci o druhem najeti, a me dobrosrdecnosti, a ze me ted za to tepou a ze jsem na evidence uz skoro hodinu.....

5. po mensim vybuchu, ze me zdrzujou a ze jim to nafakturuju a ze chci zaznam z kamery, ze mi kontroluji kola pul hodiny, abych to ukazal partnerovi, ktery uz ceka na schuzce, kde jsem mel byt uz pred dvaceti minutami jsem konecne dostal papir do ruky, prosel jsem

6. to ze tam mam 25mm podlozky jim uniklo, idiotum.....

7. co to je za technika, ktery si nevsimne podlozek a neumi najit ET na kolech?

Odesláno

stk u OMV za sony elvia pro, je tam i prehlasovaci registr, smejdi....

Odesláno

Jses ze stejny casti Prahy jako jsem ja (HP), ze? Vidim tvoje auto skoro porad (vetsinou pred garazi) snad i coupe tam stalo :) . A doporucuji STK v Brandyse n/L, taky se mu nelibilo co mam za kola (uplne jsem na to zapomel), ale rekl v pohode. Nic nehrotil, proste podepsal a bylo hotovo))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...